WAŻNE ! POSZUKUJĘ MIESZKANKI BOLONII !!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 255
aa teraz to juz wiem o co chodzi-gaio,moze cos razem napiszemy...biedni frustraci,jakie ciezkie maja zycie(a dlaczego on karlowaty?)
Nie widzę niczego dziwnego w prośbie o pomoc, rodaków mieszkających we Włoszech, jednocześnie proszę o przeniesienie osobistych wycieczek na inny wątek. Gaio może jest kontroweryjna ale nie znaczy to, że należy Ją prowokować i zaśmiecać mój temat. Będę również wdzięczny za respektowanie mojej prośby.
a ja zupelnie nie rozumiem ....bo napisałes ze jest modelką itd...teraz już lata...hmm....a moze warto wybrać się do Bolonii i spedzic tam kilka dni spacerujac ulicami...jak to jest przeznaczenie to się moze pojawi?!

PS
z opisu podanego przez Ciebie nic nie da sie wyczarować....:(
no ..popieram bo gdyby od momentu zalozenia postu do dzis to jakby tak Prof chadzal na piechote ulicami Boloni to by juz dawano ja znalazl..a tak to sie zejdzie ze 2 lata jeszcze Pewnie w miedzyczasie... panna tluszczem obrosnie i gromadka dzieci i ze 2 rozwody zaliczy
Na wypadek gdyby nie była to prowokacja tłumaczę: lata Jej brat i mieszka w Krakowie -> odpowiedź dla reni5. Samo poszukiwanie spacerując po ulicach Bolonii chyba niewiele pomoże, zatrudniłem już do tego typu poszukiwań kogoś kompetentnego... Restauracji nie udało się odnaleźć, różne ślady są nieskuteczne, dlatego szukam w każdy możliwy sposób.
to jaki problem wybrać się do Balic ????? I tam przeszukac teren? (za bratem),bądz bezpośrednio szukać w Jecie.

zrozumiale jest ze szukasz w kazdy mozliwy spsób,ale cieżko jest co kolwiek ustalić z podanych przez Ciebie inforacji.

A moze przeszukaj ag modelek ???? Moze jak pamietasz gdzie "chodzila" nazwy pokazow itd....warto poszukać w tym msc.

Ze np dnia tego i tego byl taki i taki pokaz u Panstwa , jaka firma organizowala itd....i tym tropem.
Jak znajdzies organizatora to on bedzie wiedzial z kim współpracuje.
sledzic brata...podsluchiwac jego telefon/polecam spyphone/..a szczegolnie teraz w czasie Swiat..cos musi drgnac...obserwuj brata...:D
czy ta imprezka w Bolonii miala coś wspólnego z ubezpieczeniami????? :):)
zaciekawila mnie twoja historia Profesorku/chociaz bardzo 'niesympatycznie' mnie traktowales w swoich wpisach to kibicowalam ci caly czas/..poczatkowo myslam ze znam ta osobe..ale dane sie nei zgadzaly...dobrze znam brata/rodzice Polacy/....a wlosko polska przyrodnia siostre mniej tylko z widzenia, ale ta jest sporo mlodsza/wyglad raczej wloski niz polski..fizycznie /..no i miasto sie nie zgadzalo...No coz checi mialam dobre..choc przez ciebie niezrozumiale..ale zycze powodzenia..cos drgnie na Swieta Bozego Narodzenia. I Ty zaslugujesz na Gwiazdke...jakbys podal mail to bym podpowiedziala sposob..a nawet 2 sposoby..ale widze, ze nie masz ochoty to nie narzucam sie ..:D
a ja bym wystosowała pisemko do dzialu personalnego f Jet z informacją iż poszukuję takiej i takiej osoby w celu taki i takim z informacji jakie posiadam pracuje tu brat tej osoby i bym zostawila swoje namiary z prośbą o przekazanie zainteresowanej osobie.

Mysle ze jest szansa...bo Panie w personalnych wszystko wiedzą :):)
a szczegółowych danych nie udzielą ze względu na Ochrone Danych Osobowych.

może malo poważny pomyls,ale jak bardzo się czegoś/Kogoś praginie odszukać, to czemu nie :):)
Dziękuję za uwagi, być może w Balicach coś udałoby się zdziałać, poszukiwanie kogoś kto jest pilotem i ma polsko-włoskie pochodzenie... hmmm właściwie czemu nie - spróbuję. Agencje sprawdzałem ale poszukiwana osoba jest fotomodelką i ma prawdopodobnie zastrzeżone swoje portfolio, raczej nie jest "na sprzedaż" - robi to z pasji lub w jakimś określonym celu (charytatywnie). Apropos tej imprezy w Bolonii, czego dotyczy pytanie... ???
Nigdy, nikogo z zasady nie traktuję inaczej, niż na to zasługuje i mój brak sympatii nie wynika z osobistych odczuć ale jest sugestywnie odbierany przez Ciebie. Już kiedyś napisałem, że jeśli chcesz pomóc, to proszę o konkrety, a nie złośliwości. Sądzę, że nie jesteś zła ale zagubiona i dlatego często tak impulsywnie reagujesz na forum. Jeśli chodzi o Twoje domysły, to nie mam pewności czy dane, które podałem są prawdziwe, dowodu tej osoby nie widziałem, ojciec podobno był Włochem, Jej fizyczność będzie będzie raczej południowa niż słowiańska... To ktoś, kto niekoniecznie musiał chcieć ujawniać swoje prawdziwe dane, każdy ślad jest wart sprawdzenia, aż tak wiele osób pochodzenia włosko-polskiego nie ma. Napiszę wiadomość na Twój adres e-amil.
nie ma znaczenia zastrzeżenie .....
jezeli wystepowala na "imprezie" nawet charytatywnej to zapewne nie sama z siebie tylko przy udziale organizatora lub agencji modelek.

Takie "imprezki" nie odbywają się często więc warto tam poszukać,a myśle że Włosi nie mają problemu z udzielaniem informacji,oni to lubią..:)
Charytatywnie znaczy, że np. bierze udział w sesji, która służy wydaniu np. kalendarza. Zysk z jego sprzedaży zasilia np. fundację... Portfolio prawdopodobnie jest zastrzeżone bo nie jest ofertą komercyjną, to Ona wybiera, a nie Ją wybierają i nie bierze prawdopodobnie udziału w imprezach bo jest fotomodelką. Dlatego szukanie jest utrudnione...
ale nie musisz mi tłumaczyć co oznacza słowo chartyatywny !
Przeciez ktoś musial taki pokaz zorganizować,prawda????? nawet jeżeli chodzi o kalendarz itd....
jest jakis organizator,jest jakiś manager projektu itd....jest jakiś promotor,jest jakiś rzecznik itd.....
No cóż, muszę to napisać skoro trudno się domyślić, sama organizuje być może takie akcje, najprawdopodobniej prowadzi firmę po tacie, związaną z modelingiem, nazwy ani żadnych danych nie posiadam niestety... Stąd proszę o pomoc wszystkich, którzą mogą coś skojarzyć, np. dziewczyny, które miały do czynienia z tym środowiskiem itp.
hmmm.....
wiesz co, wydaje mi się ze sam strasznie sobie utrudniasz sprawę...
albo ten post jest nieprawdziwy.
uwazam ze masz bardzo istotne informacje typu że prowadzi firme...ze jest zwiazana z modelingiem,prowadzi firme po tacie itd.. ma na imię Sara,że ma brata pracujacego w takiej firmie itd...
sa to bardzo konkretne dane .....a Ty nie wiesz jak szukać.
A moze Ty juz ja znalazłeś ale nie byłeś pewien czy to ona. :):):)
Dziwne.
bo takie profesje są scisłym klanem i ludzie się znają bez względu na to czy ktoś pracuje charytwtywnie itd...
wiec jaki problem jest wyszukać wszystkie ag w Bolonii i popytać.
Naprawdę, dziwi mnie Twoja niezaradność.
A moze Ty liczysz na odpowiedz typu imię,nazwisko,adres nr telefonu.
W kazdym razie powodzenia.
Zapewniam, że post jest prawdziwy, zauważ, że wszystkie posiadane przeze mnie dane są tylko prawdopodobne, ponieważ nie mam pewności co do ich prawdziwości. Może wydawać się to dziwne ale ludzie pewnego pokroju bardzo chronią swoje dane oraz informacje o sobie, wbrew temu jaka jest ogólna opinia na ten temat. Spotkałem się już z zarzutem wrogiego celu poszukiwań, dlatego nie liczę na specjalną życzliwość ale... być może dotrze do samej zainteresowanej, że ktoś Jej szuka i może sama się odezwie... Dane nie są zbyt konkretne skoro nikt nie kojarzy restauracji, o którą pytam, a żaden wykaz obiektów gastronomicznych jej nie obejmuje.
są ludzie którzy chronią swojej prywatności ale nie zawsze się im to udaje.
Nawet jak masz te dane prawdopodobnie too są to bardzo szczegółowe informacje,typu znak zoodaku, pochodzenie (mama Polka),gdzie pracuje brat itd....
Nie są to informacje wywrózone z wosku,wiec nie dziw sie ze mysle iz post jest nieprawdziwy.

Wczesniej wpsomniales o ckalendarzach...to tez nie jest informacja z kosmosu...
W każdym poscie odkrywasz kolejne informacje wiec skas to bierzesz,prawda????

Z takim podejsciem nie znajdziesz!
to jaki problem udać się na week do Boloni i odszukać tej restauracji.....
czy Ty uwazasz ze w IT wszystkie informatory dzialaja tj w PL???
np policja ma duzo inforamcji o tego typu lokalach,Panowie z Taxi,hotelearze iii wiele innych ...naprawde cos słabo u Ciebie z kreatywnościa.
Nie dopisałem na poczatku wątku, że mogę podać dokładniejsze dane w korespondencji prywatnej, gdyby ktoś, coś kojarzył ale miał wątpliwości... Kalendarze są przykładowe, niektóre informacje wynikają z prostych wniosków, co do mojej kreatywnośći to jest z nią podobnie jak z Twoją "uważnością" ;)
Profes9 10 Gru 2008, 14:51 odpowiedz
(...) Samo poszukiwanie spacerując po ulicach Bolonii chyba niewiele pomoże, zatrudniłem już do tego typu poszukiwań kogoś kompetentnego... Restauracji nie udało się odnaleźć, różne ślady są nieskuteczne, dlatego szukam w każdy możliwy sposób.
ale nie rozumie dlaczego dobijasz piłeczkę?
Naprawdę,
wydaje mi się ze chcesz odszukać kogoś nic nie robiąc.

Czy week w Boloni to jest czyms ponad Twoje siły?
Skad masz pewność ze lokalu ktorego szukasz w wykazach widnieje jako lokal gastronomiczny?
Czy osoby mieszkajace w Bolonii muszą wiedziec co to za knajpa ??
Moze ta knajpka zmieniła nazwę i tubylcy moge o tym wiedzieć a nie koniecznie forumowicze,ktore zupełnie sie tym nie inetersują.

Jak mozna byc uważnym jak z kazdym postem maleje Twoja wiarygodność.

Każdy pomysł jest negowany przez Ciebie,booo "różne spsoby" aaa jakie to sposoby juz sprawdzałeś?

Echhhhh, niezdara jestes
Już ktoś mnie kiedyś próbował tak sprowokować ale nie da się... Napisałem, że ktoś za mnie szuka na miejscu ale udajesz, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, że też Wam się nie znudzi tak pisać bez celu...
ahahahah, to jakoś słabo szuka skoro nie moze namierzyć knajpki będąc na msc.

Albo Cię oszukują, bo może Pani się odnalazła i zaplacila osobie szukającej za nieudzielanie informacji o niej :):)
Wiec osoba szukające ma dwa zródla dochodu :):)
Ty placisz za odszukanie a Pani płaci za tajemnice o niej :):)
:):):)
Dziwny jest ten Świat :)
To już spiskowa teoria, pracuję wyłącznie z ludźmi lojalnymi. Nazwa restauracji jest nazwą ulubionego miejsca w Bolonii poszukiwanej osoby, mogła jednak podać kiedyś nazwę ulubionej restauracji wogóle i może to być jakaś mała, przytulna restauracyjka np. w Mediolanie... Zdarzyło Ci się kiedyś szukać ulicy i pytać kolejno kilka osób o nazwę tej ulicy, której nikt nie kojarzył, a która była bardzo blisko i bardzo znana ??? Tak to właśnie działa...
poszukujesz ja a dopiero jak znajdziesz to bedzie wiadomo po co.czyżby naciagneła cie na gruba forsę i znikneła?jesli działa charytatywnie to szukaj jej przez rózne instytucje charytatywne.jesli działa w modelingu to szukaj jej w agencjach.Skoro wiesz gdzie mieszka jej brat to jej u niego szukaj.Mozliwosci jest tyle co wody w Wenecji.poza tym pozostaje jeszcze Interpol
jeśli studiowała w Bolonii to przeciez mozesz jeszcze pójsc na uczelnię,musza znac jej nazwisko.A Sara to moze byc jej pseudonim
echhh......wszystko jest możliwe :)
wiesz co...np w Warszawie nawet jak jest restauracja/pub dla "enklawy" to ludzie wiedzą że coś takiego istnieje.
Wystarczy uskutecznic spacer po clubach iiii się wszystkiego można dowiedzieć.
Nawet jak są to dane jako osoby publicznej to raczej informacji o rodzinie się nie udziela (mam na mysli info o bracie)

Naprawdę,nie jestem złośliwa,jak na mój gust coś tu nie gra.

Masz zbyt poważne dane nawet jak są prawdopodobne tooo są nadal poważne,aby móc coś zrobić w tym temacie.

Ale jak twierdzisz,pracujesz z lojalnymi ludzmi wszystko juz sprawdziłes wiec moze sie pod ziemię zapadła,albo najzwyczajniej w swiecie nie che się z Tobą skontaktować.
Informacje pochodzą od samej poszukiwanej ale... Nie mam pewności co do ich wiarygodności, już pisałem o tym. Wiem, że wyglada to dziwnie jednak to co wiem wynikało ze spontanicznych rozmów, a nie z wywiadu, dlatego mógłbym zapewne uściślić tożsamość, bez najmniejszych wątpliwości. Jednakże znalezienie kogoś, o kim mam tak mało publicznych danych jest bardzo trudne, np. ktoś kto mieszka 20 lat w Bolonii i doskonale zna polonię nic nie skojarzył...
przepraszam masz fajny nick...ale pleciesz takie głupoty ....

np. ktoś kto mieszka 20 lat w
>Bolonii i doskonale zna polonię nic nie skojarzył...
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 255

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa