W okowach przypadku;)

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 213
masz plus:)
Wiem, że to zachęta.
Nie trzeba być prorokiem Źródełko, żeby zwątpić w moją wytrwałość dzisiaj, za cztery i pół godziny wstaję, by witać nowy dzień.:))
to leć spac Geniu:)
i pieknie sobie znij snij:)
**
Dobrej nocy Źródełko, dobrej nocy.:)
Źródełko,
myślę, ze jestes interesującą osobą, ale tego rodzaju tematy powinnaś zakładać w dziale CafeItalia
z pewnością znajdziesz tam więcej prywatności, a jednocześnie ułatwisz zycie innym forumowiczom, którzy szukają tu głównie wątków o tematyce włoskiej itp.
pozdrawiam:-
ag.
sic!
dobrze...
ja nie wiedzialam....
myslam, ze inne.. tez daja duza dowolnosc tematu...
przepraszam:)
Tak bywa z nowicjuszkami:)
na przyszlosc sie poprawie:)
spoko:-)
Ze niby ja do Gienia cholewy smale ??????????????????????? No wiecie co !!! ( oburzona ) Ja lubie ludzi skromnych i pracowitych. Gieniu mi nie wyglada na takiego co to wstaje o 6 rano, zeby do zmierzchu pracowac w polu.
Gajowy nie martw sie....
Kazdy mezczyzna marzy sobie
o adoracji tłumu kobiet:))
No i w wypaku Gienia na tym marzeniu sie konczy ....
masz na myśli..
ze Geniu kusi Panie, po czym od nich ucieka;)?
chyba tak mają Wlosi?
Kochają i boją się,
chcą i uciekają... bo chcą juz czegos nowego;))
Chocby to były bambosze i chwile przed barwnym łancuchem bab krecocymi tyłkami w Rai Due?;)
Albo...
żony, kochanki i kolejnej kochanki..
Trzy w jednym...
Tyle fantazji to chyba władca haremu nawet nie ma;)))?
wiesz...
ale tu miało byc o przypadkach....
spotkalismy sie tu...
i milo mi Was poznac:)
No dobra...
"stuletnia detka" idzie juz sobie;)))
Gajowy, leśniczy, szybciutko, wolniutko, dlaczego mówisz o mnie tak, jakbyś mnie znała, jakbyś cokolwiek mogła o mnie powiedzieć?
W stosunku do obcej osoby na forum można być złośliwym, wiem, bo potrafię to całkiem nieźle, ale mówienie przez ciebie o mnie, jak o znanej ci osobie, to oznaka niezrównoważenia psychicznego. Może niekoniecznie w zaawansowanym stadium, ale jednak. Biedactwo.:(
Gieniu,jestem zlosliwa, ale Cie nie obrazam. A to czy jestem zrownowazona (to straszne gdyby tak bylo ) lub nie, to dzieki Bogu nie Tobie oceniac.
Moja opinia na Twoj temat uksztaltowala sie tylko i wylacznie na tym, co sam o sobie mowisz.
Jesteś złośliwa? Można nim być w stosunku do kogoś, z kim przynajmniej raz zamieniło się słowo. Nie znam cię, w ogóle cię nie kojarzę i nie obchodzisz mnie w stopniu absolutnym, dziwne więc wydają mi sie twoje komentarze. Zaznaczam, nie złoszczą, lecz tylko dziwią. To tak, jakbym wybrał losowo nazwisko z książki telefonicznej i zaczął dzwonić do kogoś, pytając się, dlaczego dzień wcześniej zaspał.

To jakiś absurd. Odczep sie kobieto, nie znam cię.
chetnie.
Dziękuję.
Czy nie moglibyscie
podac sobie dłoni i się pogodzic??
kazdy miewa złe chwile...
kazdy moze źle zrozumiec drugiego...
Ale to nie wyklucza miłych relacji...
a nawet w przyszlosci ciepłej znajomości:)
Prosze:)
Bądżcie wspaniałomyślni...
ps.
Gajowy i Geniu:)
Wkrotce Walentynki:))
To dobra okazja:)
Witaj Źródełko:)
Witaj Geniu:)
jak sie miewasz?
Żródełko dość ciekawie to zabrzmiało :Gajowy, Gienio. Walentynki hehe
agatko .DDD
Całkiem dobrze, dziękuję.
Miałem okazję porozmawiać sobie dzisiaj z osobą, którą bardzo cenię a że okazji do tego nie ma zbyt wiele, jestem zadowolony tym bardziej.
Witaj Inf...:)
zawsze jest czas by sie pogodzic,
a moze polubic?:)
*
a ze walentynki na topie...
tez miła okazja:)
to swietnie Geniu:)
Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów....

Lew Tołstoj
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 213

« 

Nauka języka