Zdziwilo mnie to, wiec prosze o opinie.

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 358
Już się robi :)

inf. 2 Sie 2007, 22:54 odpowiedz
Ilecka, mam dziwny nawyk krytykowania wszystkiego co pisze aż do bólu. Wiesz, wyluzuj trochę dziewczyno bo niedługo się nerwowo wykończysz i nie zaśmiecaj sobie głowy sprawami, na które nie masz wpływu. Ludzie Cię wezmą za nawiedzoną. Pozdrawiam
ilecka 2 Sie 2007, 22:58 odpowiedz
>wpływu. Ludzie Cię wezmą za nawiedzoną. Pozdrawiam

Wiesz co Ci powiem?

Non me ne può FREGAR DI MENO

PS. Czytać zgodnie z pauzami :)
PS2. Sam daj sobie na wstrzymanie bo ja tu się śmieję ostro...
ilecka 2 Sie 2007, 23:05 odpowiedz
Aaaaa, tam, pauzy nie wyszły jak na leży. Taka robota o dupę potłuc :D
ojoj

inf budzi sie ze snu czy jak??:-)
Najwyraźniej! Nigdy go nie widziałam takiego bojowego :)
ilecka, w tym miejscu zaprzeczasz sam sobie, poczytaj sobie:
http://www.wloski.ang.pl/Zrobil_sobie_bankiet_w_okradanym_mieszkaniu_22886.html
kobietą???Bozzz....ty dziecko nie kobieta:/
Kochani, nic wielkiego...
Chcialam tylko znow na chwilke byc na gorze.:))
Bo wiecie wlasnie z tego zacofania wrocilam.
Jutro napisze jak mi tam bylo.
Seks-szczegoly napisze po wlosku lub jak chcecie...zeby znow krew zawrzala.)))
POZDRAWIAM!!!
zaczynamy sie bac:-o
a jak sie mowi po wlosku o seksie to bardziej wrze niz gdy po polsku? bede o tym pamietac;)
proponowalabym nic nie pisac po wlosku o wlasnych "przezyciach"...po co szokowac naszych wloskich kolegow?
Magda,obiecanki-cacanki........

a moze to i lepiej:-)
E, tam lepiej :)
Nwt mi troche szwankuje. ale jak bedzie ok to co niektorzy modlic sie beda zeby mi znow nawalil.)))
Przyznam sie ze bylo milo, a nawet bardzo milo!!
Ale wolala bym sie pod tranwaj rzucic niz tam na stale mieszkac, choc NAPRAWDE to byly wspaniale dwa tygodnie.
Rodzice mieszkaja w zarosnietym wyplowiala zielenia domku, a i w ogrodku piekne kwiaty rosly. Pisze o kwiatach bo ja nie wiedzialam co dac i kupilam bukiet kwiatow dla pani matki :) I jak zobaczylam te w ogrodku to milemu mialam zamiar w leb dac bukietem, za porade ze najlepiej kwiatki kupic:)
Strasznie duzo jadlam tam(pilam tez ale o tym w nastepnym tomie opowiem) bo ciagle mi nakladano! Odwiedzilam wszystkich braci i siostry jego i tam to samo. Co zjadlam to znow mi nakladano, pomyslalam ze to jakas zmowa i poskarzylam sie lubemu. Niestety on chyba tez w zmowie byl bo mi powiedzial"..to jedz wolniej ..." Wiec jadlam i jadlam...
Chyba nudze, drogi czytelniku?
Przejde krotko do akcji.
Z soboty na niedziele poszlam na tance z kochankiem mym:))
Taka tancbuda gdzie on tam wczesniej grywal, a i tego wieczoru mial pare kawalkow zagrac.
Bawilam sie wysmienicie i nawet przestalo mi po winie przeszkadzac ze WSZYSCY amanci mi pod brode siegali. Bylam krolowa parkietu, jak babcie kocham! Moj mily tak glosmo gral, ze pierwszy raz czual ze mom uroczom interpretacja hitoe nie narazam sie na przemoc sluchaczy. W kraju zawsze mi chciano skore przetrzepac jak spiewalam!
Wlosi to jegnak gust maja::)))))
Upalne noce i zapachy lak opisze w nastepnym poscie, nawet jak nie chcecie.)))
Pozdrawiam Was serdecznie.
P.S. Poszlam na kompromis i kiecke do kolan mialam, ale pempek na wieszchu.))
wszystko byloby dobrze,gdyby nie ostatnie slowo...

liczylismy na wieksze przezycia...no ale trudno
Ksiu, Kasieko:))
Ciag dalszy nastapi...
I to taki ze dech zaprze, a co niektorzy mnie pucharem nazwa:)))
Wiesz ci marni nazbyt....
Caluski kochani, jutro mam neta wiec strzezcie sie:))
cześć, ja mieszkałam w rzymie i powiedzmy jest tam normalnie, ale miałam też okazję być przez dwa miesiące na calabrii, ale mentalność, gorzej niż niektórzy w Polsce, nic z duzym dekolte, mini spódniczki nie na miejscu, jak dziewczynę zostawi chłopak po kilku latach znajopmośći to juz nikogo sobie na wsi nie znajdzie, a ojciec lub brat tej dziewczyny ma prawo strzelić w eks. Ale miejsca są piękne i wyjątkowe nie tknięte. Pozdrawiam
Jak babcie kocham, pisalam dobre 0,5h cd. I jak Bog przykazal nacislam przycisk "wyslij" i pokazalo mi sie ze mam sie zalogowac, co wykonalam i NIC.
CALY moj tekst trafil szlag,((
Ale nie poddam sie tak, zrobie sobie kawe i napisze jeszcze raz!
Na tej potancowie poczulam sie bardzo swojsko.) Sciaglam buty by dorownac wzrostem wloskim macho i otoczona gronem fanow wzbudzalam w nich zachwyt tancem i spiewem a u kobiet wloskich zazdrosc. Tak panie, nadchodzi ta ktorej zaden sie nie oprze:)) Nie wzbudzilam zachwytu u mego lubego i poczulam jego zazdrosne oczy na ciele.
PRZYCISKAM "WYSLIJ" tak w razie czego.))
Ale ze umie jeszcze zapanowac nad zloscia i obsesyjne mysli o rzuceniu granatu na scene zamienilam w slowa :"Co sie k.. tak gapisz?" Gdy mi odpowiedzial ze pogadamy o tym w domu, postanowilam zmienic ton i przekrzykujac muzyke powiedzialam mu ze jako artystka wielkiej klasy oddam wszystko, zeby tylko spojrzec mi dal gleboko w swe oczy. Chodz jeden jedyny raz... Nie uwierzyl...
Popsul on mi ten wieczor i zazdroscia swa probowal psuc caly urlop.
WCISKAM "WYSLIJ".))) To tak w razie czego;))
Dni mijaly, lista interesujacych sie Magda rosla razem ze swiadomoscia bycia gwiazda. Ale moj aksamitny umysl dreczyly rozterki.(( Jedna z nich byla awantura po tych tancach. nie mielismy sie jak porzadnie poklocic, bo wszedszie rodzina byla! Siostry, bracia, szwagry, szwagierki, ciotki itd..
Wiec dalam embargo na sex:) On blagal i nawet powiedzial ze pojdzie na kompromis i w niedziele mogo do kosciolaubrac sie jak chce. Wiec i ja poszlam na kompromis i powiedzialam ok, ale ......
Wciskam znow "wyslij", no wiecie ...tak w razie czego,))
Ale, mysli mialam pelne rozpaczy i checi zemsty. Zaproponowalam zabawy masochistyczne zeby poznal zasadnosc cierpienia i bolu i roszkoszy z tym zwiazanej.
NIEPRAWDA, klame:)
Tak sie nie robi, to nienormalne...
Ale mam wrazenie ze kazdy liczy na te momenty.
Niestety opowiesci dokoncze jutro, bo pies mi caly kosz na smieci wywalil .)
Musze kosz dac na lade i buty pochowac przed psem.
Pozdrawiam Was mili.
Kasiu, cdn nastapi.))
haha, powinnas pisac bloga:)
... no ... mi też dzisiaj pies śmieci rozwalił... :/
- poważnie :)
Cieplutko i serdecznie pozdrawiam.
Przy okazji podnosze temat do góry :)
Dziekuje:)
Tym sposobem pokazalas KTO TY JESTES.
Oj glupia zlosliwa babo:)))
Bede gwiazda na forum:)))
Jak juz temat jest na wyzynach to mam ochote ciag dalszy pisac.
Jesli ktos chce ciag dalszy to chetnie napisze.
Mam nawet faze:))
I momenty beda:))
Lamiesz zasady tego forum. Przynajmniej te, ktore ja znam.
Twa reakcja to prawdziwa reakcja sfrustrowanej baby!
Atakowac i zazdroscic.
Mowjac poprostacku wywala Ci przy kobietach lepszych niz Ty.
Pomysl- gdybys byla madra, dobra, oczytana i wyrozumialato bys byla szczesliwa.
I nie pisz mi ze jestes- bo gdybys byla to nie zachowywalabys sie jak zwstetne babsko co to kolezanke obgade by w lepszym swietle stac.
Ciebie Tylko wkurza ze lepsza jestem.
Nie win siebie za to, to tylko zla karma:)))
Za godzinke zlamie regulamin i opisze cdn...:)
Pozdrawiam
Twa reakcja to prawdziwa reakcja sfrustrowanej baby!
Atakowac i zazdroscic.
Mowjac poprostacku wywala Ci przy kobietach lepszych niz Ty.
Pomysl- gdybys byla madra, dobra, oczytana i wyrozumialato bys byla szczesliwa.
I nie pisz mi ze jestes- bo gdybys byla to nie zachowywalabys sie jak zwstetne babsko co to kolezanke obgade by w lepszym swietle stac.
Ciebie Tylko wkurza ze lepsza jestem.
Nie win siebie za to, to tylko zla karma:)))
Za godzinke zlamie regulamin i opisze cdn...:)
Pozdrawiam
Przepraszam ze dwa razy poszlo.
Czym kobito ja lamie te zasady??
To Ty "podnioslas" watek zwiezen:)
Teraz mozesz dumnie powiedziec: " ...ja to taka nie jestem, ja to nie z tych..."
Zadowolona?
Fenomen jestes 53!
Historyike o gaciach pamietasz z przed roku.
Ciekawe czy cos wynioslas z mych postow o matematyce wielowymiarowosci w fizyce kwantowej.
Upsss, zapomnialam Ty nie z tych...:))
Moja droga, podnioslam watek abyś nie zaśmiecala watku o innym temacie. Poza tym zasugerowalaś, ze inf cie obnażył. W tym temacie wyraźnie widać to, ze nie zrobił tego inf. Nie staje w jego obronie, ale sprowokowalaś mnie do tego. A bardzo istotnym twoim problemem jest to, ze nie chce mi sie z toba dyskutowac. Dzieli nas zbyt duza rożnica. Nie jesteś moja partnerka do dyskusji. Mozemy jedynie grzecznie sie pozdrawiać i prosze uszanuj to.
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 358

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka