E, tam lepiej :)
Nwt mi troche szwankuje. ale jak bedzie ok to co niektorzy modlic sie beda zeby mi znow nawalil.)))
Przyznam sie ze bylo milo, a nawet bardzo milo!!
Ale wolala bym sie pod tranwaj rzucic niz tam na stale mieszkac, choc NAPRAWDE to byly wspaniale dwa tygodnie.
Rodzice mieszkaja w zarosnietym wyplowiala zielenia domku, a i w ogrodku piekne kwiaty rosly. Pisze o kwiatach bo ja nie wiedzialam co dac i kupilam bukiet kwiatow dla pani matki :) I jak zobaczylam te w ogrodku to milemu mialam zamiar w leb dac bukietem, za porade ze najlepiej kwiatki kupic:)
Strasznie duzo jadlam tam(pilam tez ale o tym w nastepnym tomie opowiem) bo ciagle mi nakladano! Odwiedzilam wszystkich braci i siostry jego i tam to samo. Co zjadlam to znow mi nakladano, pomyslalam ze to jakas zmowa i poskarzylam sie lubemu. Niestety on chyba tez w zmowie byl bo mi powiedzial"..to jedz wolniej ..." Wiec jadlam i jadlam...
Chyba nudze, drogi czytelniku?
Przejde krotko do akcji.
Z soboty na niedziele poszlam na tance z kochankiem mym:))
Taka tancbuda gdzie on tam wczesniej grywal, a i tego wieczoru mial pare kawalkow zagrac.
Bawilam sie wysmienicie i nawet przestalo mi po winie przeszkadzac ze WSZYSCY amanci mi pod brode siegali. Bylam krolowa parkietu, jak babcie kocham! Moj mily tak glosmo gral, ze pierwszy raz czual ze mom uroczom interpretacja hitoe nie narazam sie na przemoc sluchaczy. W kraju zawsze mi chciano skore przetrzepac jak spiewalam!
Wlosi to jegnak gust maja::)))))
Upalne noce i zapachy lak opisze w nastepnym poscie, nawet jak nie chcecie.)))
Pozdrawiam Was serdecznie.
P.S. Poszlam na kompromis i kiecke do kolan mialam, ale pempek na wieszchu.))