Niewyspana, zmęczona ale szczesliwa z wielu powodów piszę do was drogie,drodzy przyjaciele.
Dzień męczący ale uwieńczony spotkaniem ze wspaniałą osobą, cieszę,że się spotkałyśmy Emra, masz wielkie serce, rewanż wkrótce.
Kilka słów po kolei jak pamietam i póki pamiętam,Zacznę od ciebie Barbi, moja ulubienico.Ja dziś też naprawdę wyglądałam jak zmora.Sporo czasu kosztowało mnie doprowadzenie się do uzytku publicznego.Także słowo paskuda dziś dla mnie to nie obraza , a wogóle ja się nie obrażam, prawie wcale, wierz mi.Trzeba bardzo ale to bardzo zajsć mi za skórę, wtedy raczej nie chcę mieć kontaktów z tą osobą.Tak jest prościej w życiu, przynajmniej dla mnie.
CAShia, ja cię rozumiem bo sama mam takie zdjęcie w dowodzie, że wyglądam jakbym własną matką była, a nie sobą.Słuchaj tu dziewczyny piszą o nieudaczności fryzjerów, ja podejrzewam o spisek fotografów, co ty na to?.Współczuję bulów nóg, każdy bół ma to do siebie ,ze odbiera chęc do życia, a już do działania na pewno,Mam nadzieję, ze znajdziesz przyczynę, i pozbędizesz sie dolegliwości.
Trevi jak już przy zdrowiu jestem, alergiczka jesteś?.Makabra tyle dni z klejonkami na pleckach, cóż zrobić jak trza to trza.POciesz sie słyszałam,że faceci nudzą się szybko kobietami, które leżą i pachną, zapach właściwy masz zapewniony po 4 dniach niemycia, jeszcze tylko poruszaj się troche, powodzenie gotowe.
Helpik, biedulko ile ty ważysz że musisz się tak katować, diety to horror.Moja kumpela kupuje sobie jakies koktajle, które pije 2 razy dziennie,a obiad normalnie.Te koktajle mają wszystkie witaminy minerały, mówi ze czuje sięświetnie,energia ją rozpiera no i schudła już widać to po niej .Jak chcesz dowiem jak te koktajle się nazywają.Wiem też że jest jeden minus są dość drogie,niestety.
Jeszcze Marzena nie do ciebie ta cała dyskusja była, było to małe nieporozumienie, wyjaśnione zresztą juz między Fio a Emrą.Wiem że Fio nie miała złych intencji, masz niepokój jeśli chodzi o to wszystko- niepotrzebnie.Nic się nie zmieniło, wszyscy rozumiemy twoją sytuację, ktoś chce i może to pomoże, a jak nie to przecież też nic złego.Jesteśmy dorośli wszyscy i mamy swoją wolę, rozum.Robimy tak jak uważamy.Proszę te wyrzuty względem siebie są nie na miejscu.Ja bym bardzo chciała kilka lat temu mieć obok siebie(myślę o forum)tylu dobrych chetnych do pomocy, nieważne słownej czy finansowej, osób.Ja to tak widzę znamy się, wspieramy, więc jak którejś z nas dzieje się żle i nie wydala, a reszta jakoś ciągnie no to pomagamy.To jest moje zdanie, jeszcze raz podkreślam, a reszta może uważać inaczej.Jeszcze kilka słów do Fio, wiem,że nie miałaś nic złego na myśli pisząc wcześniej, nie wracam już do tego.
Małgosiu jak pięknie Zeusek cię dziś ponazywał,mi dy było miło, tyle wersji , jedna ładniejsza od drugiej.Jutro coś napiszę na pocztę, dziś już nie mam na to siły.Zaraz idę spać.
Jeszcze małe słówko do STELLI UNIKA, co się dzieje, napisałaś, tyle osób odpowiedziało a ty milczysz, szkoda, bo miło by było wiedzieć, co sądzisz o nasszych radach i czy ci pomogły, którąs może zastosujesz?
Odezwij się.Pozdrawiam Lulu(lulilaj to długo), al emyślę,że sie nie obrazisz za skrót.
Weba jak przeżyłąś nalot teściowej, złe nawyki higieniczne tej osóbki, no i pewnie rady co do wychowania dzieci, a może się mylę, to jesteś wielka.
Nie wchodzę już dziś na gg bo jestem morto stanca, vado dormire.Ci vediamo a presto, cioe domani mattina.Ciao