miłość do włocha?

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 529
napisz wszystkim na forum, to bedzie moze mniej takich postow w przyszlosci;)
kala_83 nie prawda bo jak bym tak uważał to bym z tobą nie rozmawiał.P)
hahaha bez obaw wszystko wzielam pod uwage :)
ach Ci mężczyźni!!!Czasem nieźle czarują, a Włosi maja taki swój urok osobisty, że rzadko która może się im oprzeć. Ciekawa jestem czy jakaś italianka złamała tak serce jakiemuś...
jestem za:)
:*
ale powiedz, że nie używasz teraz tych swoich etnicznych sztuczek:D hehehhehe
kala_83 nie używam P)
szara;)Piccolaccia, kala_83 macie cos w skrzynkach. Po prostu tu tego nie będe zamieszcał aby nie pracowali nad nowymi stuczkami.P)
miłoooooooooooooooooooo. Sprawdź skrzynkę...
Dzieki, ale chyba przeczytam to jutro, dzis... to nie na moje nerwy;)
kala_83 sprawdziłem i się ciesze ze ci sie podobała.P. i zyczę miłej nocy)
mozesz mi tez przysłac?
[email]
mnie też, kto wie, może się kiedy przyda a ja z natury leniwy jestem dosyć
[email]
a ja wlasnie rozmawiam z italiancem przez skayp ;p
spokojnie, ja juz umiem myslec;))
wysłałam Ci jeszcze coś...
Piccolaccia jaki masz nik na skaype???napisz mi na skrzynke:P
ja nic nie dostałam;(
dzieki ...to moze byc ciekawe
Piccolaccia jak mozesz a ja taki wysiłek wkładam zebys choć 5 minut ze mną na gg porozmawiała a Włoch to od razu.P)
Milych pogaduszek, ja juz ide lulu :) obym tylko jakies sny miala w miare normalne ;) Dobranoc....
Wiecie co mnie wkórza!!!On na msn ciąglę ma podpisane Luca and Karolina jako nazwa użytkownika...jeszcze tego nie zminił...może wykasuję jego profil??? Smutno mi jak czytam historie i jakie glupoty wypisywaliśmy do siebie. Jej!!!!!ja już tak nie chcę, chcę normalnie żyć................
co to jest msq?
jak to gg?
kala_83 i słusznie zajmnij się rozwojej swojej osobowości a znajdzie się jakis ciekawy facet i to doceni.P)
Smutna, nigdy ,ale to nigdy !nikomu nie pozwól sobie wmówić ,że jesteś nic nie warta i nie możesz nikomu niczego dać ! dlaczego odeszłaś ,nie powinnaś się tak łatwo poddawać ! , dałaś tylko satysfakcję tej ( bez urazy ) kretynce , która osądziła Cię w ten sposób,za kogo ona w ogóle się uważa aby traktować w ten sposób innych , nie miała prawa Ci tego mówić ,bo niby skąd mogła wiedzieć co mogłaś ,a czego nie dać jej synowi ,nie powinnaś z jej powodu rezygnować jeśli naprawdę go kochałaś ,najważniejsze było wasze uczucie ....
a prosze bardzo: anna.maria.87

juz zakonczylam te rozmowe bo sie chlopak rozkrecal;)
Weszłam na tą stronę żeby poszukać gdzie można studiować filologię wloską po to żeby sie nauczyc idealnie włoskiego własnie dla niego... dla włocha. I przypadkowo przeczytałam wasz temat:) U mnie zaczeło się w te wakacje, wyjechałam do pracy i tam się poznaliśmy. Przez dwa miesiące piękna przyjaźń i tylko przyjażń. Dwa dni przed moim wyjazdem wszystko wybuchło - wyznał mi miłość, ostatnia noc była nasza... Odkąd wyjechałam codziennie są telefony, maile, listy, prezenty, nawet kwiaty z włoch:) Codziennie mówi że kocha, tęskni planuje przyszłosc. Wierze mu, możecie się dziwić ale naprawde mu wierze. Przylatuje do mnie w styczniu, chciał wcześniej ale niestety mam teraz za dużo nauki, a potem ja do niego na wakacje. I tak naprawde sama nie wiem, mam jakoś mieszane uczucia...
Sto pensando a te e hai occhi belli mi manchi...
prosze przetłumaczcie dziekuje
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 529

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa