związki mieszane

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 217
Wiesz bubunia chyba zadawanie tego pytania tutaj nie ma sensu.Zawsze znajdzie się tutaj "wujek/ciocia dobra rada" (najczęsciej ignorant w dziedzinie,w której się wypowiada),który zamieści ci kilkaset bełkotliwych argumnetów albo linków do nieporofesjonalnych bzdur jak gośc powyżej,tylko po to aby sobie twoim życiem bezpiecznie zza monitora pokierować.Poczytaj sobie dobre pozycje o islamie albo skontaktuj się z jakimś arabistą.Kultura arabów jest inna niż nasza-nie oznacza to że jest gorsza, czy chora bo to jest kwestia zupełnie względna.Musisz po prostu tylko widzieć w jakie środowisko wchodzisz.jedno jest calkiem pewne-arab (wyznawca islamu) prawie nidgy nie odstąpi od zasad,które mu wpojono w dziciństwie (mam tu na myśli między innymi stosunek do kobiet,rodziny itd.).Albo je zaakceptujesz,albo będzie ci bardzo ciężko.
Ugryzło coś kogoś ))
rahma El-wejh elly betSabHoh, keef elak 'ein etqabHoh. Laa tishrab min beer o tirmy feeh Hajar. Ed-daar daar aboona wajo el-ghorob yeT-Hoona.Ya Haafir jouret el-saww ya waaqe' feeha. ))
Hmmmm...czy ktos tu sie popisuje czy mi sie tylko wydaje ??? :\
inf-hadihi al achyae layssa laha moradiff la afham

I daruj sobie wypisywanie fonetycznie po arabsku zdań bo robisz to zle i wychodzi z tego belkot (to co napisałeś jest pozbawione jakiegokolwiek znaczenia )na dodatek nie ma to nic wspólnego z tym co napisałam.No chyba że chcesz rozpocząć jakąs bliżej nieokreśloną dyskusję.
rahma nie potrafisz rozgryź ukrytego przesłania w tych zdaniach . Cienka jesteś wiec sobie daruję Ciebie . )))
To zdanie to bełkot.Twój problem polega chyba na tym,że na siłę chcesz się tutaj kreować na mędrca i imponować wiedzą(ktorej tak naprawdę nie posiadasz),ludziom napotkanym w necie.Możesz wciskać jeszcze głupszym od siebie że cokolwiek wiesz w dziedzinach w jakich oglaszasz siebie ekspertem,ale nikogo,kto się wyróżnia chodz przeciętną inteligencją nie nabierzesz mały czlowieczku. XD
Rahma moż teraz zrozumiesz: Non osare maltrattare il volto che vedi di mattina. Non gettare la pietra nel pozzo dopo averci bevuto. La casa è di nostro padre e lo straniero ce ne scaccia. Chi scava un fosso con cattiveria, ci finisce dentro.)))
rahma dzięki za małego człowieka .Papa)
taa tylko pamiętaj,że to pseudoarabskie zdanie jest bzdurą,zbitkiem przypadkowo dobranych słów,które zapewne wyciąłęs z jakiejś strony.Jesli chcesz już kłamac i udawać że znasz arabski lub jakikolwiek inny język,to przynajmniej zamieszczaj poprawne albo w miarę poprawne sentencje inaczej wyjdziesz na błazna.Rozumiem że stworzyłeś sobie tutaj taki własny wirtualny Neverland ,gdzie możesz zbłyskawicznie zaistnieć,zyskać sobie "znajomych" co wielkiego trudu w necie nie wymaga,wreszcie zostać zaakceptowanym.Ale tak naprawdę to ,co piszesz czyni ciebie zdziwaczałego durnia i dobry obiekt do kpin.Dorośnij kup sobie jakiegoś zwierzaka,znajdz hobby-np zbieranie znaczków czy muszelek,wyrwij jakąś laskę to może wreszcie nabierzesz dystansu do netu i zdasz sobie sprawdę że to wirtualne pozerstwo jest skończonym kretynizmem.
wolekzbozowy sprawdziłem tylko poziom kultury koleżanki rahmy. No naprawdę jest imponująco niski)))
rahma bardzo dziękuję za dyskusję było mi bardzo miło.)))
rahma bardzo dziękuję za dyskusję było mi bardzo miło.)))
..hmmm...hmmm..jesli moge wtracic slowenko... ;) przygladalam sie waszej dyskusji i mam wrazenie, ze inf-owi mowe odjelo :)))
Inf, tylko mi nie mów, ze po tym, co ci napisała rahma, nie chciałbyś widzieć, jak wygląda, przynajmniej na zdjęciu. Abstrahując od wszelkich kłotni, to niesamowicie intrygująca kobieta(przynajmniej dla mnie).:)
genio/eugenio dla mnie też jest intrygującą osobą rahma . Już kiedyś jej proponowałem randkę ))
hmmm...jesli znowu moge wtracic...a co jesli na zdjeciu okazalaby sie nieciekawym egzemplarzem; zapuszczonym , oblesnym babskiem z wylewajacym sie tluszczem, obwislym cycem, celulitem, platfusem, owlosieniem niczym u sarenki,...nadal bylaby intrygujaca??? Ale tak szczerze ??? ;)
No oczywiście! Mówiąc, że jest intrygująca, wcale nie twierdzę, ze musi być pięknością. Fizyczna uroda, jakkolwiek nie bez znaczenia, jest tylko dodatkiem do ewentualnie fascynującej osobowości.
wolekzbozowy od roku zabiegam żeby poznać tą intrygującą kobietę. Uroda nie ma znaczenia ))
Ja, gdybym nawet mógł, nie zabiegałbym, z naszymi temperamentami, najpóźniej po tygodniu popodgryzalibyśmy sobie gardła. Z drugiej strony, jakże piękna i dzika była by to katastrofa>:))
genio-eugenio pięknie powiedziane, a dla mnie i tak jest numerem 1 tego forum))
kto?Rahma?
Tak Kasiu rahma .
ciekawa zmiana frontu...a tak naprawdę to do czego zmierzasz?
Inf, nie w ten sposób.
Nic teraz nie zdziałasz tanim komplementowaniem po tej sprzeczce. Wiesz, żeby przynajmniej Rahma wysłała ci jakiś czytelny sygnał, tak, jak się to zdarzyło mnie podczas dyskusji z pewną przesympatyczną osóbką. Brzmiał on, cytuję z pamięci:"POCAŁUJ MNIE W DUPĘ CHAMIE". Ooo, wtedy mógłbys robić sobie jakieś nadzieje.:))
wow, ale ci to utkwiło w głowie...a ja myślałam, że słyszysz to dość często i nie robi na tobie takiego wrazenia..
Wiesz, kobiety często wysyłają mi sygnały erotyczne, ale nie zawsze tak czytelne:))
akurat ten był całkowicie NIEerotyczny, ale to chyba już norma, ze wszystko rozumiesz na opak:)
Widzisz Inf, to ty decydujesz, kiedy kobieta reaguje na kontakt słowny. Teraz można nią sterować w dowolną stronę(oczywiście, nie wtedy, kiedy juz o tym powiedziałem).
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 217

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia