Zdziwilo mnie to, wiec prosze o opinie.

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 358
>kuba1980 jeżeli chcesz wykorzystać Magdalen@ w jakimś określonym
>celu, będzie to jaskrawo tendencyjna i bałamutna prowokacja o podłożu
>manipulacyjnym. Pozdr.

co?
Zjadlam kotleta! Za kazdym kensem dziekujac siostra z drabiny ewolucji. Popilam czerwonym winem zeby mi to trawic bylo dobrze.)
Genio, pozwolilam sobie kliknac na twoj profil i poczytac sobie Twe wypowiedzi.
Dlatego napisalam o prawym i lewym.)) Wiesz sam ze polityka mentalnosci nie zmieni. I choc ja sama sympatyzuje z lewicowcami to nigdy dla slepej zasady nie bede szla " po lini partii". Nie bede tolerancyjna na wszystko. Tolerancja jest od slowa tolerowac, a ja wielu rzeczy NIE CHCE TOLEROWAC.I nie bede tolerowac.)
Nie bede chodzic ubrana tak jak na jego wsi ubrana, bo tego nie toleruje zeby sie upodobniac do kogos, kogo wzasadzie jest mi zal. Nie cofne sie o 50 lat wstecz i nie bede z siebie niewolnicy robic.
Wystarczy wyjasnien?
Temat seksu ignoruje i wzruszam ramionami....Zal mi chlopca.)
Alez ja mam dobre serce, tylu ludzi mi zal.
ten chlopiec ktorego ci zal to jestem ja czy ten z ktorym mialas seks? sorry ale z twojej wypowiedzi nie rozumiem
Nie sypiam z chlopcami, wole zdecydowanie mezczyzn.)
Prosze nie psuj mi tu watku!
Ucz sie sam tego lub lub z jakiegos podrecznika szkolnego np. do prac recznych.)
kuba1980 przepraszam. Myślałem, że masz zamiar Magdalen@ manipulować. Pozdr.
tak na moj gust to ty masz 18 lat, nie wiecej
trafilem??
oj nie podobno ty juz pracujesz! w austrii!
"trawka i perwersyjny seks" niezle niezle
widzisz Magdalena czasem po prostu lepiej zalozyc dluzsza spodnice niz byc na kazdym kroku wygwizdywanÄ…,zaczepianÄ… i pokazywanÄ… palcami.Nie zmienisz poludniowcow i nawet jesli jest to "cofniecie sie w rozwoju" jak mowisz,na pewno tak jest bezpieczniej kiedy dziewczyna wychodzi sama ale oczywiscie trzeba sie o tym przekonac na wlasnej skorze bo takie gadu gadu malo da.
>Nie zmienisz poludniowcow i nawet jesli jest to "cofniecie sie
>w rozwoju" jak mowisz,na pewno tak jest bezpieczniej

serio? az tacy zacofani sa tam na poludniu?
a ilecka mowila ze to nie prawda:)
o kuba! da qnto tempo...!Ilecka zdaje sie mieszka w Lecce. Ilecka przepraszam jesli cos pokrecilam ;-)a ja mowilam o Sycylii.
poludnie to poludnie a Lecce lezy na poludniu:-)
poza tym nasza bohaterka dnia - "trawka i perwersyjny seks" - ma chlopca, tzn. prawdziwego mezczyzne z pod rzymu czy jakos tak
wiec coz najwidoczniej w lecce faceci zachowuja sie w inny sposob niz na Sycylii ;-)))) dalej chcesz sie przekomarzac?;-)
cos czuje ze w lecce zachowuja sie tak samo jak na sycylii;-)
a jednak chcesz ;-)) Najlepiej "nie czuj" tylko pojedz i sam sprawdz.Z calym szacunkiem Kuba ale po Twoich wypowiedziach wniosuje ze niewiele wiesz o Sycylii.
jak mam sprawdzic? musialaby jakas bohaterka z forum ze mna pojechac ubrana jak trzeba:))
o sycylii to wiem wiecej od ciebie
np wiem ze na sycylii maja 11,3% analfabetyzmu - w polsce w roku 1978 bylo 1,2%
Troche przesadzacie z tym konserwatyzmem na poludniu:) Bylam na wakacjach na Sycyli kolo Palermo i nie ubieralam sie ani jak zakonnica ani jak ulicznica,ale zdarzaly sie szorty i krotsze sukienki i jakos nikt sie specjalnie nie bulwersowal, nie wytykal palcami ani nie skladal niemoralnych propozycji. Zaloty oczywiscie sie zdarzały, ale niezaleznie od stroju i to zarowno na północy jak i na południu, bo Wlosi maja to we krwi:). wydaje mi sie ze globalizacja dotarła nawet na Poludnie Wloch i porownywanie tych regionow do krajow muzulmanskich jest mocno przesadzone i roznice Polnoc-Poludnie powoli sie wyrownuja.
o widzisz sam sobie poddales swietny pomysl! ;-)) Do dziela! Forza, moze uda Ci sie ktoras namowic ;-))
Wiesz wiecej ode mnie? Cieszy mnie to niezmiernie.Zawsze lubilam rozmawiac z osobami od ktorych mozna sie czegos nauczyc ;-)))) No nie! Tymi liczbami to mi zaimponowales Kuba. Nie ma to jak dobra, p-r-a-k-t-y-c-z-n-a wiedza.Pozdrawiam
wydaje mi sie ze chyba nie bylas we wloszech a jesli bylas to na 2tygodnie na wakacjach
Proponuje zebys tam pomieszkala a nie byla tylko na wakacjach wtedy pogadamy ;-)
o julie bella! zgadzamy sie w tym punkcie!
ale to sa liczby prawdziwe nie wymyslone!
mozesz sobie sprawdzic
jedziesz ze mna do lecce?
ranyyy ja tez to zauwazylam ;-) musimy poprosic lucara o wykasowanie tych dwoch wpisow bo nam popsuja reputacje ;-)))nawet godzina sie zgodza...!do lecce...umm no wiesz...propozycja fajna ale jak jedno drugie zagada na smierc, to co wtedy? ;-)))
julie_bella2001 a propos, ostatnio przeczytałem, że włoscy kochankowie są jak lody, słodcy, ale szybko sie roztapiają. Jakie jest twoje zdanie, julie_bella2001?
Troche przesadzacie z tym konserwatyzmem na poludniu:) Bylam na wakacjach na Sycyli kolo Palermo i nie ubieralam sie ani jak zakonnica ani jak ulicznica,ale zdarzaly sie szorty i krotsze sukienki i jakos nikt sie specjalnie nie bulwersowal, nie wytykal palcami ani nie skladal niemoralnych propozycji. Zaloty oczywiscie sie zdarzały, ale niezaleznie od stroju i to zarowno na północy jak i na południu, bo Wlosi maja to we krwi:). wydaje mi sie ze globalizacja dotarła nawet na Poludnie Wloch i porownywanie tych regionow do krajow muzulmanskich jest mocno przesadzone i roznice Polnoc-Poludnie powoli sie wyrownuja.
Joachim proponuje pojechać do Włoch , znaleźć sobie kochanka i przekonać się samemu:)
A mnie sie wydaje, ze ty nie byles we Wloszech nawet dwa tygodnie, tylko czerpiesz swoja wiedze z informacji z drugiej reki lub statystyk, ktore zakladaja zawsze jakis margines bledu.
>A mnie sie wydaje, ze ty nie byles we Wloszech nawet dwa tygodnie,
>tylko czerpiesz swoja wiedze z informacji z drugiej reki lub
>statystyk, ktore zakladaja zawsze jakis margines bledu

masz racje
jedziesz ze mna do lecce?
A ja ostatnio przeczytalam ze faceci o imieniu Joachim maja tendencje szukania problemow tam gdzie ich nie ma.Jakie jest Twoje zdanie na ten temat Joachimie29? ;-))
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 358

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka