związki mieszane

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 217
rahma Quien es de mala suerte, por fin los perros le orinan encima

A chi è di cattiva sorte, perfino i cani gli orinano sopra

Cuando el diablo no tiene hacer, con el rabo mata moscas

Quando il diavolo non ha nulla da fare, con la coda uccide le mosche)))
Wiesz jak człowiek czegoś nie rozumie,to się nudzi ;).ciaooo
http://www.mloda-lewica.org/index.php?behaviour=2&mod=gallerries/main_gallery

hehe widzisz tą "laskę" z lewej? to właśnie ja ;D
Tam w głebi na tym zdjęciu z lewej? Niewiele widać.
Młoda lewica?!?!?!?!?!?!?...Boże drogi, to ty lewak jesteś na dodatek!!

Muszę zobaczyć twoje lepsze zdjęcie, po prostu muszę:)
cytat:P.S a tak poza tym niedobrze mi się robi,kiedy czytam wszędzie podłe.ohydne i uogólniające stwierdzenia dotyczące arabów

hehe, mowilam, ze "nie mozna tak uogolniac";) rahma, nie musisz na jedno zdanie odpowiadac calym elaboratem. pozdrowienia od polglowka!!!;)
hahaha
chora fascynacja prawicowca lewicowcem
Wiesz to taki przedsmak,żeby jeszcze bardziej zaostrzyć twoją ciekawość.Będziesz się mój drogi z lupą zwijał w mękach,w wyobrazni powiększał fotkę i dobudowywał detale a kiedy już opadniesz z sił,przyślę ci nieco większą.
Już opadłem...dawaj:)
Agatka...chora fascynacja...to jest obraźliwe. Lubię złośliwości, bo to cecha ludzi inteligentnych, ale coś takiego? Przecież mnie nie znasz, dlaczego tak do mnie mówisz?
obraźliwe?
rzeczywiście dużo wiesz o obrażaniu...
Ok, już dobrze, nie mam zamiaru się z tobą sprzeczać ani odpowiadać na zaczepki.
..jeszcze sama sobie pochlebstwa serwuje :) komu by sie chcialo z lupa...juz bez tego widac, ze to zakompleksiona Pani Pasztetowa :)
no i?
[no i?] miało być wyżej, bezpośrednio pod moim poprzednim wpisem
nie ma to jak kochac sie w sobie;)
Aaaaa widzisz wystarczy na nie kliknąć i się otworzy.Koniec twej męki.
To obok ciebie siedzi ten chłopak ze szklanką piwa?
A widzisz tam jeszcze kogoś innego..?
rzeczywiscie wyczuwa sie w twoich postach, ze jestes zakompleksiona
TA PUCULOWATA BRUNETKA Z KARTOFLANYM NOSKIEM, OPONKA W OKOLICACH TALII, KOSZMARNIE PRZYCIETA GRZYWENCJA, PRZESADNIE WYDEPILOWANYMI BRWIAMI A'LA MARLENA DIETRICH W TYM ROZOWO-LANDRYNKOWYM POZBAWIONYM FANTAZJI "MUNDURKU" TO TY? bO AZ WESZLAM Z CIEKAWOSCI ZOBACZYC TO "CUDO" ;) NO ALE WIADOMO LICZY TO CO W SRODKU....;) POWLOKA ZEWNETRZNA JEST DRUGORZEDNA SPARWA ;)
no i geniu dlugo nie musiales prosic o to zdjecie, chyba poszlo nadspodziewanie latwo ;) Moj drogi bierz sie za nia, bo chyba jest chetna zeby nie powiedziec napalona ;)
to teraz ty Wołku, objaw się nam...przeanalizujemy twoja talie i brwi
Dzięki Rahma :)
Wołkuzbożowy, dziewczyno, pisałaś w miarę inteligentnie, nie psuj tak bezsensownie swojego obrazu takimi komentarzami. Przestań się tak miotać:)
ja nie szastam po forach linkiem do strony z moja facjata :)
no to co, ze ty nie...to ma być wykładnią czegoś?
wiesz co, jakos szczegolnie mi nie zalezy na Twojej opini, mam dola i chyba musze sie jakos wyzyc i odreagowac :) a ze tu znalazlam ujscie swoich zlych emocji...
Miło mi, ze moge pomóc.
to miala byc odpowiedz na ewentualna analize mojej talii i brwi Genku :)
A pozwolisz na takową analizę, udostępnisz materiały źródłowe?
ale nic..nie zamierzam sie urzalac na forum, zaraz zapewne rahma zjedzie mnie jak bura s... za ten krotki komentarz do jej zdjecia i od razu poczuje, ze zyje :) Ok, ide zrobic cos konstruktywnego, bo jeszczem gotowa popsuc moj budowany w pocie czola "wizerunek" Panie Dobrodzieju kochany ;)
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 217

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia