Cytat: yamadawa
Cytat: SettediNove
..jezeli sie nie istnieje w sieci to sie nie istnieje w ogole..To niemozliwe by ona nie istniala w sieci..no chyba ze to byla... spia di KGB :D
Sette, ale mnie zmartwiłaś...to znaczy, że mnie nie ma???...mnie Internet nudzi, korzystam z sieci jeśli naprawdę muszę, jedyne Forum na którym jestem, to fiolet...wiedzę zdobywam z książek, z poważnej prasy, pisać wolę na prawdziwym papierze, wiecznym piórem i atramentem(jedyne co mam 'z klasą', to piórko wieczne, ze złotą stalówką - Parkera), rozmawiać wolę z żywymi ludzmi... KGB?...rosyjski znam, w Moskwie byłam już dwa razy...spia?...:)))
pozdrawiam
:)
Sett miała na mysli, że każdy ma konto na Facebook'u, a jeśli go nie ma to znaczy, że nie istnieje. Bo jest niemożliwe żeby ktoś nie miał czasu bywać w sieci :) A jeśli nie ma czasu bywać, to uważa, że była tylko śpiochem z KGB :P
Małgosia bardzo lubi filmy przygodowe i zważywszy Jej predyspozycje czeka na Błęda, Jamesa Błęda <lol2>
Yamadawa, dlaczego uważasz, że jedyne co masz "z klasą", to pióro... ?? A czy to nie tego, kto pisze piórem w tych czasach, należy uznać za class'e...??
No chyba, że jeśli masz takie pióro, znasz rosyjski i bywasz w Moskwie, to też jesteś śpiochem z KGB :D