Zdziwilo mnie to, wiec prosze o opinie.

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 358
Czy to niemoralna propozycja?:) Nie mam zwyczaju wozic drzewo do lasu :)
A tak powaznie chetnie bym sie wybrala chocby po to zeby zweryfikowac moja opinie, ale teraz obrałam na cel Wieczne Miasto:)
Czy to niemoralna propozycja?:) Nie mam zwyczaju wozic drzewo do lasu :)
A tak powaznie chetnie bym sie wybrala chocby po to zeby zweryfikowac moja opinie, ale teraz obrałam na cel Wieczne Miasto:)
julie_bella2001 niedawno przeczytałem, że Julia kocha aż do grobu.
Gdy ma dwóch, to kocha obu. Więc jak myślisz julie_bella2001?
o czesc Joachim.To znowu Ty ze swoimi super pytaniami ;-)zarejestrowales sie dwa razy i sadzisz ze nikt na to nie wpadnie? ;-)Bez odbioru
julie_bella2001 parafrazowałem Joachima)Bez odbioru
Joachimie vel Karolu..na drugi raz zmien chociaz adres emailowy ktory podajesz na forum...wiesz tak zeby oba nie byly zbiezne.To co jest zabawne za pierwszym razem za drugim staje sie juz meczace.Julka
....)Bez odbioru....
Alarm!!! Gdzieś już to widziałem, setki razy zresztą:))))
I to zaczynanie każdej wypowiedzi od nicka osoby, do której jest skierowany(choćby ten nick był francowacie długi)...hmmmm:))))
tak tak geniu czyżbyśmy mieli do czynienia z infem?
No nie wiem sam.:))
W każdym razie bez komentarza i miłego dnia życzę:)))
Julko, nic nie muszę zmieniać. Romeo
Droga julie_bella2001, na wszeki wypadek przyjrzałaś się dłoniom swojego boskiego faceta, z którym zamierzasz spędzić całe życie. Jeżeli palec serdeczny mężczyzny jest dłuższy niż wskazujący, to znak że już w okresie płodowym poziom testosteronu w jego organizmie był wysoki. W rezultacie taki facet ma silniejszy popęd płciowy i dlatego zdradza. Albo na nieszczęście dziewczyny traci wpływ na swoje zachowanie i dochodzi do rękoczynów. Przyznaje że miło mi się z Tobą pisało . Pozdrawiam serdecznie Joachim
Julie, ja do Lecce się dopiero przeprowadzam :)

W moich wypowiedziach chodziło mi o to, że południe południem, ale takie wsie gdzie 'nie można się inaczej ubrać bo Cię wyśmieją' istnieją też w Polsce, ba! w innych krajach. Także fakt, południowcy mają inną mentalność, ale nie wszystkie miejscowości takie są! Także wygłaszanie haseł: nie wiem po co Polki się tam pchają ... itd. są w ogóle nie na miejscu. Skąd Magdalen@ wie że Polki które mieszkają na południu są zmuszane do długich spódnic? Dla mnie to trochę chore.
Zawsze jak jest mowa o południu to ja poczuwam się do odpowiedzi, chociaż zdaję sobie sprawę, że Apulia i Sycylia mogą to być 2 różne światy :) Ale chcę obalić mit, jakoby południowcy byli zacofani i jacyś tam inni. Takie coś po prostu spotyka się na całym świecie, i nikt mi nie wmówi że tak nie jest. Pozostając w temacie włoskim: Znam mnóstwo osób z jakże wspaniałej północy, którzy swoim zacofaniem mnie zszokowali. I co z tego? Nico.
Cytat Magdaleny: nie rozumie jak Polka dobrowolnie moze sie tam pchac i pozniej jeszcze szczycic sie ze tam mieszka, przeciez to cofniencie w rozwoju-bez obrazy.

O ten cytat mi chodziło.
Ilecka nie truj sobie krwi,bo nie ma sensu,uwierz!!!
Masz rację, niektórzy są niereformowalni :)

Ja tam się cieszę, że się przeprowadzam do Lecce, mam nadzieję, że i tym razem nie zakłują mnie dzidami, i nie zjedzą mnie na obiad ;) i że potem nie obwieszą się moimi kostkami :D
ale z Ciebie odwazny typ,wiesz....z cywilizowanej Florencji do zabitego dechami Lecce...hmmm...czy Ty sie oby dobrze czujesz???przemysl to ,prosze:-)
Jadę poobrywać dechy ;)
juz widze naglowki w gazetach
"Ilecka,ta,ktora wyleczyla chore Poludnie"
"Ilecka,bohaterka,na ktora czekalismy 1000 lat"
"Ilecka,z dalekiej,dotychczas zacofanej w naszym wyobrazeniu Polski, pokazala nam prawde o nas"
Jadę po sławę :-))))))))))))
hahahahahahahahahahahahah :-D
jedz kochana,jedz
i nie zapominaj o mnie i o mojej miescinie 5 km od centrum Mediolanu,w ktorej identyczne sytuacje maja miejsce...hurrra-pierwszy stereotyp obalony i juz widze w gazetach:
"Dzieki Kasi odkrylismy przerazajaca prawde"
"Kasia walczy z polnocnym zacofaniem"
"Kto by pomyslal POLNOC=POLUDNIE"
"Ilecka i Kasia wyzwalaja ziemie wloska z glupoty i zacofania"

Iwonka,juz widze slawe i $$$$$$$$
Nie zapomnę, będę Ci paczki posyłać ze świeżymi cytrynami i pomarańczami, bo u was pewnie nie ma :-D
Ilecka wszystkiego dobrego! Lubię rozsądne osoby z własnym zdaniem. Mimo, że się nie znamy trzymam kciuki i obiecuję, że będę śledzić doniesienia "z frontu" - e może lepiej z misji ratunkowej ;-)
Bede wdzieczna za cytrynki:-))
Ups, zapomniałam. Tych cytryn (właściwie ich zapachu) to Ci zazdroszczę.
Dzięki za miłe słowo :)
Dla Ciebie też kilka cytrynek! ;)
spokojnie ,to nie inf...inf tyle od siebie nie pisze.
Kochani, czas chyba zakonczyc ten watek.
Chcialam Wszystkim podziekowac za udzial w dyskusji.
I oczywiscie podsumowac;))
Ciezki jest zywot zony poludniowca;))
Pewnie myslicie ze znow bzdury gadam-to nic nowego, przed Wami myslano tak juz o Galileuszu i Koperniku-z wiadomym skutkiem;))
Niech Was sobie Ci poludniowcy nawet na 69 sposobow szkolom....
To nie oni sa winni, ale Wasza sloaba samocena i tudzie masochistyczne pragnienia mowja Wam zeby pchac sie w dlugie kiecki i dopasowywac sie do "europy";((
Jezeli warunkiem szczesliwego zwiazku ma byc takie ciagle podporzadkowanie sie, to ja dziekuje.
Toz to rpodzinny grob!!
Pisze to w obronie tego czegos co NAS trzyma w niewoli strachu jak psa i pisze tez po to zebyscie mnie na stosie spalili.
Dajcie upust wrescie swej tlumionej pogardzie do siebie, wyzyjcie sie na mnie
Tak Wam dopomoz Bug.;)))))Ps. Cytrynki lubia dziewczynki?? Ale tylko kminek jest dla dziewczynek!!
Pozdrawiam i prosze sie nie czuc urazonym ja nie jestem lepsza od Was, robie te same bledy ...Bo kobieta jestem i subiektywnie mysle.
Jestem nadal z kochanym wrogiem;))
BOG!!!
O Boze przepraszam;))
Reszte bledow Wy mi wybaczcie, zostawmy Boga w spokoju;))
Pozdrawiam
Nie zazdroszczę rozumowania :)

Kasia chodź idziemy ze sobą skończyć, bo bycie żoną południowca to tak jak podpisać na siebie wyrok :-D
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 358

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka