On tu przyjechał bez mojej wiedzy.Co robić?!POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 753
prosze bardzo powiedzialm cos w tym stylu:for me everything is bright like this light" ale jak ja mam to przetlumaczyc na polski?wszystko bylo jasne jak swiatlo?boze jak mowisz po angielsku nie masz czasu pomyslec jak to sie robi przy pisaniu.dziekuje za rady dla mnie milych osob i nie zamierzam ciagnac watku bo czuje ze bede szkalowana jak i teraz juz jestem.za wypowiedzi i rady jeszcze raz dziekuje bo dodaly mi one wiary w siebie i podniosly na duchu samej zawsze trudno jest wszytsko ogarnac.pozdrawiam
czy ja pisalam gdzies ze cos nie jest jasne?
hmmm po tym ostatnim wpisie ja tez tak pomyslalam, ze to jakas wkretka, hmmm cos za duzo nas pomyslalo podobnie nie sadzicie???!!! jakis ten opis byl taki hmmm no nie wiem sama, cos mi tu nie graa, chyba ktos ewidentnie se jaja robi
jasne jak slonce..
jezeli to jest wkret..to sa 2 slabe punkty..do hotelu poszlas sama bez obstawy..narzesczxalas..akurat wrzaski to ja popieram...tj.odstraszanie przeciwnika..drugi slaby punkt..to niezabezpieczenie sie w domu..nie zaltwienie sobie osoby towrzyszacej..na ten wieczor..blad siadanie kolo nie go nakanapie ..pownnas usiasc na fotelu ..a ty jka ciele na zarzniecie prowadzoane na sznurku..potulnie wykonujesz wszystkie polecenia..wejdz zamknij drzwi on sie rzadzi jak szara ges..talerzykow nie chce chce z pudelka jesc..szarogesi sie przyciemnijac swiatlo...pewnie jakies feromony byly w tych perfumach ,moze on z producentem jest umowiony na odpalenie jakiejs wysokiej prowizji za testowanie tych feromonow./organizmy ludzkie wydzielają feromony głównie w celu przekazania partnerowi informacji o gotowości seksualnej/Ostatnio tyle sie slyszy o perfumach z feromonami..wiec to calowanie..to tylko efekt..twej wielkiej slabosci w danym momencie ..zareagowalas na feromony.Jak Wloch caluje?jak??? normalnie! ..zadnej roznicy nie ma miedzy calowaniem Wlocha a Polaka..Zostaly pobudzone u ciebie noradrenalina, dopamina, oksytocyna, serotonina..ot uleglas reakcji chemicznej swego mozgu.pocalunek jest gra wstepna..on dalej gra ztoba w swoja gre...hormony zawsze rozpalaja zmysły, gdy tylko koniuszek języka wloskiego/sic!/ odnajduje drogę w głąb ust polskich..
laut ale najlepiej jest krytykowac kogos z boku
[wpis usunięty]
nie wiem co to bylo ale poczulam sie w tamtej chwili bosko i juz.bylam szczesliwa ale tutaj jestem sadzona o jakies historie milosne.nie jestem malolata ktora dla zabicia czasu pisze bajki.nie chce nikogo zloscic i nie chce samej siebie przygnebiac dlatego prosz eo zamkniecie forum i juz.uciekam spac bo rano musze do pracy wstac jak co dzien pozdrawiam mimo wsyztstko wszystkich dobranoc
Ale i tak świetnie się bawiłam. Daaaawno się tak nie uśmiałam, szczególnie z komentarzy! Complimenti!
Nice try, Laut Chicane but you cannot fool users of this forum. Something in your story doesn't add up. Congratulations on vivid immagination...D Why don't you start writing love stories for naive teenagers.
Szczerze mowiac po ostatnim wpisie tez pomyslalam, ze to prowokacja. Szczegolnie ten opis jej uczuc po pocalunku, jakby dostala conajmniej orgazmu.
because i have different job and i dont have time to write stupid love stories. i told before to people on this forum nobody have to believe in what im writing ok?but why u reading all what is on this topic?if i could remove it i will do it.i cant sorry
tez mnie zastanowil motyw z tym swiatlem, po angielsku to raczej inaczej troche z ta gra slow by bylo... ale ja w sumie rozumiem, ze autorka mogla nie przetlumaczyc doslownie na polski tego co mu powiedziala, wiadomo angielski w porownaniu z naszym jezykiem ojczystym jest prosty jak konstrukcja cepa :D dobra ja ci wierze ;)
WHO THE f** IS BEEZA ? ;)
to nie byl orgazm tylko stwardnienie sutek i przekrwienie łechtaczki tak tak.. działają głębokie wloskie pocałunki naśladujące bezpośrednio rytm wloskich seksualnych ruchów.
wiesz w hotelu krzyknelas ze nigdy cie nie pocalowalem.a wiesz ile mialem razy na to ochote?"odpowiedzialm ze nie.wtedy przyblizyl sie wzial w swe dlonie moje policzki i mnie pocalowal ale JAKKKKK!!!ulala odlecialam ta chwila moglaby trwac i trwac nie dosc ze mnie calowal to czulam jego cieplo na twarzy z dloni.bylo cudownie o boze jak cudownie mi bylo!!!po tym momencie wyszeptal mi do ucha ze mnie kocha i poczeka na mnie jakdlugo trzeba

Ten kawalek jest najlepszy, szczegolnie, ze w ogole sie nie znacie i gadacie ze soba lamanym angielskim:D
gaio a z kim mialam isc?ja tu nikogo nie mam
znowu będę w mniejszości, a może nawet w kontrze, ale niech tam. Może też dam się wkręcić (a co, nie wolno?), ale wszystko mi grało, właściwie nawet nie zgrzytało aż do ...fragmentu o serduszku włożonym do ust. Cholera, udusić się mogłaś ! Albo je połknąć. I skończyłby się sytuacyjny romantyzm, zaczęła - tragikomedia. Prześladuje mnie teraz wizja wyplutego serduszka razem z resztkami pizzy...mało apetyczna raczej.
Niemniej jednak - jeśli prawdą jest to co piszesz, ja proszę o ciąg dalszy.
Gaio! Przez ciebie wyplułam herbatę na mój śliczny nowy pledzik...przy fragmencie z wchodzeniem, przepraszam, w pośladki...hehehe
"wcina się jak perizona w pośladki" hihi...co to jest perizona ?
oj tam, czepiasz sie, wiadomo, ze przeklad na polski mogl byc nieco ladniejszy, dziewczyna starala sie kiedy nam to opisywala, dobierala slowa etc. ale to jakim kokretnie poslugiwala sie slownictwem w angielskim to juz nie istnotne grunt, ze sie dogadali i ze sens tego byl jak przypuszczam mniej wiecej taki jak napisala.
Ja tez z moim mezem 100 lat temu, na poczatku znajomosci rozmawialam tylko po angielsku wiec wiem jak to jest :P
chyba jednak zadzialal ta dopamina dlatego jej ostatni wpis roznil sie od tych poprzednich ;)
e tam, czepiasz się :-). Romantyczna jest dziewczyna, przelała jedynie na fiolet swe uczucia "w trakcie".
Co to jest PERIZONA ponawiam pytanie, no muszę to wiedzieć, no...
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
..chocby z kolezanaka..niedaj soba manipulowac..to on ma robic to co tychcesz do tego facet ma byc zepy ci pylki zpod stop zmiatac....a nie piercioneczek .serduszeczko...i juz kupil?jak dotad to ty grasz w jego gre...potrzebujesz wsparcia, drugiej osoby co bedzie tylko siedziec go obserwowac..Padlo na ciebie ..pewnie w sieci mu zapodalas ze sama mieszkasz... tylko dlatego zostalas wybrana ..a nie dlatego, ze zostalas.. WYBRANA!
Jarzę....gaio jak zawsze...oświeci umysły...dobra puenta!
Dlatego dziwek nie całuje się w usta....nie pozwalają na to..TO OCZYWISTE BO W ŚLINIE ZAWARTE SĄ ZWIĄZKI....KTÓRE HMM...JAKĄ TU METAFORĘ UŻYĆ>?....ZAKRĘCĄ UMYSŁEM....KOBIETA ZACZYNA WIROWAĆ A RACZEJ JEJ UMYSŁ!!!
FACET PODSZEDŁ BABKĘ..TYLE!!! MYŚLĘ ŻE MOGŁO SIĘ TO WYDARZYĆ!PODOBNO W ŻYCIU ZDARZAJĄ SIĘ RZECZY KTÓRE NIE PRZYSZŁY BY DO GŁOWY FILOZOFOM...!
SĄ LUDZIE KTÓRZY WIERZĄ ŻE CAŁE ICH ŻYCIE...TO MIŁOŚĆ!!!
OBY TO ZAUROCZENIE...NIE WYSZŁO JEJ BOKIEM!SERDUSZKO...W ŻARCIU....KLASYK!:)
DOBRZE ŻE NIE POŁKNĘŁA...GO ...ALBO SIĘ NIE ZADŁAWIŁA NIM!
JAK MÓWI STARE PORZEKADŁO.....MISTRZ PRZYCHODZI KIEDY UCZEŃ JEST GOTOWY!
KIEDY... SPARAFRAZUJĄC....NADEJDZIE WŁAŚCIWA KOBIETA W ŻYCIU MĘŹCZYZNY ...ON JEST GOTOWY DO WŁAŚCIWYCH CZYNÓW W KTÓRYCH NIE MA CIENIA FAŁSZU..!:)
a JAK TO MÓWIĄ W USA..? ...DREAMS COME TRUE..?;)
I NIECH MI NIKT NIE MÓWI ŻE SZARE MYSZKI TEŻ O TYM NIE MARZĄ...TYLE TYLKO ŻE NIE ZAWSZE MAJĄ ODWAGĘ POWIEDZIEĆ TEGO GŁOŚNO....!!!! SŁODKICH SNÓW!!!
do tego facet ma byc zeby ci pylki z pod stop zamiatac..
ale kto sie czepia, ze niby ja? bo nie bedzie roli !!!
gaio, gdzie jesteś, ja cię proszę rzuć tę koszulę, ciekawość zaspokój
perizoma..tak sie tu mowi na stringi http://stores.ebay.pl/intimotuo_Perizoma-Tanga-Slip-Culotte_W0QQfsubZ15288984QQfrsrcZ1
Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 753

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia