Haha ale się usmialalam, ja brunetka o geszczu kreconych włosów, a to dobre…
Mnie się wydaje ze po tym jak kto pisze , dopasowuje się jakis obraz. Troche się interesuję psychologią( dodam ,ze kiedys nawet chciałam studiowac, bardzo ,a le to bardzo), wiec wiem, ze po stylu pisania, można mniej wiecej wywnioskowac sobie, jakie dana osoba może posiadac cechy charakteru. Jak to właściwie jest w zyciu? Ano tak, ze np. blondynce przypisuje się inne cechy charakteru, niż brunetce, a i jeszcze inne rudej;).
Od blondynki oczekuje się na ogół, ze będzie ona lagodna , ciepla itp; brunetka: stanowcza, zdecydowana itp., ruda: nieprzewidywalna, ekstrawagancka. To tyle co spamiętałam z jakiejs mądrej ksiazki. Skoro już dwie osoby myślały, ze jestem brunetką( Aliska, Meg) to znaczy , ze z tego co pisze , kwalifikuje się do kategorii: brunetek hihihi;)
A tak na powaznie, to Alisa była prawie strzalem w 10 :), Emre znam już duzo duzo wczesniej, wiec jzu mialam o niej wyobrażenie:)
Marzenka mnie zaskoczyla;)
A gdzie reszta? Oj dziewczyny, odzywac się i dawac adresy mailowe ;)
A Aliska n aaniolka to ja może rzeczywiście wygladam, ale nim raczej nie jestem hehehe o nie!!! Rzuc oczkiem w skrzynke swoja , bo jest tam dla Ciebie wiadomość od pewnej osoby;)
Ok. laseczki znikam, może będę pozniej