Witam wszystkich!jestem z wami cały czas,równiez podczas tych burzliwych dyskusji,nie wtracałam się ,bo inni mieli tak dużo do powiedzenia,że moje "3 grosze" były zbedne,powiem tylko ,że miałam przyjaciółkę-lesbijkę w liceum i przez jakis czas byłm zdezorientowana seksualnie,nawet poszłam z tym do księdza,a on próbował mnie prawie "na siłę"zmienić -DOSŁOWNIE!Mija przyjaciółka wyszła za mąż,abynie "zhańbić"swojej rodziny....pózniej dowiedziałam się,że wkrótce po ślubie odeszła od męża i od rodziny gdzies daleko;do dziś nie wiem,gdzie...Weba,dzięki za pamięć,narazie jeste bezpieczna,bo mój kapo przebywa w szpitalu,jakas brzydka choroba włazła mu na prawa rękę-to za kare ,bo ta ręka zawędrowała za daleko-to moja opinia-poza tym mam jakies cative dni,na dodatek przyszedł fax,że pracuje również w soboty-do odwołania,myslę ,że to na okres letni ,moje serce toczy walke z dumą i rozumem,tak to się kotłuje od pewnego czasu ,a ja zaraz oszaleję-jak dobrze jest komuś o tym powiedziec,dzieki,że jesteście.
Chanti ,nie wiedziałam,że masz takie zdolności...jestem pod wrażeniem
Weba,jeszcze do ciebie,tez miałam problem z oczami,znam ten ból,mam nadzieję,że juz jest ok,raz miałam nawet zapalenie oka na własne życzenie,bo chciałam za pomocą wykałaczki rozkleić rzęsy!oczywiście nie powiedziałam o tym nikomu,chociaz lekarz włoski dziwił się ,skąd te grafit w moim oku?chichi ot tamtej pory oko jest bardzo wrazliwe,musze miec się na baczności a krople do oczu mam zawsze pod ręką,bo jestem tez alergiczką...