dzien doberek Wszystkim!!!
Dori-33 dziekuje bardzo za te małe podpowiedzi dot.wyjazdu do Włoch.Wczoraj znalazłam w biurze kilka ciekawych ofert i mysle ze z nich skorzystam pod warunkiem,ze ktos wczesniej nie zarezerwowal wybranego przeze mnie apartamentu.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji minionych urodzin!!
Barbie-6 jesli chodzi o te paskudne migdałki to mam spore doświadczenie.Nie zastanawiaj sie tylko wyrzuc z organizmu to paskudztwo.Rozsiewaja bakterie osłabiajac serce,prace nerek,jajniki ,czeste anginy,zapalenia stawów(o ktorych juz wiesz),a ja do tego traciłam co kilka miesiecy głos na skutek ciagłych przeziebien,mozemy tak mnozyc te dolegliwosci...
Nie wspominam miło tego zabiegu,bo to nic przyjemnego,ale nie o to chodzi,jesli jest taka potrzeba trzeba czasem troszke bolu zniesc...
Jesli bedziesz miala taka mozliwosc poszukaj szpitala,a istnieje taka mozliwosc i mozna wykonac ten zabieg w krotkiej narkozie,to dosłownie 15 min..Jest wiecej zalet tej narkozy niz wad.Ja teraz czuje sie lepiej,nie choruje tak czesto.Taki sam zabieg zrobiłam mojej małej,ale własnie w narkozie,aby nie pamietała tego wszystkiego,teraz obie mamy spokoj...
A i jeszcze cos dodam,,,migdałki zrobiły takie spustoszenie w moim organizmie ze jeszcze troche a małej bym sie nie doczekała,przeszłam długie leczenie,ale sporo mnie to mogło kosztowac.....
POMYSŁ O TYM!!!
a dzisiaj pada i pada....brr paskudna pogoda!!!