polacca e italiano cz.15-

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 328
ciao laseczki moje:) [ tak o was pisze bo juz wiem jak wygladacie i jestescie laseczki hihih:)

A wiec ja chcialam sie podzielic dobra nowina, przed chwila moja mama obudzila mnie bo przyszla koperta odnosnie pracy, o ktora sie ubiegam....otwieram , czytam, no i dostalam ta prace...Bardzo sie ciesze bo lubie byc doceniona:) Zadnych szczegolow nie znam, mam zaczac od kwietnia. Bede - Referentem ds. Swiadczen zagranicznych w dziale swiadczen - ale to fajnie brzmi, ale zobaczymy co to bedzie w praktyce.
Fajny mam dzisiaj ranek, wam tez zycze pozytywnego dnia i takich niespodzianek. Teraz ide zrobic sobie sniadanko, wpadne pozniej. papa laski:)
Witajcie!
Franci nie wiem czy dostajesz w ogóle moje maile,bo taka cisza nastała....
Birichina,z moim horoskopem się zgadza,dziękuję...zgadza się przeważająca część także ta mniej pozytywna...
Cucci FORZA MILAN (Paolo Maldini)

Pozdrawiam Was gorąco ...u mnie mróz za oknem i dość gruba warstwa śniegu..
Birichina ,a moze masz jakieś zdanko na temat faceta RYB?
bo to takie "śliskie"
cucciola -gratuluję
cucciola gratulacje....emra, nic nie dostaje...!!!
dzieki dziewczynki za gratulacje:)
Emra forza Milan, ale ja przepada za Andrea Pirlo, czego nikt nie moze zrozumiec hihi. Moj amor, podczas jak ogladamy mecz to nie znosi jak wolam : Pirlo ! Pirlo! ;)))) i mowi:
Aga co ty widzisz w tym Pirlo, jest tylu fajniejszych pilkarzy...np. Nesta ;)
a ja nie!!,i dalej swoje: Pirlo ! i koniec! Lubie go jest bardzo dobrym zawodnikiem i ma swoj urok, nie nalezy do pieknosci, ale kto powiedzial, ze facet ( pilkarz)musi byc piekny haha ha

Iza i znow strzal w 10! ale sie ciesze, wlasnie tak sobie Ciebie wyobrazalam, az mnie zatkalo jak zobaczylam kolejna blondyneczke...przypominasz mi moja kuzynke :)
Iza - to bylo do kolezanki Canon:)
kurka ,no to nie wiem dlaczego...dobrze,postaram sie napisać jeszcze raz i posłać na campana,kurka nawet napisałam po włosku,żebyś przeczytała adriano...no ale nieszkodzi
cannon-bardzo mi się podoba twoje spojrzenie i uśmiech,wydajesz się bardzo ciepłą osobą...pozdrawiam
Dzien dobry dziewczyny, wlasnie wyslalam wam zdjecia.Wczoraj wieczorem nie dalam rady.
Birichina ja juz sama nie wiem sopd jakiego znaku jestem, bo w Polsce to jestem jeszcze waga, a tu we wloszech to juz skorpion (jakos nie wiedze sie skorpionem), wiec moze mi ty podpowiesz. Ja w Italii mieszkam w Mediolanie.
Cucciola ale jestes szybka! Buzka
Canon witaj...ja rowniez skorpion...ale taki cos niemrawy....
cos mi sie wydaje,ze znasz Zuzie z Milano czy sie myle...?slyszalas cosik o wyjsciu na sw.patryka?
Dzieki, Emra, chce sie pochwalic ale zdjecie zrobil moj maluch: calkiem niezly z niego fotograf.
Owszem Kasiu, wczoraj bylysmy razem na pizzy. Co do Sw. Patryka to chyba nie dam rady bo bedzie cieszko zostawic malego. Moze nastepnym razem.
canon -tak niezły fotograf ale cóż by zrobił fotograf bez modelki...
kasia z milano-buźka
ja tez mialam byc na tej pizzy!!buuu.ale niestety nie bylo to mozliwe...
witaj emra.ja rowniez jestem ciekawa jak wygladaja twarze moich fioletowych kolezanek...poszukam cosik ladnego(zeby sie ze mnie nikt nie smial-hihi) i przesle....
wlasnie kasi , mi tez obiecalas swoja fotke
, podam od razu maila, zebys nie musiala szukac:
[email]

apropos pizzy, ja tez chce, ale mi pozostaje taka polska pizza, bo ta wloska, to chyba za jakis czas dopiero mozliwa. A tak wogole to pizza jest moim ulubionym daniem;)
A moze ktos kusi sie na pizze? moze Alisa ;) napisz kochana, jak poszlo na stazu.

Emra wyslij mi jakies nowe zdjecie jak masz, ja ci zaraz wysle moje, to z caluskiem jest najbardziej aktualne:)
Kasiu nic straconego mozemy jeszcze kiedys cos zoragnizowac.
Kasia, ja tez chce zdjecie.
Na razie was zostawiam bo musze troche popracowac. Ciao a dopo.
ok poszlo do Emry moje najaktualniejsze foto...przesylam ci calusa mailem;)
Canon wlasnie czytalam na "pada snieg" to wy z zuza poznalyscie sie dzieki forum,prawda?tak jak i ja!zuzia swietna dziewczyna...a S.Felice to comune di peschiera borromeo..predzej mieszkalam w mirazzano(cascine)a teraz mombretto di mediglia ...
pewnie,ze bedzie okazja na spotkanie sie.pa

cucciola wysle na pewno

zostawie i ja moj adres ,gdyby ktos chcial mnie wyprzedzic z wlasnym zdjeciem...

pozdrawiam i zmykam
no wlasnie,adres
[email]
kasiu juz poszlo ;)
ja to jestem dzisiaj express- przesylam foty hurtowo hahah
ok ja tez zmykam, trzeba sie wziac do roboty bo ju zprawie poludnie;)

Wiec tak Alisa na stazu, pierwszy dzien, mam nadzieje ze pojdzie dobrze:)

Birichinka na mercato, pewnie kupi cos smacznego ;)
a sukienka to podoba mi sie ta co tobie birichina, ale jeszcze inne przejze dokladniej:)

a ja w taki razie do sklepu wyskocze , a pozniej dalej pisanie pracy mgr. :(

Weba-kochana mamusio, pisac tu mi szybko, choc troszenke;)
saluti
yes yes yes!!!:)
znow mi sie udalo! Tak wyobrazalam sobie kasie z Milano, hura hura!!!
wlasnie tak, jestes przesympatyczna i ciepla osobka i masz ten blysk w oku Kasienko.Sliczna z was para z mezem , a ta mala bejbi, to tez do was pasuje;)

buzki, kasiu..moja fota tez powinna juz doleciec;)
udalo sie...wyslalam do wszystkich..

Cucci dzieki za zdjecie.swietna i sliczna z ciebie dziewczyna..
nasi panowie, nic,tylko moga chodzic z zadartym nosem...
Franci dostalam twoje...dzieki!!!
a Wasza Franci jest cudowna....
buziaki
Kasiu ja tez twoje dostalam, lasencjo:)
Maz wyglada na bardzo dobrego czlowieka...Ty tez:)
choc jest w tobie cos tajemniczego...
jupi!!!!jestem juz w domku,...dzis byly nici z pracy, bo bylo nudne jak flaki szkolenie bhp...eh prawie spalam!!!jutro zaczynam biwte ze stazem juz na powaznie...nie boje, sie dzis bylo fajnie wiec jutro tez tak bedzie:)
kasia z milano ale ty ladna jestes, a dzieciatko...jejku jak masz jakies zdjecia to wyslij...jest cudowne:)
cucciola no widzisz...gratuluje...haaha juz wczoraj ci pisalam ze brzmi to bardzo dostojnie to twoje stanowisko...mam nadzieje ze bedzie super....
o wroclawiu franci nic nie powiem,......przynajmniej nic zlego...bylam dwa razy i bardzo mi sie podobalo:)
ok ide cosik zjesc, bede potem....
trzymajcie sie....
a suknie weselne sa rewela,...ale milam frajde je wczoraj ogladajac..takie piekne az mi sie zamarzylo:)
Czesc wszystkim , od razu widac ktòra ma za duzo czasu wolnego hee hee hee !!!
Te piekne suknie , az dziw ze je w Polsce szyja?
Ale birichina 28 - z ta twoja nowa maszyna to zaraz sobie sama taka odszyjesz ?

Powodzenia , lece na gimnastyke.
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 328

»

Pomoc językowa