związki mieszane

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 217
:-P
taaa... my to w ogole polglowki jestesmy. tylko rahma wie najlepiej. co z tego, ze moj swiatopoglad bedzie sie opieral na tym co przeczytalam lub zobaczylam w TV? czy mam sie wypowiadac tylko na temat, ktorego dotyczyly moje studia? wyluzuj troche kobieto.
a a'propos osob z krajow islamskich- wszystko jest czesto cacy do momentu az zonka nie pojedzie "na wakacje" do ojczyzny swego faceta.
Kobieto po pierwsze nie z tobą dyskutuję a po drugie jeśli odebrałaś to co napisałam tak osobiście,to może w głębi duszy za półgłówka się uważasz.Gdybyś przeczytała to ze zrozumieniem ,to byś pojęłą o czym i do kogo piszę.Nie jest w moim zwyczaju wypowiadać się o poziomie intelektualnym czlowieka z jakiegokolwiek forum (i nie interesuje mnie on).Walczę z pewnymi stwierdzeniami,które wyszły spod palców konkretnego człowieka a nie z nim samym i nie chcę tutaj robić "jarmarku" dla "przekupek",które chętnie pomielą wirtualnym jęzorem dla samego ,bezwartościowego mielenia.To co piszę skierowałam do gienia i oczekiwałam konkretnych kontrargumentów od tego konktretnego czlowieka,jasne?Więc sama lepiej wyluzuj
P.S a tak poza tym niedobrze mi się robi,kiedy czytam wszędzie podłe.ohydne i uogólniające stwierdzenia dotyczące arabów,tak jakby KAŻDY z nich (albo conajmniej 90%) był terrorystą,fanatykiem i domowym despotą w jednym.To tak,jakby napsiać-kobiety nie wychodzce za polaków bo każdy jest pijakiem,ksenofobem,ignorantem i zrobi z was domowe niewolnice do garów.Nie oznacza to że należy usprawiedliwać penwe zjawiska-nie ,wręcz przeciwnie.Ale nie zapominajmy że jesteśmy LUDZMI ,a nie wscieklymi zwięrzetami skaczącymi sobie ślepo do gardeł.Tyle.
Zaczyna sie.Wykształcona,rzekomo na konowała,Rahma zaczyna popis swojej kultury i inteligencji.zaraz sie zacznie.Znów bedzie w kazdym widziała tą sama osobe,która sama wymysliła,która czycha na jej cnote.I każdego bedzie wysyłała do swojego psychiatry,u którego od lat sie leczy.
;) ciekawe jak dlugo ona jest z tym arabuskiem ?! No i zapewne jeszcze nie jest jego zona, wiec jak na razie papla puste frazesy, pozyjemy.....
Zwisa mi jakimi epitetami moze mie zaraz obrzucic ;) w koncu to tylko wirtualna rzeczywostosc i moge sobie urzywac do woli.. ;)))
diavolino dla mnie rahma często posuwa się do Cyberbullyingu
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,42904,3901940.html
czytajac twoje slowa ma sie wrazenie, ze sama jestes arabem terrorysta, ktory podszywa sie pod polke. a skoro chcesz z kims pogadac prywatnie, to nie na forum
...a mielenie ozorem na jarmarku jest calkiem ciekawym przerywnikiem w wypelnionym przyziemnymi sprawami dniu ;)) czemuuu nieeee... nie ma jak to zdrowo przemielic ozorem wte i wewte..:) ..jeszcze sobie paznokietki tylko upiluje, przypudruje nosek, kawke zaparze, paczusia przegryze i wracam do obowiazkow :)
Forum jest dla każdego.I nie ty o tym decydujesz co ,kto i o czym będzie pisać.Dotarło?
Oj biedne diavolino ..znowu hormonki skaczą? Tak wiem,wiem menopauza jest dokuczliwa no ale każdą kobiete czeka.I dlaczego ostawiasz leki bez kontroli co? A stolec dzisiaj był? xD
uspokoj sie wscieklizno, bo wlasnie sama pracujesz na zla opinie o arabach
Droga (drogi?)kasiu999.Niestety,usiłujesz zniżyć tą wymianę postów do pewnego poziomu, do którego ja zejść nie mogę choćbym bardzo chciała.Naprawdę tracisz czas na wypisywanie jakis dziwnych inwektyw,bo osoba taka jak ty nie jest mnie w stanie w żaden sposób dotknąć.To tak jakby np, ktoś pijany albo lepiej-niespełna rozumu usilował mi ubliżyć-śmieszne,prawda?Nie mogę też jakoś ci ripostować bo to tak,jakbym kopała leżącego.
Tzn jakim arabuskiem? Co masz polaczku na myśli? :D
za kogo ty sie wlasciwie uwazasz?? tego co piszesz nie da sie czytac, bo przepelnione jest zloscia, mam wrazenie, ze chcesz na tym forum sie wyladowac, ale kogo to obchodzi?? skoro chcesz sie klocic to wybierz sie na ten twoj jarmark! myslisz, ze jestes w stanie mnie urazic?? nie, bo jedynie ci wspolczuje i nic wiecej
rahma znasz wierszyk:
Roma, Roma i mana nostra

Noi romani ramanem

Romania i sora noastra

Tot un sangavem

Nu suntem siguri pe lume

Si’ nea avem irati

Italiani cu mare nume

Mana cu noi dati

Ca sa fim irate si irate

Cum a dat dumnezeu

Sa traim pana la moarte

Eu si tu si tu si au. )
Wybaczcie drogie panie, miałem szczęście być nieobecnym w czasie tej gorącej dyskusji a teraz trudno było by mi nakręcić się do stopnia, który pozwalałby nawiązać z wami równorzędną dyskusję. Piję, co prawda, mocną kawę, ale to zdecydowanie za mało. Kiedyś może wrócimy do rozmowy, kiedy opadną emocje.

Rahma, wyślesz mi to zdjęcie, czy nie?
za kogo ty sie wlasciwie uwazasz?? tego co piszesz nie da sie czytac,
>bo przepelnione jest zloscia, mam wrazenie, ze chcesz na tym forum sie
>wyladowac, ale kogo to obchodzi??

To co ja napisałam miało stanowić przeciwwagę dla sposobu ,w jaki opisuje się tutaj kulturę arabską.Nie ja stosuję tutaj inwektywy ,tylko ty. opisałam pewne zjawisko odpowiadając geniowi,natomiast co być może po nieco uważniejszej lekturze byś zauważyła,nie bylo tam zadnych obelg i zadnych osobistych uwag.Jesli ty to odbierasz osobiście (mimo iż adresat NIE został wymieniony) to być może z tym moim opisem się identyfikuesz.Ale to już nie moja wina.Ludzie nie wymieniają swoich poglądów po to ,żeby się wyładować ale w celu wzbogacenia sposobu,w jaki postrzega się świat.Czy moje posty kogoś obchodzą?Ciebie na pewno skoro już tyle wpisów tu naprodukowałaś.

myslisz, ze jestes w stanie mnie urazic??
>nie, bo jedynie ci wspolczuje i nic wiecej

Dlaczego stosujesz moje argumenty jako własne?Więcej kreatywności!!!!
No..o ile ty prześlesz mi swoje.Tylko proszę o dobrą rozdzielczość.Zamierzam zrobić sobie z niego fototapetę..i to w sypialni. ;))))))
kaska999 dla Ciebie wersja bo Rahma i tak nic nie pojmuje:

Roma,Roma e la nostra madre

Noi rimaniamo romani

La romenia è la nostra sorella

Abbiamo tutti un sangue

Non siamo soli al mondo

Se abbiamo fratelli

Gli italiani dal nome illustre

Ci hanno dato una mano

Siamo fratelli e sorelle

Così lo sosterremo fino alla morte.

Io con te e tu con me D.
Biedaczku inf nie szukaj sobie netowych poplecznikow bo i tak ludzie nie bedą się smiali z tobą ,ale z ciebie.Rozumiesz różnicę?
genio/eugenio prześlesz mi to zdjęcie ?
jestes nudna, wciaz sie powtarzasz kobieto,i kto tu mowi o kreatywnosci. me ne vado, ciaoooo
rahmo moja ty miłości z tego forum. O ja nieszczęśliwy ! )))
pero' non hai risposto alla mia domanda, stai a roma??
Moje zdjęcie na fototapetę do sypialni się nie nadaje. Taki piekny nie jestem. Mozesz zobaczyć je na prawica.net, jest ogólnodostępne.

Inf, odczep się:))
Rahma, z twojego nie zamierzam sobie niczego robić, nie wiedzieć czemu jestem cholernie ciekawy, jak wyglądasz. Tylko tyle.
kaska999 Jaarak el-qareeb wala akhook leb-'eed

Il vicino che ti e' prossimo e' preferibile al fratello lontano )))
esatto caro :). oh dio, mo' sta tornando il mio padrone, la liberta e' finita raga'! ;-)))
No, odwagi dziewczyno, mam nadzieję, że ci jej nie brakuje. Może zrobię pierwszy krok, tamten Robert to właśnie ja.

http://prawica.net/node/7586#comment-169552
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 217

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia