jacy są sycylijczycy???

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 130
nie wtracasz sie,jak ci tam leci...ambra chyba.nie pozwole zeby mnie nikt obrazal,a szczegolnie takie "nic".Napisalam 1 wypowiedz a ta cala "moni"juz obraza.przed toba nie mam zamiaru sie tlumaczyc.
a Ty mówiąc na nią "takie nic" nie obrażasz jej ?
...... :-/
W jakis sposob na pewno,ale przeczytaj sobie u gory co ona napisala.Ja wpisalam tylko 1 wypowiedz,wszystko co mysle...no i prosze...co uslyszalam.
1 KROTKI WPIS I PROSZE...TO TYLKO UTWIERDZA MNIE W PRZEKONANIU,ZE NORMALNIE NIE MOZNA TUTAJ POROZMAWIAC BO Z KAZDEJ STRONY KTOS JEST CIE Z BLUZGA.MONI MOZE TO TAKIE HOBBY TWOJE?NA DRUGI RAZ POMYSL TROSZKE ZA NIM COS NA PISZESZ.
Witaj Ambra. Znowu zadyma. Serdecznie Cie pozdrawiam. Paula z tego co piszesz, to lubisz byc odrażana przez wszystkich. zobacz co napisalaś. "nie pozwole zeby mnie nikt obrazal,a szczegolnie..."Z tego wynika, że wszystkim dajesz pozwolenie na obrażanie cie. Dzisiaj mi się nie chce, ale jak mnie ladnie poprosisz, to kto wie?
paula , nie zauważyłam aby Moni obraziła Cię ,jeśli dla Ciebie słowo "gówniara" jest tak obraźliwe ,aby nazywać potem kogoś "małpą" , "takie nic" etcc. to nie wiem za kogo powinno uważać się Ciebie ... :-/

ah .. ! zapomniałam przecież pauulaa i szczera do bólu to ta sama osoba !
Witam Ale jaja :D !

> (Paula) wszystkim dajesz pozwolenie na obrażanie Cię .Dzisiaj mi się nie chce,ale jak mnie ładnie poprosisz , to kto wie ? <

ehehehehehehehe dobre ! ( jak zwykle zresztą ;-) )

buźki :-***
a spadajcie nie bede znizala sie do waszego poziomu.
eheheheheheheheh ....

jak się nie ma argumentów to tak się właśnie reaguje .....

>a spadajcie !.... <

niżej niż Ty nie można upaść .... :-/
eheheheheheheheh ....

jak się nie ma argumentów to tak się właśnie reaguje .....

>a spadajcie !.... <

niżej niż Ty nie można upaść .... :-/
Ludzie, tak naprawde to kazdy na kazdego tu najeżdza.Ja chcialam tylko przypomnieć , iż kazdy może się tu wypowiedzieć, takie są zasady każdego forum. Nie każdy jednak musi się zgadzać ze zdaniem innych, te slowa kieruje do Monii. Oczywiście, że mozesz wyrazić SWOJA opinie na temat Sycylijczyków, ale nie musisz od razu, krytykować każdego kto się z Tobą nie zgadza.Takimi uogolnieniami możesz dużo ludzi obrazic i sprawić krzywde nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawe? To że ktoś jest w związku z Sycylijczykiem,bądź obraca się w ich kręgu nie oznacza od razu, że nastepstwem tych relacji musi być rozczarowanie, a związki dziewczyn z Sycylijczykami muszą zakończyć sie porażką. Domyślam sie ze nie chcialas nikogo urazić , ale przyznaj sama, że TROCHE cie ponioslo. Ponadto chcialabym zwrócić uwagę,iż samo okazywaniem zadowolenia z faktu wzburzenia, które wywolalas u paru osób, które mialo inne poglądy niz Ty, nie świadczy o Tobie najlepiej. Tak naprawde to każdemu należy się szacunek, a Ty chcialaś narzucić reszcie forumowiczom swój punkt widzenia na następujący temat.
Podziwiam osoby, które mają swoje zdanie, tak powinno być, ale logiczne jest, że ilu ludzi na świecie tyle opinii na dowolny temat.
Jeszcze raz apeluje do każdego z osobna o odrobine wyobraźni i tolerancji. Pamietaj, że Ty będąc Polakiem, też możesz kiedyś ucierpieć przez tego typu uogólnienia na temat Polaków, pomyśl o tym.
Pozdrawiam.
zaraz,zaraz..... a ile to osób ja obraziłam? komu narzuciłam swoje zdanie? kłociłam sie wczoraj TYLKO z jedna i tą samą osoba, która nie wypowiadała swego zdania na temat sycylijczyków , tylko na mój. coś ci sie chyba nie zgadza. przeczytałam specjalnie jeszcze raz swoje wypowiedzi( pomijając te do tej...) i praktycznie kazda z osób wymieniła ze mną jakis pogląd i jest ok. gdzie tu było narzucanie zdania? w którym miejscu? moze w tym jak poradziła Trusi zabezpieczenie sie przed ślubem? ona sie na mnie nie obraziła. i pisałam , kazdy moze miec zdanie, ale dlaczego ktos pisze nie na temat, a tylko i wyłącznie wcina sie by mnie obrazic? to nie ja zaczęlam wczoraj tę kłotnię. AMBRA I ALEJAJA fajne z was dziewczyny, a szczególnie dziękuję Tobie Ambra. i nieprawdą jest, ze własnie zle moje wpisy sa odebrane, bo dużo osób podpisało się pod tym- tego nie zauważyłas Bikini? Komu co narzucam napisz mi to, bo tylko opisałam historię, których byłam świadkiem.
Heeiii dziewczyny, tak dobrze się bawię, że nie przerywałem. Typowo kobiece, kły w gardła, nawet jeśli przeciwniczka, w zasadzie nie jest niczym więcej, jak kilkoma literkami na ekranie. C'e' chi dice, że gdyby kobiety rządziły światem, zapanowałby pokó, głupcy, to by był koniec naszej cywilizacji. W sumie może to i dobrze, że jest ten fioletowy matriks, możecie się wyładować...jak was nie kochać
Ale klawa zadyma.Fajnie trafiłem."szczera"śmierdzi mi Rahmą(chyba zjełczała na słońcu),ona też lubi obrażać.Żeby nie było "szczera"wątpliwości ja jestem ze stolicy,ty tylko z Warszawki(Praga w najgorszym wydaniu,ta przyjezdna z pipidówa)
Bikini zgadzam sie z Toba.Napisalas wszystko co ja chcialam dzisiaj zebrac w jedna calosc.Niestety panna Monika nie potrafi tego zrozumiec i dalej chce wszystko wszystkim narzucac.
Jeszcze raz napiszę to samo."Szczera,Paula i tym podobne nicki śmierdzą mi zjełczałą ra(h)mą,chyba za dużo leżała na słońcu.Widziałem na innych stronkach jej obraźliwe teksty.Żeby nie było wątpliwości"szczera"czy jak ci tam.Ja jestem ze stolicy.Ty tylko z Warszawki(jak sama napisałaś;czyli z Pragi w najgorszym wydaniu,przyjezdna z pipidówy).Brawo dziewczyny,jestem z wami.
moje teksty nigdy nie byly obrazliwie..ty za to zalatujesz jednym z owych krzykaczy -ignorantow kto wie może jestes owym bawi blabla nie mogącym w zaden sposob odeprzeć moich argumentow..ale co tam..dyskusja z tobą czyli wirtualną panną (..paniczem...pacholęciem?) nikt raczej sensu nie ma. :) toż to net.
Jestem 100 % facetem.Pacholęciem byłem.Jestem Warszawiakiem a nie jakimś tam co ty bleblasz.Lubię takie awantury a że facetów mało we wpisach to się przyłączyłem.Słuszne jest przysłowie"Uderz w stół a nożyce same się odezwą".Idę na inne strony,może tam coś będzie ciekawego.
nie pytam o twoje mijesce zamieszkania...pacholęciem jednak chyba jesteś i pozostaniech (mentalneym oczywsicie)
Obrażasz.Ale cię wkurzam.Dziewczyny-będzie awantura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ludzie z życiem, bo mi się przysypia, a jeszcze nie mogę !!!
...ojejku zmienileś nicka? W poprzednim poscie napisaleś, że "Jeszcze raz napiszę to samo." .... Przedtem byleś dziewczyna?
Bracie,to dziewczyny przysnęły bo zamilkły.A ja czekam na dyskusję.
chyba już nic z tego nie będzie, szkoda, taka ładna była furia pura była
Nie zmieniłem.Po prostu wklikałem się gdzieś w połowie dyskusji zamiast na końcu.
Chyba tak.Albo przeniosły się na inne forum,trzeba poszukać.A jak nic nie znajdę to idę na piwo.
jutro tez jest dzien;)
... ojejku! nie odpowiedzialeś mi na pytanie
a ja mam wolne więc się cieszę.
odpowiedziałem,o 23.32.Do jutra.
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 130

»

CafeItalia