do genio-eugenio. o to własnie mi chodziło pisząc, ze tak wkl=ładamy ich do jednego worka. nie dlatego, ze ich nie lubimy(choc tych, których poznalam- nie lubie), tylko dlatego, ze taką mają mentalnosc, inna niz nasza, wlasnie bliską arabom. sa wyjatki, to juz tez pisalam. ale zalozycielka tego temayu chciala dowiedziec sie jacy sa i nieprawda, ze te wpisy do niczego nie prowadza. to co bedzie chciala miedzy wierszami wyczytac to wyczyta. do majii i tej pauli. po imionach widac ile macie lat. i tu kolejne osoby sie pojawiły. po co piszecie, jesli nie macie nic do powiedzenia na temat. tylko po to by obrazac innych. załuż jedna z drugą swój, np. w stylu " jak poderwac chłopoaka", bo jakos mi to do was pasuje i tam piszcie te bzdury. A o towarzystwie, w jakim ja sie obracam, mozna powiedziec tylko jedno- śmietanka. do AMBRY- dzięki za wsparcie, obie wiemy o co chodzi, zresztą nie tylko my dwie. ten SMRÓD ciągnal sie za mną tyle wpisów, ze chyba poprosze o usuniecie, bo smierdzi na inne tematy. ale bawilam sie tak dobrze, bo widac, ze czlowiek, jak sie wkurzy to nie przebiera w słowach i ja niezle wzieło. swoją drogą zal mi jej bardzo, bo nad takimi ludzmi trzeba sie litowac. oni potrzebują pomocy, bo nikt ich nie lubi, sa takie biedne. juz nie bede sie nad nia pastwic, obiecuje. pozdrawiam Cie AMBRA bardzo serdecznie. No i do JOASI- przepraszam, ze w twoim temacie wyszly takie utarczki slowne, nie planowałam tego. ale nie moge zniesc tego wcinania sie osób, które kompletnie nie na temat cos pisza, obrazajac innych, a pytasz o cos innego. jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam