POLACY KONTRA WLOSI

Temat przeniesiony do archwium.
211-235 z 235
| następna
No i nie wszystkie Włoszki mają ciemna karnację.
być może wynika to z tego,że Włoszki są zbyt dużymi materialistkami?!
Nie mam pojęcia z czego to wynika.....
ja bedac we wloszech 2 lata doszlam do jednego wniosku:

wlosi sa niezlymi kochankami, wiedza jak zawrocic w glowie....tyle ze nie zawsze zadowalaja sie jedna kobieta....fanno -le corna- na prawo i lewo...zdradzaja okropnie...

najgorsze jest to ze to jest juz w ich mentalnosci....monogamia od nastolatka....a wloszki jakby troche sie do tego przyzwyczaily...

pod tym wzgledem nigdy ich nie rozumiem.......
a mnie się wydaje,że one to tolerują bo przecież Włosi zdradzają z kobietami więc...chyba jedno warte drugiego :)
witam
cos sie stalo nie moge wyslac dluzszego tekstu?
Tak jakby Wloszki zadowalaly sie 1 mezczyzna...
aaaaaaa możliwe że napisałeś jakies babaryjki ....
W ogóle monogamia nie jest w naturze człowieka.
Nie Idyllo to bylo calkiem fajne i spokojne
Pracowalem dla klientòw pewnej firmy w chiszpani,wloszech i chorwacji.To co zauwazylem wsròd pan powracajacych lub jadacych na urlop do polski.To ze mòwily caly czas o NIM I AMORE. Brak bylo rozmòw o iwestowaniu w siebie, przebijaniu sie i osiaganiu sukcesów zawodowych rozwijaniu swoich zainteresowan,bycie lepszym i pewniejszym siebie mogacych liczyc na siebie co jest najwazniejsze w nowym kraju zamieszkania.Nie bylo w nich checi by o TYM rozmawiac.Wykazywaly biernosc.
Moja matka mòwi mi ze niema nic gorszego niz miec partnera,ktòry jest kula u nogi,ktòra trzeba ciagle ciagnac za soba.A buzi i dupci to za malo w prawdziwym zwiazku to sie znudzi z czasem.A potem placz i zale.A co zrobilas by byc lepsza,by sie nie stacsie bezbronna ofiara.Ile pan znalo jezyk wloski w stopniu dobrym po 2 lub 4 latach.Zostawiam bez komentarzy.Nie pytaj co otrzymasz powiedz ile potrafisz dac a ja powiem tobie ile jestes wart/a.
Mulino ten gluptasku mi sie bardzo podoba brzmi pieszczotliwie.Prosze nie sciagaj mnie brutalnie na ziemie.Pisze to zyczliwie :):)
ja kiedyś jeździałm aurotkarem do IT ,faktycznie to był jedyny temat co niektórych pasażerek o zachowaniu to nie wspomnę.
Żal było patrzeć.
Nie wiem czy to ma znaczenie,ale autopek zabierał Panie z takich miejscowości w PL że nawet nazw nie pamiętam...więc chyba jak już wielokrotnie zostało to powiedziane że Polonia składa się z różnych ludzi.
Idyllo jestes ciekawa powiedz cos o sobie na ile to jest mozliwe.
albo sie wymienimy adresem e-mail ?
dowcipniś z Ciebie....:):):)
wcale nie. Jestem odwazny,cos mnie interesuje to staram sie to poznac.To jeszcze nie pròba zareczyn i malzenstwa :):~)
Ci się boisz idylla? Przecież możecie rozmawiać o (pozwolisz, że tu się wspomogę cytatem):

>>>iwestowaniu w siebie, przebijaniu sie i osiaganiu sukcesów zawodowych rozwijaniu swoich zainteresowan,bycie lepszym i pewniejszym siebie
Genek....ale ja nie potrzebuję adwokatów i komentatorów...sportowych tzn komentujących każdy ruch.
Eeee tam... fajnie jak chłopaki przywiązują wagę do wyglądu / ubioru ...
Są tacy .... hmmm ... pociągający (??)

http://sport.wp.pl/kat,2193,title,Skandal-seksualny-we-wloskiej-lidze,wid,1[tel],wiadomosc.html
aragosta82 ... masz chocby tu..
Sette di Nove, zerklam na date przedostatniego wpisu i z podziwu wyjsc nie moge jak Ty szybko adpowiadasz:):))
Wiec i ja napisze moje gusta co do mezczyzn.
Wole Tych prawdziwych, co to trudniej rozpalic niby:))
Czyli jednak europe srodkowa z zasiegiem na biegun północny.
Pisze to obyscie mnie lepiej poznali:))
Wlosi to jednak takie chlopki co to Jadzi szukaja:).
Wiem, wiem ze nudze! Ale w pracy jestem i mi sie nudzi.
Sprawe Jadzi pomylkowo w innym watku wyjasnilam.
Wiec jak nie ma Jadzi to Wloch nie wsadzi:)))
Dobra, musze cos robic, jak to sie mowi popracowac.
Cos znalazlam dzis..podziel sie z wami:D..Jesteśmy gorsi niż Włosi.
Polacy okazują emocje głównie przy śledzeniu wydarzeń sportowych (56 proc.), czy prowadzeniu samochodu (45 proc.) Do ataków wściekłości za kółkiem przyznaje się 25 proc. polskich kierowców..Polki natomiast najczęściej odkrywają swoje uczucia podczas uroczystości rodzinnych. Aż 62 proc. pań wzrusza się na ślubach, a niewiele mniej (60 proc.) płacze z radości, gdy w rodzinie
pojawia się nowe dziecko. Połowie kobiet zdarza się wzruszyć podczas oglądania filmu/..to ja/:D Z innych badań przeprowadzone w krajach Europy wynika, że Polacy śmieją się bardzo często. Prawie
75 proc z nas przyznało, że tak wyraża emocje podczas gdy stwierdza tak tylko 48 proc. Francuzów i 38 proc. Włochów/I klto by pomyslal!bravo Polacvy!..jestesmy lepsi! Niestety równie często narzekamy - w ostatnim miesiącu robiło to aż 55 proc. z nas. Do takich emocji przyznało się tylko 10 proc. Niemców i zaledwie 4 proc. Francuzów.

Dla rozładowania emocjonalnego wzburzenia, oprócz wdzięcznego słuchacza, najchętniej chcielibyśmy mieć przy sobie... kieliszek dobrego alkoholu. Pomaga to co trzeciemu Polakowi. To ewenement wśród innych badanych krajów - alkohol pomaga rozładować emocje tylko 9 proc. Hiszpanów i 14 proc. Włochów ..no coz moge skomentowac ze skoro Wlosi caly dzien wydawali na kawe to zabraklo im grosza na cos mocniejszego :D http://www.tvp.info/informacje/ludzie/klotliwi-polacy-z-temperamentem/1873870
Sette, pobilas wszelkie rekordy, poszukiwanie tej info zajelo ci 7 miesiecy, jeden dzien i 40 minut; jestes po prostu TOP WYSZUKIWARKA :)
mylisz sie rycerzu z pod Grunwaldu..wczoraj sie pojawilo na Sforze..ze oni sie grzebia to wal do nich z mieczem, nie do mnie/ tu masz filmiki o Zenku z pod mostu.looknij sobie dla zabawy http://www.looknij.pl/video/1451
Temat przeniesiony do archwium.
211-235 z 235
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka