On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 753
NIE W WOLI TYLKO GWOLI
piekna przygoda!!!!!!!!!!!!!!!! :) nie kasowac, drukowac ;) swoja droga, jestem bardzo ciekawa, jak na ten czas bohaterka zapatruje sie w cale to zdarzenie:) cos z tego bedzie??? :)
Czy ktoś się "zlituje" nad Laut_Chicane i usunie ten wątek??
Prosiła już kilkakrotnie. :(

Widocznie doszła do wniosku, że takie "obnażanie" internetowe nie jest najlepszym wyjściem... do tego niektóre osoby ją opacznie / niesłusznie oceniają :|

Proszę w imieniu założycielki tematu o usunięcie tego niewygodnego DLA NIEJ wątku.
Laut chicane wogóle się nie przejmuj
Twoja historia jest bajkowa i te złośliwe wpisy pod twoim adresem wynikają jedynie z zawiści, pomyśl o takiej mulinie, przecież ona dosłownie kipi z zawiści i frustracj bo najromantyczniejsza rzecz jaką w życiu usłyszała od mężczyzny to "śmigaj po piwo polski garkotłuku"
garlotlukiem to jestes ty! Zajmij sie czyms, bo chyba nie wiesz co zrobic z nadmiarem czasu wolnego siedzac tu od rana do wieczora i czytajac wszystkie posty, to musi byc dopiero marny zywot co??! Jesli myslisz, ze jestes tu bezkarna to sie grubo mylisz, na wszystko sa sposoby! Dla twojej informacji, bo chyba uwierzylas sie jestes taka sprytna i wiesz o mnie wszystko -nigdy nie ujawnilam tu moich prawdziwych danych osobowych, wszystko jest fikcyjne, wiec mozesz sobie pisac o mnie co chcesz, lacznie z zyciorysami czlonkow mojej rodziny 5 pokolen wstecz, chyba nie sadzisz ze mnie to obchodzi, a tymbardziej kogos na tym forum?! NIgdy nie krytykowalam tej dziewczyny,dobrze sobie poczytaj, jesli pisalam cos to w formie zartobliwej a nie zlosliwej i zawsze jej dobrze w duchu zyczylam, ale kazdy sadzi wg siebie, naucz sie odrozniacz poczucie humoru od zazdrosci i zlosliwosci.
>Jesli
>myslisz, ze jestes tu bezkarna to sie grubo mylisz, na wszystko sa
>sposoby!
Jak na razie to ty czulaś się tu kompletnie bezkarna, wyszydzając i nękając dziewczyny których jedyną winą było że w przeciwieństwie do ciebie są szczęśliwe. A z tym terrone już przegiełaś. co ty myślisz że jak nie mieszkasz w Polsce to jesteś bezkarna i możesz sobie do woli szafować rasistowskimi określeniami typu "terrone". Nie przelicz się!!! Na wszystko są sposoby.
Można kliknąć na google i blablabla...:))))
Matoł.:))))
a ty jak obrazasz, to po co sa te usmiechy na koncu?
..po polnocy bylo..patrz na godzinke..Dzien Mezczyzny sie wlasnie zaczal...to i zadowolony byl.. Auguri Quasi!
a ty co za swieta inkwizycje tu robisz ?
wyszydzajac i nekajac? :D dobre...
Poczucie humoru jest zarezerwowane dla ludzi inteligentnych, wiec nigdy nie zrozumiesz..slowa zera maja dla mnie taka sama wartosc...nie pochlebiaj sobie i pisz tu sobie co chcesz do woli mnie to juz nie obchodzi..
ale jestes skwaszona...usmiechnij sie czasem, wydzie ci na zdrowie..
..i jesli przyjdzie ci do glowy cos jeszcze mi odpisac to wiedz, ze ja juz tego nie przeczytam...nie interesuje mnie to, nie obchodzi zupelnie, mam to w rowku...
pa pa buziaaaczki :*
aaa jeszcze jedno -to juz naprawdę moja ostatnia wiadomosc dla ciebie - "polski garkotłuk" to chyba tez z lekka rasistowskie nieprawdaz??? Zanim zaczniesz sie tu bawic w swieta inkwizycje, najpierw sama zacznij ważyć slowa, twoje zapedy zaprowadzenia tu porządku i czystek to tez przejaw jakis chorych faszystowskich zapedow nie sadzisz?! to forum ma chyba jakiegos administratora nieprawdaż, wiec cos taka nadgorliwa?! a regulamin?! czy jest tu jakis regulamin?!
czytam czytam i i mam taki ubaw ,ze ufff....
scusa ... ale "Pani" mulino chyba tak do konca normalna nie jest

dostanie mi sie teraz ?

czekam :D
alez dzis piekna pogoda byla...
nooooooo..pogoda byla zajebista.. a ja przemarznieta rano ubralam sie czarnego lisa gruby sweter pod spodem..pod plaszczykiem, czapke..heheh..i w poludnie zasuwalam sie przebierac na wiosennie! W sloncu to chyba bylo ponad 2o stopni bylo...pies mi sie zaczal opalac normalnie..rozwalil sie na sloncu i drgnac nie chcial..pogoda iscie wiosenna
a jesli chodzi o mulino iwonke i wolka to ja zawsze myslalam, ze mulino to zenobia..ehh
chociaz moze nie ..zenobia 'miala' duzo testosteronu..a mulino az 'zalatuje' estrogenem :D
u mnie bylo dzis 21 stopni :)
a kim ja juz tu rzekomo nie bylam, nie zlicze nawet, gaio- tez bylam pamietasz? ;) ale wiesz gdzie ja to mam? chyba wspominalam o rowku? moze moglabym i utworzyc ze 40 nickow, ale po jaka cholera to nie wiem? :D nie zamierzam tego robic chociazby przez wzglad na wlasne lenistwo, a dajcie wy my wszyscy swiety spokoj..
BRAWO ZA POSTWĘ
postawę!...miało być
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!! Miałam juz tutaj nie zaglądać,wątek wykasować ALEEEEEEEEE jestem taka szzęśliwa no muszę sie "pochwalić", no powiedzieć Wam i całemu światu (bo mam taka potrzebę w tej chwili :D) wczraj Marco mi się oświadczył!:DPare dni temu przyjechał do mnie i zostaje na wigilie.Właśnie podczas uroczystej kolacji ma zamiar poprosić mojego ojca o moją rękę...płacze ze szczęścia.Nie wiem dlaczego pisze to tu, ale jak sobie przypomnę to na tym forum sie zaczęły całe moje perypetie,przeżywanie, wasze rady.Wciąż nie mogę uwierzyć w to co sie stało. :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D POZDROWIENIAAAAAAAAAAAAA KOCHAM GOOOOOOOOO:DDDDDDDDDDDD
Gratuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! cisze sie ciesze sie .wszystkiego najlepszego!!!!!!!Panie Boze blogoslaw nasz fiolet..wszak to kolor biskupow! :D
Serdeczne gratulacje!! :)
caly watek przeczytalam (bez komentarzy oczywiscie), bardzo romantyczne, zycze szczescia.
piękna historia, gratuluję!!
p.s. mam nadzieję, że będziesz tu pisać dalej.
pozdrawiam.
super historia :) zastanawiam się tylko jak poznałaś jego rodziców, skoro zginęli w wypadku samochodowym i musiał mieszkać z wujostwem....
Hehe, faktycznie! Rodzice zginęli w wypadku samochodowym, a wujek zmarł 5 lat temu. Ta historia od początku wydawała mi się podejrzana, choć momentami umierałam ze śmiechu! ;-D
Gratuluję wyobraźni!
umieralas ze smiechu?...a nickowi sie dobrze przyjarzalas?..hehehehe to byl sęk..z dziura w srodku!......buahahaha
ja cie krece że tez ludzie takawyobraznie maja:)
cie choilera wziena:)
jakby to hmm... ujac: Polka plus Italiano to ALICJA W KRAINIE CZAROW....buhahahahahaha....czary mary i.....swiat sie kreci..heheheeh..niewazne real czy virtu
Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia