drugi stolik cz.5

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 410
maddy wpisalam sobie twoj numer do kontaktow. co to fotek to ja rowniez chcialabym otrzymac... naszych nowych forumkowiczek.
Birichina - fotka doszła. Dzięki za nią i za info. Napisze Ci w mailu jutro więcej gwoli wyjaśnienia pewnych kwestii tella i bloga, który czytałam. Jestem pod wrażeniem, Fajna z Ciebie dziewczyna... Marzenko wyślę Ci foto pod nowy adres... Maddyy super, że zaglądasz.
czesc wszystkim..ha znow dzisiaj tylko na chwilke..chwilowo tylko czytam i juz nie mam sily zeby sobie posiedziec i poplotkowac..moze w weekend troche odpoczne od pracy to zajrze dluzej tuttaj
birichina..probowalam znalez to tell me more 7 ale cosik mi nie idzie..znajduje mi hiszpanski albo italiano ale hiszpanskie..nie wiem cyz to to samo?
Mag ja tez chce nowe zdjecie...!!
jnowe osobki tez..jak sie znow uaktywnie to bedzie mi przyjemniej
pozdrawiam
Witaj Catti jeśli chodzi o tell me more to wiem tylko tyle że jest w wersji włoskiej i angielskiej. Nie słyszałam o espaniol, może Brichina Ci coś podpowie, ale podobno warto z tego skorzystać z tego co ona pisze o tym kursie... Fotke Ci wyśle i już nie moge sie doczekać kiedy mi kompa naprawią, jestem taka ciekawa tell me mora... Catti zatem fotka leci do Ciebie. Trzymaj sie ciepło. Buziaki dla wszystkich. Pa! A domani! - Meg.
hejka! Co u was slychac dzisiaj? Mnie wczoraj nie bylo bo mecz ogladalismy hihihi, dzis znowu jakas taka pogoda dziwna, znowu padalo, ciekawe kiedy sie skancza te deszcze hmm? A jaka pogoda u was? Zamierzam zaraz pomalowac kawalek sciany, bo nam sie nieco pobrudzila, amore pomalowal sufit... ale mam dzis natchnienie do malowania, uwielbiam to robic, hmmm morze powinnam zostac malarzem?
Widze ze Mady tez sie wzielas za malowanie ja juz skonczylam sufit i anty bagno ...co do tell me more to jest tez hiszpanski ..wpadne wieczorem pozdrawiam
Hejka, powysylalm wlasnie swoje zdjecie z malym zalacznikiem niestety - moje amore, tak jakos sie stalo ze nie mam zdjec na ktorych jestem sama, albo z nim albo ze znajomymi, no coz...
Birichina jesli chodzi o Nip&Tuck to dosc czesto ogladam, dokladnie chyba o 22.50 we wtorki i piatki ale niestety czesto sie zdarza ze nie puszczaja go wcale bo akurat idzie jakis dluzszy program...
catti jesli chodzi o tell me more to ja wlasnie sciagam (tyle ze strasznie duzy plik bo 1.5GB a dokladnie to sie nazywa - Tell.Me.More.(Aprenda.Italiano).(Base-Intermedio-avanzado).zip
Mam nadzieje ze sciagam wlasciwy plik :)
tak sciagasz dobry program jesli bedzie Ci potrzebny kod dostepu podalam wczesnej ...i przygotuj sie na dlugie sciaganie w tym opakowaniu zip powinna byc instalacja i zawartosc 2 plyt ...co do moich fotek to mam swojego bloga na onecie z duza iloscia fotek ale wolalabym nazwe podawac przez meila ...teraz zmykam szprzatac szafki w lazience ..dodam ze u mnie zaczela sie wiosenka sloneczko swieci tyle ze wieje tez wiaterek ....pytalam sie was juz latacie czasami po "mercato" ja mam zawsze w srody i soboty,rano kupuje jedzenie swieze owoce i sery i.t.p popoludniu przegladam ubrania czasami mozna cos fajnego znalezc ...allora domani ho mercato....ok scappo a dopo..
ok wyslalm ci zdjecie wiec masz mojego maila, jak mi przeslesz adres stronki to sobie poogladam...
Wlaczam sie na chwile, ale niechcacy zauwazylam, ze Birichinie podoba sie Nip&Tuck, mnie tez. W moim biurze zalozylysmy cos w rodzaju fan clubu- zwlaszcza serialowego Christiana Troya.
Pozdrawiam.
Moni ladnie wygladcie razem ...auguri..
juz polecial adres mojego bloga ...teraz zmykam zrobilam sobie mam przerwe a praca czeka do wieczora musze skonczyc ...Ciao
Tak doktor Christian jest super ja ogladam go tez w "Strege "na foxie choc najbardziej podoba mie sie moj "Angel" w polsce znany tez z serialu "Buffy"
Nip& Tuck jest teraz mozliwosc kupienia na plytach w kioskach tyle ze przegapilam pierwsze wydania i dsyc duzy koszt okolo 5 euro za cd wiec sama sobie sciagam znajac swiat pewnie znow zapcham komputer a co tam ....ale mnie zaczyna wciagac wasz stolik zamias ukladac w lazience stukam ..Meg jesli bedziesz chciala jakas piosenke to napisz ja Ci sciagne i przesle
birichina jestem pod wrazeniem Twojego bloga, piekne i glebokie mysli i te zdjecia...
Super!!!
dziekuje ciesze sie ze Ci sie spodobalo ..ja uwielbiam pstrykac fotki w sumie to zawsze mam aparat w torebce ....Matia Bazar - Ti sento slyszalyscie ta piosenke super ...
Witam, a co tu przy stoliczku dzisiaj nikogo nie ma???
heja
zapuscilam sciaganie..ciekawe kiedy sie uda...wyglada na to ze bedzie ciagnal wieki..powinnam zostaic kompa na noc ale tak chyba nie zasne..
Meg dzieki za zdjecie..bardzo fajnie wygladasz w tej innej fryzurce
ja jestem na etapie zapuszczania wlosow..ciekawe ile wytrzymam
na razie ide sie potaplac w wannie zajrze do was za troszku
wlasnie troche sniegu posypalo..juz mi ta zima uszami wychodzi..
Birichina i Monia - witajcie... odpisałam na Wasze emaile, dużo się dziś uczyłam, więc mnie nie było. Birichina jasne, że skorzystam i jak będę czegoś potrzebowała to chętnie skorzystam. Znam tę piosenkę. Mam sporo wŁoskich bo lubie zwłaszcza starsze romantyczne przeboje... Martwię się co z Kasią z Milano i Marzenką...
Witaj Cattibor - wiesz stare włosy miałam długie do połowy pleców, podcinane co jakiś czas ale od 7 miu lat ciągle koczki, kucyki, warkoczyki... znudziły mi się, więc przeprosiłam sie z fryzjerem, zrobiłam ostre cięcie, mam ukośną modną grzywkę i niech sie dzieje co chce. A włosy mi sie same kręcą więc nie musze modelować. Dzięki Catti za miłe słowa. Musiałam je obciąć bo wypadały, były sŁabe i łamliwe... teraz przez jakiś czas ponoszę krótsze, by odpoczęły od gumek... Fajnie, że ściągasz tell me mora, ja mam już na płytach tyle że wcześniejszą wersję, więc pozostanę przy niej z konieczności... Birichina ja też piszę teksty, jak naprawię kompa to Ci coś podrzucę... Monia fajnie wyglądacie w marynarskich czapeczkach...
Czesc Meg, dostalam zdjecie i bardzo dziekuje. Nasze zdjecie zrobilismy w czerwcu w Gdyni a te czapeczki tak zeby bylo smieszniej, a co u Ciebie dzisiaj...
catti ty mnie tym sniegiem nie strasz bo ja za tydzien wybieram sie do Polski i boje sie ze przez ten snieg cos moze nie wypalic - wiesz jak to jest z tanimi liniami
Maddyy jeszcze słówko do Ciebie... skąd Ci się wzięły męskie zaineresowania? Ja nie cierpię meczyków piłki nożnej. Preferuję skoki i biegi narciarskie, bo sama też biegam na nartach... Dziewczyny u mnie też odwilż i pada mżawka. Wszędzie ciapa i błoto. Zima powinna trwać krócej! Lubię ciepełko! Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!
hejka..az sie zdziwilam osiol od razu zaczal ciagnac...co prawda jest tylko 0,5 % no aale na poczatek to calkiem niezle..
nie posdziedze zbyt dlugo w Wami bo jutro na 8 musze leciec do skozlki..jak dobrze ze nie mam tak jak inne dziewczyny ze o 7 to musza wyjsc z domu..ja mam szkole prawie za zakretem..nie powiem ze tez dlatego akurat ta wburalam..ale zawsze to moge chwile dluzej pospaclice jutro na jakies sloneczko...to bym sobie na jakis spacerek poszla troche kosci rozruszala...

a birichina nie wyslalabys mi swojego adresu na bloga..tez jestem ciekwawa jak wygladasz..
moj mail [email]

jak tam moni nauka idzie???

zycze Wam milej nocki i do jutra
Nauka jakos idzie, raz lepiej raz gorzej ale ogolnie nie jest zle.
Ja tez zmykam bo jutro ciezki dzionek przede mna a i jutro nie bedzie mnie na forum za to postaram sie nadrobic zaleglosci w niedziele.
Dobrej nocy zycze wszystkim
Moni sto studiando la grammatica italiana mangio il dolce e bevo l'aranciata...
witajcie.
meg u mnie wszystko ok-widzialam,ze sie martwilas.fakt,mialam kilka problemow,ktore jeszcze sa do zalatwienia,no ale juz mam glowke w porzadku by moc cosik skrobnac....

widze,ze mamy nowa kolezanke od wspolnego picia kawy...witaj Birichina....widze,ze jest mozliwosc obejrzenia zdjec i blogu...bardzo chetnie...napisz gdzie i jak a ja tam zajrze...oto moj mail

[email]

Catti ,cos czytalam o braku mobilizacji do nauki...jak to?tzn ze mna tez tak jest od czasu do czasu....no ale ty!!???
zartuje oczywiscie...

Marzena widze,ze nareszcie jestes wsrod naszych...oby na stale...usciski dla Oliwki

Moni przy nastepnym spotkaniu film i tell me more(czytalam,ze juz sciagniety)..bo jak nie to po zabkach....dlaczego ja musze zawsze straszyc!!??
Moni zartuje..wystarczy,mi powiesz jak to sie robi.weszlam na emule.nie sciaga nic,moze dlatego,ze nie mam fastweb-u tylko zwykle lacze??

pozdrawiam was
a u nas zapowiadaja +17st...a co niektorzy maja -10st..prawda dziewczynki?nie ma co-nadchodzi wiosna cala para...
Kasienko widze ze z samego rana humorek dopisuje, jestesmy soba, tu troche postraszyc tu powiedziec cos optymistycznego o pogodzie kolezankom, tak trzymaj!!!! Buziaki
witaj Moni.
poznalas mnie przeciez..taka straszna to ja nie jestem...(a moze poprostu na spotkaniu udawalam?!)...haha
moni przeslij mi wiadomosc na gg.przenioslam gg na moj komputerek,gdyz salvio "wkurzal sie" ,gdy podczas pracy na jego kompie wyskakiwalo mu sloneczko...ale ja jestem pewna,ze to z powodu,ze nic nie rozumie co tam napisane wiec z tego to cale biadolenie....

dziewczyny wy tez podajcie mi wasze gg.i catti,i marzena-na nowo...
moje gg to 1948022
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 410

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę