co za chamstwooooo!!! za kogo oni sie maja!!!

Temat przeniesiony do archwium.
181-191 z 191
| następna
Slusznie: najwazniejsze jest to, aby miec poczucie wlasnej wartosci. Czyjas ewentualna glupota nie moze tego podwazyc.
u mnie w pracy np. pracuje dziewczyna ktora jest corka szefa i na poczatku mnie probowala sobie ustawic pod pantoflem, byla chamska, darla gebe na mnie(zreszta to sie nie tyczy tylko mnie, bo inne dziewczyny- wloszki tez mialy z nia problemy) z tym ze ja sobie na to nie pozwolilam od samego poczatku. w sumi e bylam prawie pewna ze mnie zwolni apo tej klotni bo ja- nowa, z polski a ona- corka szefa... ale nie zwolnili mnie, co wiecej, teraz sie super dogadujemy i juz mnie traktuje z szacunkiem.
evonca, gratuluje wytrzymalosci, ja to pewnie bym sie poplakala i sama sie zwolnila, nie wytrzymujac sytuacji...
Ewonca, jak nie rozumieją, to ich problem. Ja też czasem się z nich nabijam jak nie mam ochoty na tłumaczenie, i mi to ostro zwisa, czy zrozumieją czy nie. Zazwyczaj jednak zdarza mi się to w towarzystwie, i jak dana osoba tego nie rozumie to przeważnie rozumie to cała reszta i też się z tej osoby nabijają, aż jej głupio.
a tam zaraz sie przejmowac..pewnie corka szefa miala PSM ..to i gebę rozdarla...:D
tak tylko gorzej jezeli miewala by pms dzien w dzien...
>mulino --> ty sobie jaja robisz a oni , jak tak robisz, jeszcze
>sie bardziej utwierdzaja w swoim, bo na pewno nie rozumieja ze ich
>"zbijasz wlasna bronia" tylko mysla ze potwierdzilas wlasnie ich
>poglady. ja nie mam obsesji na punkcie co kto o mnie mysli ale sorry,
>nie pozwole sobie na ponizanie mnie czy to wloch czy polak.

hehehe wez mnie nie rozśmieszaj teraz ty dziewczyno :D niby mam sie przejmować tym czy jakiś tępol załapie moje wyrafinowane poczucie humoru czy tez nie? :D hehehe wolne żarty :D szczerze to mi to zwisa :D znam swoja wartość i mam głęboko w rowku to co ktoś se tam o mnie myśli czy to w POlsce czy tez w Tadzikistanie :D a jaja robię sobie konkretne, no i jesli ktoś nie kuma, ze śmieję mu sie prosto w twarz, udowadniam jego braki w edukacji i ilości posiadanych szarych komórek to nie pozostaje mi nic innego jak chyba współczuć temu nierozgarnietemu nieborakowi :D no coz nikt nie jest ponoc doskonaly :D
oj biedactwo przejelo sie tym, ze jednak jakis wloch pomysli sobie, ze nie mamy tych parlek, oj bidulko przepraszam, doprawdy nie chcialam .. :D jutro przejde sie po miescie z tekturowa zawieszka na szyi i wypisana na niej informacja ile pralek mamy na stanie w Polsce :D jeszcze cos tam mam napisac ? :D
a takie akcje jak to jakas durna panna próbowała mi pokazać gdzie jest moje miejsce w pracy to mi sie i w Polsce zdarzały, hmmm w sumie to chyba SZCZEGOOOOOLNIE w Polsce !!!!! wiec dziewczeta nie popadajcie do k*** nędzy w paranoje, bo juz nudne jestescie do wyrzygania :D
sory za slownictwo, jestem po drinie i wkurzają mnie takie smety przerabiane tu od istnienia tego forum w te i wewte :P
bleeeeeeeeee wiaaadro, wiaaadro prooooszeeeeeeeeeeeeeeeee
ZALECAM WIECEJ LUZU I DYSTANSU DO SIEBIE A ZYCIE BEDZIE LATWIEJSZE I PRZYJEMNIEJSZE KOCHANE ZAKOMPLEKSIONE RODACZKI MOJE :D !!! NE NE NE NE NEEEEEEEEEEE
dr. mulino

w razie jakichkolwiek problemów z psyche proszę zglaszac sie do mojego prywatnego gabinetu, przyjmuje od poniedziałku do piątku, w godzinach od 8:00 do 15:00.
...oczywiscie prosze przygotowac gotóweczkę !!!!
Jesli to, co piszesz, nie jest paranoja, to nie wiem co nia moze byc. A rada w sam raz dla Ciebie.
ale o co chodzi malenka? ;)
Temat przeniesiony do archwium.
181-191 z 191
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia