Ja mialam krotki incydent z egipcjaninem. Trwal 3 miesiace, a do tej pory jestem przez niego przesladowana. Wydawal mi sie na pocztku oczywiscie taki "inny" od pozostalej arabskej braci; inteligentny, oczytany, wyksztalcony, niby taki otwarty umysl, bardziej europejski... G....o prawda!!! Oni powiedza, zrobia wiele, zeby zdobyc kobiete. Nigdy nie mozesz miec pewnosci co tak naprawde mysla, bo mowi jedno, a robi zwykle zupelnie cos innego. Juz chyba w ich naturze lezy taka dwulicowosc, a w ich slowniku nie ma pojecia: szczerosc.
Pptrafia byc rowniez bardzo romantyczni i obiecywac oczywiscie zlote gory i kiedy juz uda im sie nie daj bog poslubicz zahiptotyzowana ofiare wtedy reguly gry troszkie sie zmieniaja i kobieta poznaje swoje miejsce w szeregu. Moja pomylka trwala na szczescie bardzo krotko, bo szybko przejzalam ich podstepna nature, ale jestem gnebiona do dzis. najpierw byly telefony i smsy dzien w dzien, budzona bylam w srodku nocy jakimis obelgami. Zmienilam szybko nr. tel, ale ten swir ma numer mojej siostry, ktory jest sluzbowy i nie moze go zmienic. ten incydent zakonczyl sie 3 lata temu, a on nadal pisze do mojej siostry smsy opisujac szczegoly ze swego zycia na zmiane z zazaleniami i pretensjami pod moim adresem. Chyba temu kretynowi wyda sie, ze moze moja siostra przemowi mi do rozumu i sprawi, ze wroce do niego 8bo tam rodzina ma taka sile). Siostra juz nawet przestala czytac te smy, nie odpisala na zaden z nich z nadzieja ze wreszcie przestanie, skadze znowu wysyla je nadal z uporem maniaka. Jest nie zmordowany!!! Podobna ma juz zone i dziecko co jak widac nie przeszkadza mu zupelnie zeby nadal "adorowac" inna kobiete. Doszlo do tego, ze jakis czas temu znalazl mnie podstepem na skypie. Poprosil chyba jakas polska turystke zeby zadzwonila do mojej siostry. Przedstawila sie jako moja kolezanka, ktora szuka kontaktu ze mna nr. tel itd. Siostra na szczescie nie podala takowego tylko moj kontakt na skypa, ale do glowy jej nie przyszlo, ze to moze byc sprezyna tego waraiata. Oczywiscie zmienilam konto na skypie, ale podnioslo mi to niesamowicie cisnienie jak pewnego dnia zaczol do mnie pisac obrazliwie wiadomosci. Ze skypa wie tez ze teraz mieszkam we wloszech! Moze jeszcze gotow tu przyjechac i mnie szukac ??!!!Oni sa zdolni do wszystkiego jesli urazi sie ich dume!!! Najnormalniej na swiecie nie jest w stanie pogodzic sie z faktem, ze go porzucila i postanowil uprzykszac mi zycie!!! Jesli mimo wszystko wydaje ci sie, ze nie mozna generalizowac i wrzucac wszystki do jednedo wora i masz ochote doswiadczyc tego na wlasnej skorze, prosze bardzo nie zatrzymuje, nie odradzam, opisalam tylko swoje przejscia, a ty i tak zapewne zrobisz co uznasz za stosowne.