drugi stolik cz.5

Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 410
moje gg to :6146300
Meg... hihihihi odpowiadam na pytanko: otorz to nieco skomplikowane, ta cala pilka nozna, sama sie dziwie ze mnie tak wciagnelo, ogladam nawet jak moj amore nie oglada, booohhhh.... na poczatku podobalo mi sie tylko to "ich" (tzn coniektorych wlochow) zainteresowanie pilka, ale przebywajac w tym towarzystwie sama sie wciagnelam. ( po prostu wiem z wlasnego doswiadczenia ze facet bez hobby... jest beznadziejny...ale to inna historia)
aaaa.... a jesli chodzi o takie moje starsze zainteresowania to narciarstwo alpejskie a latem rower i rolki... Okazalo sie ze moj amore tez tylko to uprawia, tylko rolek nie probowal, wiec zamierzamy niedlugo kupic hihi zobaczymy jak sobie poradzimy! ( ja juz od lata nie jezdzilam......)
aaa Birichina moge tez dostac twoje zdjecia? [email] dziekiiiii
mamma mia ale jestem zawinieta dzisiaj, jeszcze chcialam zdjecia meg w krotkich wlosach!!! Wyslesz? Pozdrawiam serdecznie
Ciao ragazze
odszukajcie w blogach na onecie birichina 28 tak bedzie szybciej ...pozdrawiam
przeslijcie i tez swoje fotki jak znajdziecie chwile [email]
ja sie pojawie w poniedzialek moje Amore jest w domu i marudzi jak siedze przed komp ...
hej..wyslalam Ci moja fotke..ale na tym onecie szukam i szukam i znalezc nie moge..cosik mi nie idzie..chyba brak mi wprawy..
pozdrawiam wszystkich..tu dzisija szaro buro z przeblyskami slonca..ale nic nie pada i nie jest wcale b.zimno..no ale snieg caly czas lezy
....i ja szukalam i nie ma....
hmmmm ja tez nie znalazlam.....
http://birichina28.blog.onet.pl/ moze tak bedzie latwiej wpadnijecie ja poznej zmienie sobie nazwe
vabbe'..... ja odnalazlam, co moge powiedziec... wow!
i ja odnalazlam
witajcie dziewczynki. meg dzieki za maila i fotke, monika rowniez dziekuje za fotke. postaram sie wam podeslac na dniach jakies moje nowe fotki.u nas dzisiaj przymrozilo.slisko strasznie.martwie sie o moja mame bo ma wysoka cukrzyce mimo brania insuliny-pozatym przyjmuje 10 tabletek dzinnie na nadcisnienie, cholesterol i inne, plus dwa razy dziennie insulina. wlasnie moja oliwka spi. wiec mam czas dla siebie. jakies dwie godzinki. maddy napisz jak poszukiwania pracy? catti mam nadzieje ze wypoczniesz w weekend.a wogole macie dziewczyny jakies plany na wekend?
witajcie dziewczynki. meg dzieki za maila i fotke, monika rowniez dziekuje za fotke. postaram sie wam podeslac na dniach jakies moje nowe fotki.u nas dzisiaj przymrozilo.slisko strasznie.martwie sie o moja mame bo ma wysoka cukrzyce mimo brania insuliny-pozatym przyjmuje 10 tabletek dzinnie na nadcisnienie, cholesterol i inne, plus dwa razy dziennie insulina. wlasnie moja oliwka spi. wiec mam czas dla siebie. jakies dwie godzinki. maddy napisz jak poszukiwania pracy? catti mam nadzieje ze wypoczniesz w weekend.a wogole macie dziewczyny jakies plany na wekend?
mi tez sie udalo chociaz komputer sie zawzial i za kazdym razem zawisal na pierwszej stronie nei wiem czemu..ale sukces osiagniety

ja planow poza szkoła nie mam poza tym ze postanowilam pocwiczyc nad kondycja fizyczna..zobaczymy jak dlugo wytrzymam....no coz slomiany zapal to nie jest fajna sprawa
marzena bardzo mi przykro z powodu mamy...wierze ,ze stosuje odpowiednia diete!!prawda??

dziewczyny co porabiacie w ten sobotni wieczorek?
kasiu z milano moja mama stosuje odpowienia dla cukrzykow diete. wlasnie zajmuje sie dzieckiem. w miedzyczasie zrobilam sobie maseczke na twarz, umylam wlosy i rowniez nalozylam maseczke.jakos nie lubie wekendow, tzn, samotnosc doskwiera najbardziej, chcialabym czasem przytulic sie do kogos kochanego,porozmawiac . kasiu z milano jakie masz szczescie ze masz meza;)
dobrze ze teraz ze w sklepach mozna wszystko kupic latwiej jest byc na diecie a jednoczesnie nie jesc non stop tego samego

wlasnie sobie uswiadomilam ze ja raczej zrezygnuje z drugiej czesci pomaranczy chyba juz jestem za stara na poszuikwania facetow...
catti no co ty.nie jestes za stara, milosc mozna znalesc w kazdym wieku. napewno poznasz kogos odpowiedniego. chociaz w dzisiejszych czasach o to bardzo trudno. ja w polsce nie szukam milosci, mezczyzny. postanowilam ze gdy bede juz w italii rozejrze sie za jakims amore. tylko slyszalam ze wlosi sa bardzo kochliwi, wiec tam napewno tez bedzie ciezko znalesc kogos odpowiedniego.no ale zobaczymy... jak juz bede tam na miejscu
zapomnialam ze jest dzis meczyk Inter-Sampdoria (moje Amore to zapalony Interista)wiec mam wolne
Catii oraz Madyy dziekuje za fotki milo mi Was poznac i wiedziec z kim romawiam ....chcialabym poznac jeszcze wzrokowo Kasie z Milano oraz inne dziewczyny ktore sa na Forum i siedza przy waszym stoliku ..u mnie dzionek minol spokojnie rano zakupy na mercato,obiadek poznej na chwile spotkalam sie z jedna dziewczyna ktora poznalam tu na forum wydaje sie fajana osoba i mieszka niedaleko mnie ,tak wiec pewnie sie jeszcze zobaczymy ....Madyy e Catii w jakim regionie mieszkacie??
Catti..Każda Rózia znajdzie swego Józia.
jo..mieszkam w warszawie

chociaz nie powiem..ho voglia di tornare in italia..
Ja tez jestem warszawianka ..od trzech lat Piemontese lece w maju na tydzien i juz nie moge sie doczekac ....wczesnej latalam na dluzej ale moj facet zaczol sie buntowac,ze zostawiam go samego na tak dlugo ...on byl ze mna rok temu,podobala mu sie Warszawa choc z naszej kuchni nie za bardzo byl zadowolony nie smakolwala mu nasza mizeria hahah po powrocie smial sie ze jadl w typowej polskiej restauracji co sie nazywala "Il Padrino" na Nowym Swiecie ja tez bylam pod wrazeniem smakowitych wloskich dan a tiramisu bajka ...tak wiec polecam
juz zaczynam kupowac prezety dla dzieciakow ja jak zwykle z nadmiarem bagazu na lotnisku i pozniej jest tyle radosci jak mnie widza....
chcialam sie zapytac was czy ktoras z was leciala z "Centralwings"
gdzie daja ci kod zamiast biletu na papierze ..ceny sa bardzo korzystne wiec z checia skorzystam z ich oferty...
ja lecialam tylko z wizzair..ale kicha bo tylko z katowic
ale kasia chyba leciala z centralwings w lutym ..
ja bede chyba leciala w maju do palermo..ale to sie jeszcze okaze bo nie moge sie zdecydowac czy palermo czy rzym czy moze pojechac do milano i powyciagac troche gromadnie dziewczyny

biorac pod uwage ze moge tylko na tydzien to mam dylemat :((((

mam kuzynke w torino..ale qrcze jeszcze nigdy u niej nie bylam..i pewnie sie nie zdecyduje zeby ja odwiedzic bo lada mmoment ze mezem i dzieckiem przeprowadza sie tutaj..
w kazdym razie w wizzair tez sie samemu drukuje..wiec mysle ze zasady sa te same
Ciao Birichina, milo Cie poznac, ja lecialam Wizzair i tez dawaja kod, ceny sa zblizone do Centrall... Poprostu dostajesz potwierdzenie rezerwacji na email z kodem, wydrukujesz sobie. Potem przy odprawie pokazujesz kod i paszport. Ale nie zawsze wymagaja pokazanie kodu.
pozdrawiam
cucci:)
ja lecialam i przyznam ,ze posiadaja jedne z wygodniejszych samolotow ...
o jaki kod tobie chodzi..??a wiec bilet elektroniczny(tak on sie nazywa)po zaplaceniu karta kredytowa musisz wydrukowac stronke ,ktora sie ukaze...na niej sa wszystkie dane pasazera,data lotu no i oczywiscie kod.z tym wydrukiem kierujesz sie na lotnisko i on zastepuje twoj bilet....
Catti widze ,ze jestes w trakcie podjecia waznych decyzji....kto wie moze sie spotkamy
Grazie Ragazze
Cucciola ja wlasnie czytalam,ze sie dobrze wypowiedzials na temat ksiazki di Paulo Coelho Lo Zahir moj facet mi ja kupil ja lecielismy na Cube ale ja jakos nie mogla sie zebrac do czytania ....ja bardzo lubie fumetti "Dylan Dog" pomogly mi w nauce jezyka z obrazkami bylo mi latwiej zrozumiec na poczatku ...sa to opowiastki o detektywie ktory zajmuje sie wszystkimi niewyjasnionymi dziwnymi przypadkami (duchy wampiry i.t.p) w smiesznym kontekscie ...ale wiedzac ze mam pod reka fajan ksiazke nie trace czasu biore sie za czytanie ...
Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 410

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę