pomoc jezykowa-tlumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
151-179 z 179
| następna
Wiedziałem że chcę Cię na litość wziąć. Nie na to jak by ekspertem od facetów. Powodzenia we Włoszech.DDDDD
mysle ze nie na litosc ja juz nie mam 20 lat tylko wiecej on mysli tez o moich dzieciach finansuje studia starszemu synowi a mlodszy byl u mnie we wloszech na wakacjach zwiedzil z nim duzo i gdy zmarl mi maz on duzo zrobil dla mnie nawet rozmowami potrzymywal mnie na duchu ja tez znam dosc dobrze wlochow moze sie myle ale on ma inny charakter znam go juz prawie dwalata i wlasciwie nie dal mi powodu do zerwania to on zawsze zabiega abym byla ze wszystkiego zadowolona moze to wszystko dla mnie sie dzieje za wczesnie i nie jestem gotowa na staly zwiazek
Może i masz rację że jest wyjątkiem od reguły. Ale Włosi zawsze mają w tym interes aby być miłym dla kobiet
ciao,tresa spodobal mi sie twoj wpis.Posluchaj moze ty sama nie wierzysz, ze zaslugujesz na ta milosc? Mysle, ze jestes wspaniala kobieta i matka.Powinnas uwierzyc,ze zycie zaczyna sie po 40 stce/a nie jak ktos tu raz chlapnal ze po 20,zas ja myslalam ze chodzi o godzine wieczorowa ,slownie dwudziesta... bo z niczym mi sie to nie kojarzylo wiecej..he,he../Nie miej obaw,patrz optymistycznie,uda wam sie .Wolosi tacy sa tak jak ty swego amore opisujesz...ale i ty badz bardziej otwarta..oni marza o grande amore...widac twoj partner trafil na"swoja grande amore".Mysl o nim pozytywnie, wizualizuj go w milych sytuacjach,niech twoj umysl go zaakceptuje to i"ty" go zakceptujesz.Pamietaj,ze nikt nie jest bez wad,a zycie jest krotkie./moj maz tez odszedl jak twoj/Cieszmy sie szczesciem dzis bo zycie JEST DZIS a nie jutro...choc jutro tez bedzie "dzis"..Wiec to slowo "dzis" dlatego jest takie wazne!Zawsze mozesz do nas zajrzec napisac ,wesprzemy i rozwiejemy twe ewentualne watpliwosci.Ale ja juz widze, ze bede popierac twego przyjaciela...:D
Nie wiem strokrotka. Ale wyczuwam że teresa może mieć nie udany związek przez stara regułę . Myślę że lepiej jest rozwinąć tą przyjaźń i obserwować jak potoczą się dalej sprawy.
ale skoro jej partner traktuje jej syna po ojcowsku,to mozna miec do niego zaufanie...droga do sreca kobiety "wiedzie przez jej dziecko..."on robi dobrze dla jej syna to i jej nie skrzywdzi..
dzieki za wasze wypowiedzi on w 80% przypomina mego meza z charakteru bylam szczesliwa mezatka chyba macie racje powinam zaakceptowac ta milosc i nie robic mu wiecej przykrosci ze chce skonczyc nie moge zawsze myslec ze to wloch moze wlosi tez potrafia kochac szczerze a on dal mi wiele powodow abym sie przekonala ze tak jest nawet teraz jestem 2 miesiace w polsce i dzwoni po kilka razy dziennie i nie tylko pyta sie o moje zdrowie ale tez i o moje dzieci jeszcze raz wam serdecznie dziekuje moze czasem trzeba z kims porozmawiac i dopiero wtedy sie zrozumie
co to znaczy ricomincia slicznie dziekuje temu kto mi przetlumaczy
zaczyna,rozpoczyna

slicznie prosze:)
tresa znasz słowa Terencjusza "Schlebianie przysparza przyjaciół, prawda wrogów." Jak mi dasz adres na skrzynkę to coś Ci podeślę
aluzja?
Nie to taka czarna ironia.DDDDDD
hmmm
Miłego dnia Ci kasiu życzę. Zmywam się psocić się Włochom .DDDD
[email] piotrze to e-mail to mi podeslij dzieki
lenaaaa zanim nazwiesz kogoś głuptasem zastanów się, czy przypadkiem nie jesteś... Do następnego tygryska:
http://www.wloski.ang.pl/Jak_to_robia_wloskie_tygryski_czyli_odlawianie_na_21413.html
Nie nie jestem.
na marginesie widze ze nic nie zrozumiales z mojej wypowiedzi... a te tygryski to do czego pijesz?
lenaaaa a co miałem rozumieć wiele słów mało konkretów. Na dodatek bardzo jesteś przeczulona na swoim punkcie bo nawet zażartować nie można
P.S zapomniałem dopisać inteligentna. No cóż pamięć nie ta. Miłej nocy życzę
tak tak masz racje...
sempre e comunque
czy ktos mi pomoze przetlumaczyc poltora roku temu rozmawialam z wami ze chce zerwac z mlochem probowalam wielu sposobow ale nie dalo rady teraz zachorowal na raka bierze chemie a ja jestem w polsce dzwonil ze jest w szpitalu prosze pomozcie mi przetlumaczyc KOCHAC TO NIE ZNACZY O KIMS MARZYC KOCHAC TO NIE ZNACZY O KIMS SNIC KOCHAC TO ZNACZY W KOGOS WIERZYC KOCHAC TO ZNACZY DLA KOGOS ZYC
amare non significa desiderare(to tak na serio znaczy pragnac ale sognare mozna uzyc jako snic i marzyc o czyms dlatego zeby sie nie powtorzylo to ci napisalam pragnac) a qualcuno
amare non significa sognare a qualcuno
amare significa credere a qualcuno
amare significa vivere per qualcuno
serdeczne dzieki Martunial
credere in qualcuno
sognare qualcuno
chcialam wszystkim serdecznie podziekowac za pomoc zycze samych slonecznych i pogodnych dni jutro wracam do wloch
buon rientro allora . :)
napisze wierdzyk moze ktos zechce przetlumaczyc na wloski jestes w maju w obcym kraju Ktos ci powie zes jest w raju.Czym euro nas urzeklo ,ze przechodzic trzeba pieklo .Wszyscy sa tu pier........ Ciao ,buongiorno ,arrivederci.Pasta sziutta ,parmeggiano i biscotti zawsze rano. Po poludniu buona sera niech ich wezmie raz cholera.! Piekne auta , puste glowy w reku ciagle celulare Na kolacje pizza blona oto obraz makarona. No niestety tak sie stalo , ze euro nas przygnalo.Zeby z glodu nie umierac trzeba dupy im ucierac

\
To chyba przez te upaly. Co to bedzie we Wloszech?
taaaa..upaly!..stoje przed 3 pelnymi szafami..i nie wiem co mam zalozyc..i w tym i w tamtym bede ociekac potem..niczym fotanna..upal jak diabli , w piekle chyba nie jest bardziej gorącooo, ufffffff..
>> w piekle chyba nie jest bardziej gorącooo
Temat przeniesiony do archwium.
151-179 z 179
| następna

« 

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę