polacca e italiano cz.15-

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 328
Alisa ja tez dostalam 6 twoich zdjec:)
chyba cos ci sie dzieje z kompem...a tak w ogòle to ja jestem brunetka, wiec spoko...blondynka farbowana....a konski ogon to dawne czasy:)
Canon wg mnie...ty jestes filigranowa blondynka...kròtkie wlosy...modernie postrzyzone..jasne oczy...czy tak?
Nie akurat ciebie nie jako brunetke, bo ten twoj nick "cucciola" jakos tak kojarzy mi sie z taka mala blondyneczka o blekitnych oczach.
a ja znow pojde w inna strone!!dla mnie canon bedzie kobietka o ksztanowych wlosach z ciemnymi oczetami:)eehh pewnie znow nie trafilam:)bo na brunetke nie stawaiam, bo nigdy wtedy ta osoba nia nie jest:)
canon chyba wiem dlaczego tylko Ty trafilas , ze jestem blondynka, poniewaz za krotko mnie czytalas :P. Jedna osobka, z naszego towarzystwa, ktorej wyslalam moje zdjecie, (nie zdradze ktora z pan;) , napisala ze jestem bardzo konkretna i zdecydowana w moich wpisach i dlatego moja buzka blondynki jej poprostu nie pasuje heheh

Caterinna 333 , kogo tyczy sie twoj wpis?
Czy ktoś może mi tu pomóc i powiedzieć jak wygląda separacja we WŁOSZECH,A JESZCZE LEPIEJ JAK KTOŚ WIE JAK TO WYGLĄDA NA SYCYLII,MÓJ FACET CZEKA JUŻ 2 LATA I NIC,A JA CZEKAM NA NIEGO!!!!!!!!!!!!PROSZĘ O POMOC KASIA
Cucciola chyba sie nie obrazilas za ta blondynke, bo ja sama tez nia jestem. Jakos tak mi jakos sie skojarzylas, bo u mnie w pracy mam kolezanke, na ktora wszyscy wolamy cucciola i ona wlasnie jest taka jak ty.
Franci jakie duze ladne ciemne oczka ma corcia jeszcze nie mam twojej fotki ale mysle ze masz ciemne wlosy ..tak jakos mi sie wydaje w meilu zostawiam mojego linka tam beda fotki moje,rodziny,mojego amore i paru kolezanek ..Alisa tez dziekuje i Marzenka wkoncu dotarly choc wyobrazalam sobie tez Ciebie jako drobna blondyneczke (co nie ujmuje Ci nieczego mylse ze jestes bardzo dobra osoba i wspaniala mama )Twoj styl pisana jest bardzo mily tak wiec takie mialam wyobrazenie .. macie wspaniale coreczki Auguri ...ja juz nie moge sie doczekac kiedy tez bede miala bobasa i skonczy sie wolny czas oraz spanie do 10 hahah tak wiec niecierpilwie czekam na slub a poznej na ogroman radosc i wiecej zajec....
a powiecie mi dziewczyny jeszcze z jakich jestescie znakow zodiaku wiem ze ...Cucciola Panna,Marzenka Rak ...
to tak dla mnie zawsze fascynowala mnie astrologia, roznorodnosc cech charakteru jakie posiada okreslony znak...Oraz Franci z jakiego regionu jestes ?'?? zmykam zarabiac kaske pedzlem na moja wymarzona maszyne do szycia
Franci, blondyka jestem z krotkimi wlosami, ale co do filigranowej to troche musialabym schudnoc i zmalec, bo jak na Wlochy to jestem dosc wysoka 170cm.
oj canonku, gdziezbym sie ja miala na Ciebie obrazic, no co ty ;) A ja to jestem strasznie zadowolona z moich blonk wloskow...nie zamienilabym sie na zadny inny kolor...:)
birichina28 spadlam z krzeselka!!!!!!!!!!!!!!!!o matko jakas ty sliczna!!!!a twoj blog mnie oglupil...tyle tam madrosci, ciekawych fotek......wiesz od jakiegos czasu, czytalam twoje wipisy an forum i musze ci powiedziec, ze teraz pasuja one do ciebie jak ulal, tzn jak cie ujrzalam na zdjeciach.....wszysctko o czym piszesz i twoja uroda, ososbowosc doskonale do siebie pasuja...widac ze jestes strasznie ciekawa swiata osoba, ciekawa ludzi, ich zycia, ich pogladow, troche kojarzysz mi sie z dobra wrozka...bo jak na ciebie sie patrzy to bije od ciebie ogromnie cieplo, zrozumienie i poczucie ze wszystko bedzie ok......powaznie!!!
oj ale fajnie tak sobie pozwiedzac swiat...a te "zlote mysli " na twym blogu sa wspaniale....stworzylas strasznie fajna"stronke"!!!
mam nadzieje ze bedziesz czesciej goscic na forum:)
powodzenia w malowaniu......niedlugo maszyna do szycia bedzie twoja:)
a pytalas spod jakich znakow zodiaku jestesmy...a wiec ja jestem rakiem:)
Birichina, dalczego ja nie moge znalezc twojego bloga?
ja tez znow na blogu birichiny jestem;) no i zgadzam sie z Alisa, jestes magiczna , tajemnicza niekiedy i bardzo urodziwa kobieta, wciaz przegldam twoje fotosy i sentencje...bije od ciebie Sila:)!
zapomnialam, moje skojarzenie bylo jeszcze jedno:)hahha birichina wyglada jak taka slodka cyganeczka!!!!:)przez jej urode, wloski, oczka i ten momentami stroj, bizuterie:)super!brava:)
podoba mi sie jak sie opisujesz, kim jestes...Czuc ze wiesz czego chcesz, ale jednoczesnie bije od Ciebie cieplo...
apropos, jesli chodzi o ta mala prowokacje, o ktorej piszesz, mysle ze tutaj mamy cos ze soba wspolnego, ale ciiii!!!

Alisa, widze ze obydwie jestesmy pod urokiem wrozki birichiny;)
birichina ,rzeczywiście piękna z ciebie kobieta we wszystkich sensach tego słowa...cucci znam i się uśmiecham...franci znam i też się bardzo uśmiecham
Ja wam jeszcze nie mowilam ze moja pasja sa karty i kiedys mi powiedzial cyganka ze w przyszlosci bede pomagac ludzia ...i wiem ze tak bedzie przeszlam w zyciu wiele burz i niepowodzen lecz nigdy sie nie poddalam wierzylam ze bedzie lepiej i tak sie stalo.. tak wiec jestem istnym przykladem ze po burzy przychodzi slonce.(w moim przypadku moim sloncem jest moje Amore) ..dziekuje wam za mile slowa i ze sie blog podoba,choc nie jestem autorka wiekszosci mysli napisanych,to odpowiednio dobralam do znajdujacych sie tam fotek...mysle ze bedziecie mogly mnie lepiej poznac a ja Was z ogromna checia wspaniale Kobietki ...I powiem Wam zebyscie Nigdy nie przestawaly sie usmiechac,
nawet jesli jestescie smutne, poniewaz nigdy nie wiadomo,
kto moze sie zakochac w Waszym usmiechu..
birichina ja jestem chyba skorpionem ,w kazdym razie 22 listopada,dzień przejścia ze skorpiona do strzelca i tak naprawde to zawsze mnie mieszają
swieta racja, z tym ze sie wierzy, ze bedzie lepiej, to pozniej tak jest birichina...tez podobnie przezylam...niby nie zawsze bylo super, pomijajac pare naprawde smutych przezyc w moim zyciu, wiele osob mowi mi ze jestem dzieckeim szczescia, bo jesli ja czegos chce i wierzylam ze zasluguje na szczescie, to tak sie pozniej dzialo, szczescie sie wtedy przyciaga....

Emre tez znalam duzo duzo wczesniej, fotke tez wczesniej widzialam i tez wydaje mi sie ze jest w jakims sensie podobna do mnie...i wydaje mi sie ze tez jest malą prowokatorką, Co Emra jak to jest, ocen sama?;))) kobitko kochana:P
Emraj estes skorpionem, ale mozesz rowniez posiadac, cechy chrakterystyczne dla strrelca, poniewaz jestes na pograniczu i dlatego sa wplywy strzelca...
Ja jestem otwartym szczerym i optymistycznym strzelcem ..skorpion jest tajemniczy na poczatk, ma cos w sobie mistycznego,jesli ktos jest wobec niego w porzadku to zawsze mozna na niego liczyc....
cucci no ja jestem w ogóle rewolucjonistką ,prowokatorka to za małe słowo haha,a skorpionem to chyba jestem też...
wiesz birichina, ze ja tez kiedys interesowalam sie astrologia, nawet sie przyznam, ze prenumerowalam ta gazetke "wrożka", ale to bylo pare ladnych lat temu...;)
ha ha ha emra, ja nawet nie potrzebowlam twojego potwierdzenia, zeby to wiedziec, to sie czuje na "kilometr" hihihihi
Prowokacja to rowniez moja druga strona, ale taka optymalna ;) z umiarem ha ha ha...a podobno na anolka wygladam :P
Faktycznie Cucciola Slodkiego Aniolka mi przypominasz ale pewnie pieprzyku tez w Tobie sporo...co do skorpiona to kiedys przeczytalam w Horoskopach Davida Harleya (moze zle napisalam nazwisko ale cos w tym rodzaju)ze ten znak zajmuje pierwsze miejsce jesli chodzi o sprawy lozkowe hahhahah ja juz po sprzatanku teraz wyprasuje jedna koszulke i mam wolne pownnam poznej byc tutaj dzis jest meczyk Inter ktos tam tak wiec kibic bedzie zajety...
Alisa jeszcze Ciebie mi brakuje z jakiego jestes znaku moze ryba..dziekuje za slowa uznania bardzo milo sie czytalo Twoje zdanie na temat mojego bloga innym dziewczyna tez dziekuje za wyczucie z ta wrozka 100% ..faktycznie jestem ciekawa swiata i ludzi nie boje sie wypowiadac nawet jesli mialabym sie przeciwstawic komus,choc nie jestem konfliktowa ....zycie mnie nauczylo wielu rzeczy dosyc szybko musialam stac sie dorosla osoba ...pamietam dobrze osoby ktore podaly mi reke bez potrzeby proszenia o pomoc,ktore usmiechaly sie gdy inni patrzyli nie przychylnie...zapomnialam juz tych ktorzy nie wierzyli we mnie,na ktorych sie zawiodlam i przez ktorych plakalam...tak wiec mam teraz przed soba bardzo pozytywny okres pracuje nad soba i staram sie zrozumiec gdzie popelnilam blad ...zeby zyc szczesliwie
Co do znaku zodiaku...hmm....to ja jestem spod Barana.
No wiem, wiem.....i to jest prawda:)
A mieszkam w Emilia Romagna , a wlasciwie to w Romagna...20 km od Rimini, w Cesenatio, 100km od Bolonii i 100 od Florencji...
Zadziwiajace...zawsze mialam b.dobry kontakt z moim tata...zodiakalnym lwem...i mòj maz tez jest lwem....i tez mam z nim dobry kontakt:)
A strzelcòw birichina to ja mam w rodzinie....moja mama, i siostra ( nota bene...moja mama urodzila siostre w dniu swoich 40 urodzin:))...a brat tuz kolo strzelca...koziorozec:)
A tak w ogòle...to nie wierze w horoskopy...ale uwazam ,ze pora roku w jakiej rodzi sie czlowiek...a moze bardziej poczyna ma wplyw na jego charakter, intelekt etc...
Franci ja uwielbiam Twoj region szczegolnie "Mirabilandie" jak dziecko korzystam z najwiekszych karuzeli..Robimy przerwe w Rimini jak jedziemy do Tarnto lubie te sklepiki i nocne zycie,ostatnim razem zatrzymalismy sie w Cattolica tez mi sie tam podobalo..co do zodiaku to tez nie wierze za bardzo w horoskopy,wiem ze pewne znaki sprawdzaja sie jesli chodzi o wspolne cechy charakteru..u Ciebie duzo ognia w domu.Urodzeni pod Znakiem Barana to osoby silne i energiczne.Z trudem poddają się władaniu autorytetów, cenią wolność i indywidualność. Są optymistami i potrafią się bawić. Aktywne i przedsiębiorcze Barany to osoby niezastąpione wszędzie tam, gdzie trzeba wykazać się odwagą oraz zdecydowaniem.
Ich energia czyni możliwym każde przedsięwzięcie, a zapał przekonuje najbardziej niezdecydowanych. Czasami jednak Barany najpierw zaczynają działać, a dopiero później zastanawiają się nad skutkami swoich poczynań.
Długotrwałe planowanie i trudne strategie nie są mocną stroną Baranów - są one raczej wojownikami niż dyplomatami. Największą wadą Baranów bywa niecierpliwość.Przedstawiciele tego Znaku pragną natychmiast realizować swoje marzenia i z trudem decydują się na czekanie czy kompromis. Jeśli nauczą się cierpliwości, będą w stanie pokonać wszelkie życiowe przeszkody.
Barany nie potrafią ukrywać swoich uczuć, są szczere i otwarte. Czasami jednak niechcący ranią innych - nie potrafią bowiem kłamać lub przyznawać innym racji jedynie "dla świętego spokoju". Zapytane, szczerze przedstawiają swoje sądy, nie liczą się przy tym z opiniami innych osób czy społecznymi konwencjami.
Nie lubią się też długo gniewać, często pierwsze wyciągają rękę na zgodę. Tak mężczyźni, jak i kobiety spod tego Znaku kochają sport i aktywność fizyczną. Ruch i ćwiczenia zapewniają Baranom właściwy odpoczynek, a także czynią je spokojniejszymi i łagodniejszymi.
Dla Barana najkorzystniejszym dniem tygodnia jest wtorek, kolorem czerwony, liczbą 9. Odpowiednie kamienie szlachetne to diament i rubin.
przyjazne znaki Lew, Strzelec, Bliźnięta.
Cucciola Pannienka
Panna jest bardzo zdolna i szybko się uczy. Umie ciekawie i przekonująco pisać oraz dyskutować. Za pomocą rozumu i logiki pragnie poznać świat. Analityczne myślenie przeszkadza jej jednak nieraz spojrzeć na świat z szerszej perspektywy.

Jest bardzo krytyczna wobec siebie i innych, niełatwo sprostać jej wymaganiom. Ma skłonność do perfekcjonizmu, musi pamiętać, że trudno osiągnąć ideał. Nauki ścisłe, biologia, medycyna wyznaczają obszar jej zainteresowań.

Głównym pragnieniem Panny jest doskonalenie własnego umysłu, dlatego przeważnie jest ona specjalistą w kilku dziedzinach wiedzy. Analizowanie zjawisk oraz wyjaśnianie ich przyczyny jest jej pasją.

Panna przywiązuje dużą wagę do porządku i czystości. Przesadnie dba o swoje zdrowie, a szczególnie przejmuje się swoją wątrobą. Odżywia się prawidłowo, kupuje żywność z ekologicznych upraw.

Zanim zabierze się do działania, sporządzi szczegółowy plan. Przewidzi również wszystkie możliwości pomyłek i błędów, jest więc zawsze dobrze przygotowana na każdą ewentualność.

Nie lubi się spóźniać, robi wszystko z zegarkiem w ręku. Panna ma praktyczne podejście do życia. Jest oszczędna, zadawala się rzeczami niezbędnymi do życia. Ubrania kupuje rzadko, wybiera rzeczy dobrej jakości i na każdą okazję.

W miłości ceni prostotę i stałość uczuć. Wybiera partnerów, z którymi będzie cieszyć się codziennością życia. Do innych ludzi odnosi się raczej z rezerwą i chłodną uprzejmością, dopiero gdy kogoś bliżej pozna, jest swobodna i bezpośrednia.

Panna odpoczywa najchętniej na łonie natury, z dala od zgiełku i tłumu miasta. Uwielbia rozwiązywać krzyżówki i szarady, oglądać telewizyjne teleturnieje. Pasjami czyta książki z różnych dziedzin

powiedz na ile jest to prawda ??'
o ksiazkach juz wiem ....
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 328

»

Pomoc językowa