polacca e italiano cz.15-

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 328
witam!!wrocilam wlasnie z tego zimnego...brrr no jest potwornie zimno....teraz herbatak i lozeczko!!aha dzieki emra za fotos i ty tez marzenko!!!ojejku dziewczynki wy wygladacie calkiem inaczejniz ja to sobie wymyslilam:)oczywiscie na plus...ale chyba psychologiem to bym nie mogla byc:)ja mialam calkiem inne wyobrazenia, ale to tak bywa, bo znasz osobe tylko z tego jak pisze, jakie ma podejscie do zycia,a nie wiesz jak wyglada, czy ten jej wizerunek to odziwerciedla!!
a emra to mnie zbila z nog:)wygl;ada tak hmm jak to okreslic...wystarzlowo, kojarzy mi sie z pania bizneswomen:)kobieta wiedzaca czego chce, i osiaga to bezwzglednie:)jesli sie myle to uppsss znow wpadka, ale sadze ze mam racje:)
no o cuccioli mojej kochanej to nawet nie wspominam, bo ta panienka to mnie zaskoczyla w 1[tel]%:)taka ladniutka i kochana:)mojej mamie skojarzyla sie z naiolkiem:)hahaha:)bo akurat weszla i widziala zdjecie:)
a marzenka!!!widac ze to kochajaca mamusia, no i super sliczna oliwka!!!!
ehh dziewczynki jestescie rewelka, teraz moge to co piszecie dopasowac do waszeggo wygladu i caly obraz pasuje:)
ahha ale sie wymadrzam!!
uciekam jesc, bo mamusia dzis dla mnie abrdzo dobra jest i zrobila mi kolacyjke:)buziaki i do zobaczenia:)
alisa,to prawda,ze wyobrazenia są całkiem inne i mozna mieć sporą niespodziankę...ty wyglądasz na bardzo sympatyczną i wesołą osobę,która też wie czego chce....salut
Haha ale się usmialalam, ja brunetka o geszczu kreconych włosów, a to dobre…
Mnie się wydaje ze po tym jak kto pisze , dopasowuje się jakis obraz. Troche się interesuję psychologią( dodam ,ze kiedys nawet chciałam studiowac, bardzo ,a le to bardzo), wiec wiem, ze po stylu pisania, można mniej wiecej wywnioskowac sobie, jakie dana osoba może posiadac cechy charakteru. Jak to właściwie jest w zyciu? Ano tak, ze np. blondynce przypisuje się inne cechy charakteru, niż brunetce, a i jeszcze inne rudej;).
Od blondynki oczekuje się na ogół, ze będzie ona lagodna , ciepla itp; brunetka: stanowcza, zdecydowana itp., ruda: nieprzewidywalna, ekstrawagancka. To tyle co spamiętałam z jakiejs mądrej ksiazki. Skoro już dwie osoby myślały, ze jestem brunetką( Aliska, Meg) to znaczy , ze z tego co pisze , kwalifikuje się do kategorii: brunetek hihihi;)

A tak na powaznie, to Alisa była prawie strzalem w 10 :), Emre znam już duzo duzo wczesniej, wiec jzu mialam o niej wyobrażenie:)

Marzenka mnie zaskoczyla;)

A gdzie reszta? Oj dziewczyny, odzywac się i dawac adresy mailowe ;)

A Aliska n aaniolka to ja może rzeczywiście wygladam, ale nim raczej nie jestem hehehe o nie!!! Rzuc oczkiem w skrzynke swoja , bo jest tam dla Ciebie wiadomość od pewnej osoby;)
Ok. laseczki znikam, może będę pozniej
ZYCZENIE
Panienka w wieku 30 lat idzie po plaży i nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła,potarła i z butelki wydobył się duszek. Panienka pyta"Czy będę miała trzy życzenia? Duszek,przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.Panienka bez wachania:To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mape Duszku? Chce żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć. Duszek popatrzył namape i mówi:Kobieto bądz rozsądna,te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat.Nie sądze żebym mógł to zrobić.Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie.Panienka pomyslała przez chwilę i mówi:No dobrze,przez całe życie chciałam spotkać mężczyzne żeby wyjść za niego za mąż.Wiesz takiego którt będzie mnie kochał,szanował,bronił,dobrze zarabiał i oddawał piniądze,nie pił,nie palił,pomagał przy dzieciach,w gotowaniu i sprzątaniu,był świetny w łóżku,był wierny i nie patrzył tylko w programy sportowe.Takie mam życzenie.Duszek pokręcił głową z niedowierzaniem,głęboko westchnoł i powiedział:Pokaż mi KOBIETO te cholerną mape jeszcze raz.
saluti ragazze
ehehehehe,ale dobre...
1.Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji?
- Wdowiec.
2.Jak wyglądałby świat bez mężczyzn?
- Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet.
3.Dlaczego faceci mówić o swoich członkach "mój przyjaciel"?
- Bo pragną wierzyć, że ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem.

Jutro kolejne trzy...
Tez dobre...
Kobieta powinna traktowac faceta jak psa! Dobrze nakarmic, nie draznic i
wypuszczac na wieczór ...
Tak samo dla was dziewczynki cos dla usmiechu i jak sie wymieniacie fotkami to ja tez bym chciala was zobaczyc [email]
moje fotki znajdziecie w blogu na onecie musicie wyszukac birichina28
Dawno temu pewna kobieta znalazła żabkę i chciała ja dać na pokarm dla bocianowi, lecz żabka obiecała jej 3 życzenia tylko ze jej mąż będzie miał spełnione te same życzenia, ale 10 razy mocniej. Kobieta zgodziła się i wymawia 1 życzenie:
-Chciałabym być najbogatsza kobieta na świecie.
Żabka przypomniała jej ze jej mąż będzie najbogatszym mężczyzną na świecie, lecz kobieta się tym nie przejęła i zaczęła wymawiać kolejne życzenie:
-Chciałabym być najpiękniejszą kobieta na świecie.
Na to żabka:
-Pamiętaj ze twój mąż także będzie najpiękniejszy na świecie.
-Tak wiem. On będzie najpiękniejszy ja będę najpiękniejszą i będziemy skazani na siebie.
Kobieta myśli nad 3 życzeniem i po chwili mówi:
-Chciałabym dostać lekkiego zawału serce.

Morał z tej bajki jest taki ze kobiety są bardzo przebiegłymi stworzeniami.
..
Kobieta:
- Czy kochasz mnie tylko dlatego, że mój ojciec zostawił mi fortunę?
Mężczyzna:
- Ależ skąd, skarbie, kochałbym Cię tak samo, bez względu na to,
kto zostawiłby Ci
fortunę...
Ja tez poprosze o [email] a na moje musicie poczekac, bo wlasnie mamy zepsuty aparat, a reszta zdjec wciela sie przy zmianie kompa...ale jak tylko nam naprawia to zaraz cos pstrykne...chyba ,ze ktos chce zdjecia sprzed 1,5 roku?
Pozdrawiam
cucciola, no ja tez myslalam ,ze jestes brunetka o kreconych wlosach....
ale jestes sliczna jaka jestes....inteligentne blondynki to przyszlosc tych czasòw:)
pozdrawiam
ha ha ha , no i nastepna juz ktora mi wlosy na czarno farbowala;) ja nie wiem dziewczyny skad takie wyobrazenie o mnie hihihi....a ja taka blondyneczka poprostu, no i racja " blondynki do boju, podniesc kraj na nogi, ole!;))) ha ha , nabijam sie:]
Ale tez Franci powiem, ze mnie kompletnie zaskoczylas, chyba najbardziej ze wszystkich i tez myslalam ze jestes brunetka, na zdjeciu masz blond odcienie:)
Masz przesympatyczna buzke. A ten tatus to chyba zakochany na zaboj w corci, oj to widac, a sama corcia jak laleczka:):)

No to juz powoli galeria sie powieksza, a gdzie reszta???
alisa ...a o tobie myslalam,ze masz kròtkie wlosy, ale kolor ten sam...i chyba ciemne oczka...a masz ladne jasniutkie...wszystkie jestescie laseczki co tu gadac...
witam!!!a franci dostalas juz moje foto????bo mnie komp przyslal wiadomosc ze nie dostarczono!!!no prosze, czyli o mnie wiecie wiecej niz ja o was!!tzn o tym jak mniej wiecej moglabym wygladac!!!hahah super!!
no wlasnie a gdzie reszta zdjec!!czekamy z cucciola, franci i reszta na fotosy!!!
a ja od jutra staz zaczynam!!jupi jupi, nareszcie sie bedzie cos dziac!!!!napisz ejak bylo!!
a cucciola a ty to cos tak odkrecala dzis!!????pisalam na gg,ale nie wiem czy dotarlo to do ciebie:)
czekamy na wiesci od pozostalych....
w moich wyobrazeniach alisa bardzo przypominala prawdziwa Alise. Czyli moje przeczucie mnie tylko w tym przypadku nie mylilo:) saluti Alisa cara mia:)
Troche nie zagladalam na forum, tu okazuje sie, ze wymienialyscie sie zdjeciami. Zzera mnie ciekawosc czy wygladacie tak ja sobie was wyobrazam. Moj mail [email] Milego dnia.
cara alisa, nic nie dotarlo do mnie :(
eehh no to znow to moje chore gg!!!pisalam i pisalam i moglam pisac dalej, a ty i tak bys o tym nie wiedziala!!moze wieczorkiem sie uda bo za niedlugo moj brat znow przyczlapie na moj komp, bo jego nawalil:P)
canon wysylam fotke i czekam na twoja:)
canon moj fotos , leci gdzies w sieci do Ciebie, chce Twoja ;)
Canon ja tez juz ci wyslalam...czekam na twoje fotki...
Alisa, dzieki za cieple slowa...
Emra dziekuje za fotke milo mi Cie poznac wzrokowo ..przeslalam Ci link do mojego bloga czy moge dostac tez fotke od Franci,Canon i Alisa w zamian przesylam link do mojego bloga [email]
fajnie wiedziec z kim sie rozmawia teraz zmykam malowac..pozdrawiam
No wiec tak, zupelnie inaczej sobie was wyobrazalam, ale to szczegol. Jestescie super. Jak narazie to otrzymalam zdjecia Franci i Alisy(tu ok 7 razy), Cucciola twoje jeszcze nie dolecialo. Co do moich to jestem teraz w pracy i nie mam tu zdjec, wiec jak tylko bede w domu przesle wam z checia.
Birichina ja tez ci wyslalam moje i mojej niuni i mojego meza...nie dostalas?
Canon a jak nas sobie wyobrazalas, napisz cos..:)?
Cucciola doszlo twoje zdjecie. No coz nic dziwnego, ze Wloszki to zazdrosniczki.
oj sorki canon!!to ten moj komp!pisze z enie wyslane, wysylam ponownie a potem wychodzi, ze nadgorliwa jestem:)no wlasnei a jak sobie nas wyobrazalas:)
Franci ciebie np jako ciemnowlosa z dlugimi wlosami np. konski ogon. Alise jako blondynke.
a mnie , a mnie jak sobie wyobrazalas, tylko nie mow ze tez brunetke?;)
Witam

Bardzo chcialabym zasięgnąć u Ciebie informacji o tym co piszesz,jestem z Sycylijczykiem od 1,5 roku ,nigdy u niego jeszcze nie byłam,to on przyjeżdża do Polski co 1,5 miesiąca,ja byłam 2 razy we Włoszech ale nie na Sycylii,jest zazdrosny,ale nie zauważyłam jeszcze tragedii,jak mogę się z Tobą skontaktować i pogadać,poza tym mam jeszcze jeden problem istotny.

Pozdrawiam
Kasia
Dzis wieczorem przesle wam moje zdjecie, ciekawa jestem jak sobie wyobrazacie mnie?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 328

»

Pomoc językowa