On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 753
Pozwolilas mu spac w twoim mieszkaniu?
ach ta polska gościnność, czy chata bogata... :D
Tez tak moze byc...wszystko jest w zyciu mozliwe, a zwlaszcza jak zna sie
kogos tylko online. Niewykluczone, ze jest chlopak w porzadku, ale rownie dobrze moze byc jak pisze gaio.
eee dziewczyny ja caly czas zartuje :D..troche gamoń ten Wloch...bo mogl uprzedzic.. ale dziewczyna widac mu sie spodobala,skoro do niej tak nagle na 'musiku' przyfrunal..jeszcze z tego slub bedzie i caly fiolet zostanie zaproszony :D
A komu bu sie nie podobaly wakacje gratis za granica?
Laut_Chicane napisz nam jak on ma na imie chociaz..ocenimy czy ladne..ile ma lat,zonaty czy w separacji? he he hee,skad pochodzi..temat trzeba rozwijac...!
no wlasnie skąd pochodzi? to może być klucz w sprawie ;)
Zarty zartami....
kiedys mialam podobny przypadek, w tym sensie ze malo tego kogos znalam
i tez mi sie zwalal bez zapowiedzi, ( nie do Polski bo mieszkam w Italii )
i okazalo sie, ze chlopak byl chory na schizofrenie.
Daltego uczulam Was na takie rzeczy, naprawde nie wiecie z kim macie
do czynienia. To tak gwoli dobrych, od serca rad ;)
Słuchaj, uważam że nie powinnaś z nim nocować. I co, może jeszcze spałaś z nim w jednym łóżku?! U mnie by tak było, bo mam tylko jedno. Nawet jeśli jest fajny to jak, dasz mu wszystko - kuchnię, łazienkę, łóżko??! A jak dobrze się znacie żeby wchodzić od razu w taką zażyłość? Wykorzysta Cię jak tani towar i pójdzie dalej szukać kolejnej ofiary. A jeśli faktycznie nie ma złych zamiarów, to jest ciamajda. Kulturalny facet na poziomie nie robi takich niespodzianek na początku znajomości. Ok, może przyjechać bez uprzedzenia jeśli ma taką romantyczną duszę ale wtedy od razu zaznacza, że będzie spał w hotelu żebyś nie czuła się skrępowana. Nie bardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi. Trochę dziwna i podejrzana sprawa. Powiedz, ile on ma lat??? Może to małolat i jeszcze nie wie jak się zachować?...
no wlasnie, bo sytuacja wgladalaby zupełnie inaczej gdyby Cie zaskoczył swoja wizyta, ale od razu podkreślił, ze nie chce robić kłopotu i śpi w hotelu, śniadanie, obiad etc zapewnia sobie sam żeby nie robić klopotu i nie naraża na niezaplanowane wydatki, co to za facet, który żeruje na kobiecie oczekuje, ze ona będzie przy nim latała, gotowała, płaciła za niego i co jeszcze, swiadczyla usługi wszelakie? czym chata bogata... nie moge, sory ide sobie walnac drina, bo sie zagotowalam, nie moge wyjsc z podziu nad "dobrym serduszkiem" naszej bohaterki..
ja jestem 2 lata po slubie a moj maz sie tak nie zachowuje, to ja jestem w tym domu KOLOWA ;D to on wciaz przy mnie lata, zabiega o moje wzgledy, ciagle mnie zdobywa he he ;) dzis mi np. ugotował przepyszny obiad i zajął domem, bo widział, ze jestem zmeczona :) a jeśli facet od samego początku zachowuje się jak ten twój "gość" to nie wart jest kopnięcia w dupkę ;) trzeba tylko wiedzieć, posiadać te umiejętność rozgrywania partyjki jaka jest związek.....ale zaczynam pleść :D trzeba przede wszystkim szanować siebie, Ty chyba obawiam sie masz zaniżone poczucie własnej wartości skoro tak łatwo dajesz sie manipulowac i wykorzystać facetowi ;) To dupa nie facet !!! Zwykle chamidło i tyle :P
*miało być KRÓLOWĄ he he ;)
..a ja myslalam ,ze mialo byc cool..owa nooo ,kulowa!Przeciez jestes cool!
Laut_Chicane..fecet jet sprytny..manipuluje toba..pierwsze spotkanie dwojga znajomych z sieci wg zasad logiki i kultury osobistej musi ale to bezwarunkowo musi sie odbyc na neutralnym gruncie,a nie ktoregos w domu!
Mulino, podpowiedz mi proszę, jak postępować z facetem żeby mnie tak rozpieszczał? Bo mój jest dobry chłop i ja też staram się go uszczęśliwiać, ale chyba mu czasem brakuje wyobraźni... A może ja coś źle robię?... Fakt, że znamy się dopiero 1,5 roku i nie mieszkamy ze sobą regularnie...
Tukidydes
Człowiek głupi ma serce na języku, mądry ma język w sercu.
Głupi to człowiek, do którego nic nie dociera, bo on tego nie chce.A Infantylny stal się c głupi z własnego wyboru. po prostu nie chcial byc nigdy madry...jest tak glupi,ze nie przypuszczal ze, nie dopuszczal do swej mysli,ze te wszystkie dziweczyny co im farmazony wypisywal raz o wloskiej mafi raz o mafii USa,O Oxforach i harvardach... hehehe zgadaja sie kiedys i bedzie przypał! i wstyd na cala siec..wiecie po to zmina nickow 2 x dziennie? by zatrzec tropy ..ale infantylmy na znak na czole wypalony.. znak glupoty...co swieci w ciemnosciach i rozwietla mu droge..ale on i tak zabije sie o wlasne nogi..
Infantylny wiesz kto to jest pólglówek?/nie pomyl z podglówkiem..!/...Półgłówek: Nie mogąc sam nic pojąć ani wyrozumować, jest echem wiernie cudze powtarzającym słowa.... tak jak ty z cytatem tukidydesa..wcinajcym sie nie na temat w ten post niczym majtki w dupe albo wyskakujacy jak filip z konopi..hehe
Serdecznie dziekuję, popis głupoty i prostactwa
*za
popis glupoty i prostactwa to ty dales wpisujac te brednie i farmazony o sobie na forum./i sląc malie po swiecie/.o mafii wloskiej, przyjaciolach wloskich co to we 3 gwalcili dziewczyny a ty biedaku tak strszanie sie 'poswieciles' i zrobiles łaske ,ze zaczales ich bronic..oooo! co to za swietlisty rycerz wnierskalnaej zbroi ..broni niewinnych dziewic...łaski nie zrobiles..bo bylo to twoim psim obowiazkiem udzielic czlowiekowi w potrzebie pomocy i bronic osoby napadniej i jej zdrowia./bo jesli nie to wg.prawa zostalbys uznany za wspolsparwce gwaltu zbiorowego.a po tym jest wysoka odsiadka../...A ze bylo trzy panny? ..no coz ..historia mocnoooo naciagana..na szczegolach bys sie poslizgnal jakbysmy cie w ogien krzyzowy wziely tutaj...klamstwo ma krotkie nozki...i o Stanach... tez musiales wiac z rodzina bratem i rodzicami..za co ty rodzicow wlasnych tak nienawidzisz ze wszem i wobec...glosisz ze są adopcyjnymi..za co? co oni ci czlowieku zrobilil.?.bili cie pasem w dzicinstwie..?po glowwie chyba cie bili..to widac ..wspolczuje.. to kiedys ty mial czas na niby studia??? skoro nr twego IP komputera w tym niby czasie studiow wyswietla sie tu na forum.. z pod Konina,! dobry bajer nigdy nie jest zly.. wiesz dlaczego tak wszystkich zarzucales klamstwami ?..bo nie masz respektu i szaczunku dla twych adwersarzy w rozmowie!Ten kto kogos oklamuje nie ma za grosz szancunku dla swego rozmowcy,a ty oklamles mnostwo osob
..to sie wynosi z domu Niren..widocznie tesc Mulino rozpieszczal matke meza Mulino..i on to widzial..i terez stosuje wzorce wyniesione z domu..nasladuje ojca
no wiem, ze jestem cool nic na to nie poradze ;)
Przyczyn kłamstw jest wiele:
1.wstyd /kłamiemy by coś ukryć/
2.kłamiemy by coś osiągnąć, by komuś zaimponować czy też by się komuś przypochlebić
3.kłamiemy ze strachu, by uniknąć konsekwencji ...Jak myslicie dlaczego Infantylny tylu ludzi oklamal.. po co to robil???..sa 3 odpowiedzi do wyboru.
hmm wydam poradnik juz wkrótce wiec za odpowiednia oplata wszystkiego sie dowiecie ;) he hehhee ;)
Kobieto, skończ z tym wklejaniem głupot:)
Kurczę, to chyba ojciec matki nie rozpieszczał :-(
buahahah aaaaaah....hrrrrrrrkhhhh rrrgtgrgrgr thhhhhhhh fuj tfuj,nie lep sie do moich plecow niczym niezaspokojony kochanek..co wieczor wchodzisz tylko na te posty na ktorym bylam ja..i lizesz slady moich pieknych stóp..lizesz i liżesz niczym nie wyzyty kochanek z ciaglą zdretwiałą chucią...fuj fuj
Niren.. a moze zamien sie w mala kaprysnicę..wtedy on bedzie sie bardziej staral..:D
niren nie narzekaj jak cie rozpieszcza to daj mu sie rozpieszczac..a z ta jego wyobraznia to o co chodzi? a moze on sie o cos boi,albo jest malo pewny siebie,buu
Okłamywanie wymaga dobrej pamięci i wysokiego IQ. Trzeba nieustannie być czujnym, pamiętać co się komu mówiło i ciągle kombinować co by tu jeszcze zełgać...i trzeba przewidziec/z gory zalozyc ze sie moze kiedys te osoby zejda i zagadaja..bo swiat jest taki maly..Przcierz na codzien nie spotyka sie osob w sieci co niby znaja po 14 jezykow uciekali przed mafia/niwazne juz czy wloska czy amerkanska ..czy japonska..to w nastepnym odcinku./.i studiowali jednoczesnie siedzac tylkiem w pod Koninem.. w Oxfrodzie i Harvardzie i jednoczesnie nie sa w stanie wystękac dluzszego komentarz niz jednolinijkowy plus 17 linkow...do samodzielnego odczytania dla forowicza..dziwnym zbiegiem okolicznosci facioco niby mieszkal w Stanach..niby studiowal w Angli nie siedzi na forum angielskim??????czy to nie dziwne.???...powinien tam ryć dniami i nocami...a on sobie poluje na zrozpaczone zawiedzione panny/przedzial wiekowy od 16 do 25 lat ,warunek bezdzietna.. he he. w milosci do obywatela wloskiego i przedstawia sie jako ukoiciel damskich łez...Co wy na to?...daje to do myslenia?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia