Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1471-1500 z 1688
rewelka do ciebie moj jachu tez cos swinskiego dostarczy wiec bez urazy.........ciao belle bo za bardzo sie obijam przy tym kompie a tu roboty duuuuzo i wieeeecej i naaaaaajwiecej..pa!
magia przeforwarduj rozi mojego jacha.......ja musze leciec!
Agatkaf-dostarczyl dosztarczyl!!! spoko spoko luz:)zero obrazy. a ja sobie siedze i slucham missy elliott a tu zaraz wyjsc na ta pluche mi przyjdzie......a umyta tez jestem i zaraz sie pomaluje i bede piekna-moze na brazowo?????? ale glupoty piisze....
a ty agatkaf dostalas jezza????? bo mi przychodzi info zwrotne ze nie dostarczono bo cos tam cos tam??????
pzdr wszystkim:)
no nieeee! jak missy elliott to ja przeciez nie siedze tylko tancze!!!!!!!!!
przeforwardowalam!!:)))

pomidorowa i potem do robotyyyyyyyyyyyyy

baciii

bylyscie w hollywood? i jak ?:)
ciao ragazze....il tempo e' bruuuuuutto blee
psina moja chora...latalam z nia po panach doktorach w nocy i w dupke byly zastrzyki...i zaplakana moja dziewczynka..ojejej
mam nadzieje ze bedzie dzisiaj ok bo musialam ja zostawic sama...cala buzi spuchnieta i wysypka...drapie sie morduje i spac nie moze bo ja swedzi...a do tego wymioty i takie tam......to podobno reakcja alergiczna na szczepienie...rzadko sie zdarza ale moze sie skonczc wrecz uduszeniem jak jej opuchna drogi oddechowe............ale juz powinna byc sytuacja opanowana...szcypka w dupke i leki wziete.....no to juz tylko sie kurowac i odsypiac nie???
biedna psinka! grunt, ze to nie nosowka- to wlasciwie smiertelna choroba..
wytarmos ja za uszy ode mnie :)

moj sasiad nie ma serca, nie wie co to ferie, nie wie co to tesknota za snem, nie wie co to znaczy moc sie wyspac, no po prostu beznadzieja..........wiertara od 7 rano..........dziewczyny, ja mu zaraz cos zrobie...........
wkurzylam sie- poszlam go udusic. nawet kawy w spokoju nie moge wypic.
czuje sie jakbym weszla na plan "dnia swira" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe.......moze to i zapowiedz dnia swira?
u mnie tez troche swirowato od bialego rana....
no! i juz mam spokoj :))))))))))))

i placki drozdzowe mam :)
a ide machne szmata po mieszkaniu.
pewnie pare smsow odbiore :P

baci baciii
ale te smsy od "Pana Smutno Bywało"? co pisze?..nnie, ni epowiadaj tutaj:)
ale ciekawy Typek z Niego:)
pojawia się i znika...
pojawia sie i znika- taki typ of america ;)
Pana Smutno Bywalo to zly nick. Pieknie Bylo- tak lepiej :))

ide machac po lazience szmata- muchy bede przeganiala :)
tak z tym smutno zaryzykowałam bo jak pięknie to niebezpieczniej!:)

pięknie bywało....łanie
a teraz...co się dzieje? zatęsknił>
rozalko- chyba tak, ale tego wlasnie nie wiem. wiec jeszcze dam czas.... i czas pokaze... a kiedys przy grzancu rozi.....
ale w ogóle spotkaliście się teraz? czy tylko smycz emocjonalna cytujac jakis film czyli te smsy?
smycz rozi, ale czuje, ze na smyczy sie nie skonczy.

zaraz makawesza podesle rozalko
Ho visto un film che s'intitola Il nuovo mondo....The new world....lungo, un pò noioso, ma molto bello....c'entra qualcosa?
ma che pensi a nostro Nuovo Mondo?? ... anche un po noioso, lungo ma bello?:)
nasze NM? no troche lungo :)- zaraz dojdziemy do Krakowskiego Przedmiescia :)))
a filmu nie widzialam

aaaaa eros w radiu lalaalala naananaaaa si potrebbe naananaa una bella canzone lalalaalaaa si potrebbe ach.... fosse cosi- fosse cosi

a ja mam ciasto drozdzowe:)- podraznic sie z wami ?:)
c'e' qualcuna??
dove siete? non vi credo che dormite...
ja jestem ale sie zbieram
do spania:)
i.........tak sie zebrac nie moge...jeszcze tu jeszcze tam ......ale na dzis chyba koniec,bo przesadzam z tym siedzeniem po nocach!!!!!!!
BUZIAKI PAPA:)
agatka sei ancora qui?
ma certo che ci sono......magia!
kto mnie tu wolal po nocy ???
dziewczyny .....czekam na limuzyne!
ulalaaaaaaa !!!!!!!!!! w takim razie nic innego mi nie pozostaje jak tylko zyczyc szampanskiej zabawy do bialego rana!!!!!!!!!!
:)
no i rzecz jasna czekam na szczegolowe relacje z wieczoru panskiego !!!!! pozdrawiam serdecznie:)
Temat przeniesiony do archwium.
1471-1500 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka