Dyskusja c.d.

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 302
Irvin skoro ty jestes taka "niezla" to musisz miec rowniez jakiegos niezlego "goscia" :)
Pochwal sie!!!!!!!!
Jeszcze raz dzieki,lubie ludzi ktorzy szybko wywiazuje sie z obietnic....
però . mica male Irvin:)
Dee ma racje,David_G bardzo prosimy o fotke.........
:)
A nie mowilam?:)
DA-WID DA-WID DA-WID!!!
Ahh..nie bardzo mogę, wiem, że nie byłby zachwycony..mamy zasadę, że nie wysyłam naszych wspólnych zdjęć :( może kiedyś to się zmieni ale na razie musi wam wystarczyć moje single.. ale za to wy możecie mi wysłać wasze zdjęcia..Dee, Help, Dawid..???? Co to, jednostronna wymiana czy jak?
Ciao tutti:)proszę Was nie zlinczujcie mnie,ale musze wyskoczyć z jednym hasłem.Mam emaila(którego sama napisałam) i prosiłabym o sprawdzenie go(rzecz jasna osobisty).Chciałabym,zeby ktoś mi pokazał błedy jakie zrobiłam.Czy ktoś sie zgadza?Jeśli tak to podajcie swój email:)Teraz czekam na krytykę całej rzeszy ludzi,którzy przyglądają się i tylko czekaja na odpowiedni moment:):):):)
BACI ruda26
Irvin, kochanie, alez nie musisz nam wysylac waszego WSPOLNEGO zdjecia, wystarczy JEGO zdjecie... ;)
Dzięki Dawid. Co do mojego ktosia rzeczywiście jest niezły ;) ale w mundurze przechodzi samego siebie :))
Ciao tutti:)proszę Was nie zlinczujcie mnie,ale musze wyskoczyć z jednym hasłem.Mam emaila(którego sama napisałam) i prosiłabym o sprawdzenie go(rzecz jasna osobisty).Chciałabym,zeby ktoś mi pokazał błedy jakie zrobiłam.Czy ktoś sie zgadza?Jeśli tak to podajcie swój email:)Teraz czekam na krytykę całej rzeszy ludzi,którzy przyglądają się i tylko czekaja na odpowiedni moment:):):):)
BACI ruda26
dawaj go tu!!!!
No i właśnie w tym sęk. Nie mogę wysyłac JEGO zdjęć. Takie życie, taka praca, taki los, jak mówiła babcia.
Wg mnie to ty sie po prostu wymigujesz... :(
Może kiedyś na żywo Dee, chissa'...
Ja ewentualnie zaryzykuje i wysle wam takie jedno ...Ale poczekam na starszych na tym forum...W koncu oni maja pierwszenstwo....
Juz wiem! Dawaj mi tu jego adres, sama sobie pojde go obejrzec!;)
Wymiguję si ę czy nie, najważniejsze że nie mam nic wspólnego z Miriam :) Bo o to chodziło nie? Czekam na wasze zdjęcia ;) Dee..rzuć coś...
Starszych znaczy chi?:)
Ruda, dawaj na mojego [email] A spieszy ci sie?
MI ascoltate ragazze e ragazzi?!Vi ho chiesto aiuto!
Właśnie, wydaje mi się, że jestem tu jedną z młodszych...Dawid, Dee, Help..da quanto e' che campate ;) ?
Dee,zle mnie zrozumialas..Nie pisalam o waszym wieku tylko o stazu na forum(oczywiscie mialam na mysli Ciebie i Dawida_G :) )
Nie spieszy mi się,ale dobrze by było,żebym go dziś wysłała.Ok wysyłam:)
Nie krzycz, patrz do gory!:)
Lat mam 24, a na forum jestem gdzies od poltora tygodnia... Wysylam jako ostatnia!!!
Dawid, dzięki za fotkę :)) Nieźle, eh... ;)) Complimenti da Irvin
dee-ora tocca te:)
Rybko,czy ty oby nie sciemniasz?!!!!!!
Dee..to ja mam 25, da mo' skończone...azzarola...
nic juz nie powiem , czuje sie tu jak tatus:(
grazie , sei troppo gentile
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 302