On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 753
sorki za literowki..ale juz lece..
rzeczywiscie widze, ze hirurg Lukar pojechal po calosci,moze reka zadrzala z tym skalpelem, moze byl wczorajszy?! :D tak fajnie sobie tu plotlismy 3 po 3 az pojawil sie ten z tyfusem plamistym :((
*Kali przeprasza za orta :D
gaio..a co to jest,ze wpis zostal usuniety
LAut zamurowalas ta bramke ? JAki wynik na Boga!!?? Mamy to zloto czy nie!!!
gaio ja mialam te obawy przeciez nie wiedzialam co robic i wogole co on kombinowal.dzis znow z nim spedzilam popoludnie i wieczor.jak wychodzilam znow lezala roza:) po pracy wybralismy sie do centrum poniewaz chcial bym mu pomogla wybrac zegarek dla "mamy".potem wrocilismy do mnie spedzilismy wspolnie czas juz calkiem normalnie bez cyrkow :D ale wieczorem znow mnie zaskoczyl bo zaproponowal spacer a w rzeczywistosci zabral mnie na kolacje dzieki ktorej dowiedzialam sie wielu rzeczy z jego zycia o ktorych nie mialam pojecia i tu troche widze jak malo go znalam i jak swiat internetowy nie daje mozliwosci blizszego poznania czlowika i jego uczuc.czulam ze po raz pierwszy otworzyl sie przede mna i jakos poczulam sie doceniona.okazalo sie ze jak byl maly mial wypadek samochodowy w ktorym zgineli oboje jego rodzice.dostal sie pod opieke ciotki i wujka.wychowywal sie z ich dziecmi ktore podobno nie chcialy z nim spedzac czasu.powiedzial mi ze nie czul sie wogole kochany i dlatego teraz chce stworzyc rodzine pelna milosci.nic o tym nie wiedzialam ale poczulam sie szczegolnie doceniona ze mi sie zwierzyl.5 lat temu zmarl jego wujek i sytuacja troche sie pogorszyla.no ale to sa juz rodzinne historie wazne ze wiem ze zaczal wreszcie sie otwierac i pozwalac siebie poznac od srodka.wiem ze wraca do wloch w piatek i mam obawy ze moze zrezygnuje ze mnie.w prawdzie we wrzesniu ja go odwiedze to juz postanowione ale co dalej wciaz zostaje zagadka.z jednej strony bardzo chcialabym sprobowac. po tym wszystkim jakos oswoilam sie z jego osoba ktora wprowadzila w moje zycie "to cos" a z drugiej naprawde boje sie o moja przyszlosc.on chyba nie chce zamieszkac w polsce.
Laut pisz jak co sie dzieje!! Nie przejmuj sie krytyką!!!
Na jakim forum go poznałaś? polskim?
Mam nadzieje ze sie wszystko ułoży.
ale ja nie rozumiem o co chodzi z ta bramka:)nie za bardzo kumata jestem.co ja niby mam zrobic?
nie na chatitalia albo na icq dokladnie nie pamietam ale w te 2 czaty wchodzilam
Dlaczego akurat szukałaś włoskiego chłopaka? a nei np nei wchodziłaś na polskie czaty?
nie no to sie zaczelo wogole od czatow najpierw byl icq i chyba pokoj european tam poznalam wlocha fajnie sie mi z nim gadalo weszlam na icq wlochy szukac podobnych a potem to juz sie tak potoczylo no ale odwiedzilam te 2 czaty i na jednym poznalam marca z czego jestem zadowolona:)
dzieki.tez bym chciala zeby to sie jakos dla nas obojga dobrze zakonczylo no ale czas pokaze
Laut, a ile masz wlasciwie lat?
Hej ciekawa histori, ale uwazaj ja tez poznałam włocha przez internet i byliśmy razem prawie 2 lata, ale kiedy musieliśmy podjąc decyzję kto gdzie sie przeprowadza, juz nie było tak ładnie, oczywiste było, że to ja do Włoch a tam zawsze bedziesz Polka i bedą dziwnie na Ciebie patrzeć, no i rozstaliśmy się nie byłam gotowa żeby wyjechać z Polski i tam zamieszkać, co innego wakacje a co innego życie tam z dala od rodziny.
Nataszaad..z racji ze rzadko tu bywasz i nie mamy do ciebie zaufania jescze..nie mozesz zadawac az tak bezposrednich pytan ,jest to niegrzeczne...wlasciwie to wlasciewie czy ty wiesz co to jest dobry smak? ..dobre wychowanie./..dyplomacja.?..miarkuj ty sie wlasciwie..ok ..wlasciwie to uzywasz nie wlasciwych sformulowan..i wlasciwe na drugi raz ...wyluzuj sie, z policji jestes ? ze tak rabiesz jak drwal..czy co ..wlasciwe..podraznila mnie tym slowkiem 'wlasciwie'za duzo tu ..infantylizmu ostatno sie w przeciągach pojawialo...wlasciwie ZA DUZO...wiec wybacz prosze brak zaufania i sie zachowuj..wlasciwie.:D.. bez urazy
zastanawia mnie to ze wielu ale to wielu mlodych Wlochow widzi swa przyszlosc za granica..po studiach..nie iwdza nadziei w swoim kraju..widza co tam sie dzieje..korupcja, kolesiostwo biurokracja..wiec dlaczego nie chca wyjechac.?..Moze dziewczyny wybiereajcie tych co studiuja..i chca opuscic ten padol łez..
no wlasnie to czuje bedzie najwiekszy problem bo ja do wloch na stale tez bym nie chciala jechac jezyka nie znam na tyle dobrze zero jakichkolwiek znajomych zero perspektyw na prace to mi sie nie podoba a on pewnie tak samo to odbiera w stosunku do polski
gaio dzieki ale rzeczywiscie poczulam sie jak na przesluchaniu w ktorym chyba nadal chodzi aby tylko obalic co sie u mnie w zyciu teraz dzieje i uznac to za bajke
jest jakies dziwne opoznienie we wchodzeniu nowych wpisow na post..jakby byly filtrowane przez sitko od odcedzania makaronu????!!!!co to moze byc ??..i wczoraj wieczorkiem ..tez musze wchodzic w proflie osob by dowiedziec sie co pisza...
Cześć !
Uważnie czytałam tą historię ale pod koniec coś mnie zadziwiło a więc : Napisałaś, że: po pracy wybralismy sie do centrum poniewaz chcial bym mu pomogla wybrac zegarek dla "mamy"
a potem napisałaś, że okazalo sie ze jak byl maly mial wypadek samochodowy w ktorym zgineli oboje jego rodzice.dostal sie pod opieke ciotki i wujka.

zatem więc jak jest z nim w końcu?? mama=ciocia ?? czy ściemniactwo ??
bo coś mi sie nie zgadza
Różnie to bywa, mogło się chłopakowi pomylić.
Ja to mam spokój przynajmniej, moja żona z góry mi oświadczyła, że w żadne kuzynki, czy takie tam, nie uwierzy.:))
we Wloszech sa duzo lepsze zegarki i tansze bo tu licza za 1 eu 4,80 zl..np Festina bardzo dobry zegarek..po co w Polsce kupowac i przeplacac???baaardzo sie tym zdziwialam...w Polsce nie da sie kupowac..za drogo jest te same rzeczy w Italii sa duuuzo tansze...
Masz rację..że tak zrobiłaś..ciągałby Cię Bóg wie gdzie...właściwie:P(GAIO spokojnie.!)to DLACZEGO baby ciągane...są po tych wszystkich Krajach że co że niby lepiej..? A niech by tu zakasał rękawy..i otworzył np.Restorante Cuccina Italiana i piekł te placki tzn. Pizzę w kamiennych piecach!!!
Będzie dobrze.... a tak to ciągają te nasze śliczne Panny te wszawe niejednokrotnie brudasy....z Arabii..Saudyjskiej czy innych krajów ościennych po tych pustyniach albo w GB gdzie już i tak jest tygiel kolonialny....!
Mało to przypadków....!!!!!!!
Widzę że mit lekkiego życia Dolce Vita upada w Italii...nie zdziwiłbym się jakby się rozpadły na prowincje....!Tam Zawsze są silne tendencje odśrodkowe!
Wiesz jest trzecia opcja....Wielka Brytania....albo jak to godajo górole do Hameryki....Panocku do Hameryki!:)
Ale tak na serio....to nie ma letko!
Pamiętaj tam zawsze ...będziesz tą gorszą..nawet jak jesteś ładniejsza mądrzejsza lepiej wykształcona...okrutny los Polonii!!
No to jak to w końcu jest..gaaaiiiooo????
Ściemniacz czy nie...ten włoski partyzant za dychę...!!??
Powiedz powiedz ..NASZ dyżurna wszystko wiedząca Wiedźmo..PLE PLE!:D!!!
Cholera fucktycznie ktoś znów grzebał.paluchami...na forum i robił cięcia nożyczkami wirtualnymi...i gaio ni ma i mulino wycieta!No po prostu DRAMAT!
a takie rozsondki..czy jak mu tam wszędzie się panoszą..normalnie Cenzura wróciła..! MOŻE abonament zaczniemy płacić za wchadzicie pażałsta..na FORUM ROMANUM!!!??? Ooo maj gad!!!!
cos mi sie wydaje, ze nie zamurowała tej bramki ;) i znowu wtopilismy I ZNOWU NIE MA ZLOTA !!! dziewczyna nie byla dostatecznie zmotywowana, za malo treningow za duzo siedzenia w sieci !!! to wszystko wina naszego zwiazku !!! trzeba zrobic przetasowania, wylonic nowego prezesa....zmiany, zmiany, zmiany !!!
Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia