no wlasnie, bo sytuacja wgladalaby zupełnie inaczej gdyby Cie zaskoczył swoja wizyta, ale od razu podkreślił, ze nie chce robić kłopotu i śpi w hotelu, śniadanie, obiad etc zapewnia sobie sam żeby nie robić klopotu i nie naraża na niezaplanowane wydatki, co to za facet, który żeruje na kobiecie oczekuje, ze ona będzie przy nim latała, gotowała, płaciła za niego i co jeszcze, swiadczyla usługi wszelakie? czym chata bogata... nie moge, sory ide sobie walnac drina, bo sie zagotowalam, nie moge wyjsc z podziu nad "dobrym serduszkiem" naszej bohaterki..
ja jestem 2 lata po slubie a moj maz sie tak nie zachowuje, to ja jestem w tym domu KOLOWA ;D to on wciaz przy mnie lata, zabiega o moje wzgledy, ciagle mnie zdobywa he he ;) dzis mi np. ugotował przepyszny obiad i zajął domem, bo widział, ze jestem zmeczona :) a jeśli facet od samego początku zachowuje się jak ten twój "gość" to nie wart jest kopnięcia w dupkę ;) trzeba tylko wiedzieć, posiadać te umiejętność rozgrywania partyjki jaka jest związek.....ale zaczynam pleść :D trzeba przede wszystkim szanować siebie, Ty chyba obawiam sie masz zaniżone poczucie własnej wartości skoro tak łatwo dajesz sie manipulowac i wykorzystać facetowi ;) To dupa nie facet !!! Zwykle chamidło i tyle :P