Szanowny Gregu, a może wyjaśnisz mi po co w takim razie wymyślono kodeks pracy, co? Po co wymyślono płace minimalne, godziny pracy, itd itp....
Nie trzeba być cwanakiem aby dochodzić swoich praw. Za to trzeba być idiotą aby zaniechać ich dochodzenia.
Właśnie wróciłam z urlopu i nie bardzo mam chęć wdawać się w takie podszyte nienawiścią przegadywanki...mam tylko nadzieję że jesteś włochem dobrze władającym j.polskim, bo jeśli jesteś Polakiem to doprawdy bardzo mi Ciebie żal.
Dodam jeszcze że nikt nie musi obawiać się tych, jak to pięknie określiłeś "cwanych bab". Wystarczy respektować prawo pracy, płacę minimalną, godziny zatrudnienia i płacę za nadgodziny oraz w dni świąteczne i niedzielę.
Gwarantuję Ci iż żadna "cwana baba" nie miałaby szans w Sądzie gdyby pracodawca UCZCIWIE WYWIĄZYWAŁ SIĘ ZE SWOICH OBOWIĄZKÓW !!!
wypowiedzi marshmallow zupełnie nie rozumiem. Mam nadzieję że to też jakiś włoch czy inny mieszaniec bo jeśli Polak tak pisze to broń mnie Boże spotkać takich rodaków na obczyźnie :(((((
pzdr
M