WAŻNE ! POSZUKUJĘ MIESZKANKI BOLONII !!!

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 255
Nie naciągnęła mnie, nie szukam Jej w żadnym wrogim celu, nie znam szczegółów zamieszkania Jej brata, nie znam nazwy uczelni, na której studiowała, nawet w jakim mieście... Wszystkie najważniejsze znane mi dane podałem w anonsie.
Ten człowiek miał konto w portalu nasza-klasa.pl, założył konto Bolonia, które niestety zostało usunięte, to jedna z odpowiedzi :

Wiadomość odebrana
Konto usunięte
Bolonia / Bologna
(0) Temat: Re: Re: Re: Re: poszukiwany poszukiwana
Data i godzina: 14.09.2008 08:24

--------------------------------------------------------------------------------
ja mieszkam w bolonii od prawie 20 lat znam wielu polakow jeszcze ze starej emigracji wiec postaram sie cos dowiedziec ale potrzeba nieco wiecej danych chocby imie albo wiek albo jeszcze cos innego gdyby byl pan w stanie sobie przypomniec czekam na informacje dk miotek

Do kosza
Zapisz

Sądzisz, że mam za dużo czasu i się tak zabawiam ??
no i wg Ciebie ten czlowiek zna Polonie ?
A moze Ona mieszka pod ..Bolonią i już jej może nie znać.
Proszę Cię, jak bazujesz na takich danych toooo proponuję Ci ..zmien informatora albo weź sie sam za robe jak naprawdę masz ochotę odszukac tę Panią.
Nie wiem czy ze mną pogrywasz, czy nie łapiesz. To nie mój informator tylko jeden z wielu jak nie porównując - Ty, szukam wszędzie. Krótko jeśli chcesz pomóc, będę wdzięczny, wiarygodność osób, z którymi koresponduję ocenię sam.
nie odbieraj tego tak, naprawde ciekawa jest ta historia ale wg mnie to nie mozesz trzeba dzialać bo siedzenie i klikanie niczego nie zmieni.
Zobacz jaka byla pierwsza reakcja Forumowiczów jak napisałeś post, pytanie w jakim celu to robisz?
Ludzie są nieufni wobec interenetu...badz postaw się w roli tego Pana z Bolonii,który dostaje takiego @ nie znając jego autora.
oczywiscie ze mozesz nie odpisywać,jeżeli liczysz na imię i nazwisko tej osoby tooo nie pomogę,ale zaproponowałam Ci kilka pomysłow iii niestety ale masz na gotowe odpowiedzi albo wklejasz informację od jakiegos czlowieka ktorego sam nie znasz.
Nawet jak to jest jeden z Twoich informatorów i wg Ciebie jest wiarygodny,poniewaz mieszka w Boloni od 20 lat toooo życze powodzenia w poszukiwaniu.
Już wiele razy pisałem, szukam w przyjaznym celu, wystarczy ślad, który pomoże mi się z Nią skontaktować, nie muszę poznać nazwiska czy adresu, wystarczy, że będę mógł zostawić dla Niej wiadomość. Odpowiedzi mam gotowe bo wiele możliwości już wykorzystałem i nic... Bardzo prawdopodobne, że poszukiwana poza adresem e-mail nie posiada żadnych innych kont w portalach społecznościowych, nie pisuje na forach itd... Wiem, że niekiedy nie ma dostępu do internetu lub ma go bardzo utrudniony.
ale jak sam wspomniales ze mozliwe iz unika netu z roznych względów,moze zawodowych moze prywatnych ..niewazne
ale
uwazam ze jedynym najrozsadniejszym wyjsciem jest odszukać knajpkę i pozostawić tam wiadomość i tyle.
A jak Ci się uda już załatwić sprawę proszę podziel się informacjami boo naprawdę jest to bardzo ciekawa historia.
Tak czy inaczej życzę powodzenia w poszukiwaniu.
Dziękuję za chęć pomocy, owszem jest to bardzo ciekawa historia, skrobnę coś gdy załatwię sprawę. Pozdrazwiam.
to po co gonisz za cieniem?
w sumie b.prostym sposobem na kontakt z twoja(wyimaginowaną?!)znajoma/ nieznajomą(!?!)byłoby danie listu otwartego we włoskiej i polskiej prasie. napisz do niej,niech media to wydrukują i jeśli zechce nawiazac z toba kontakt to to zrobi za pomocą prasy.Tylko,ze to wiaze sie z pewnymi kosztami.
Wiesz,ja jak byłam b.młoda,chodziłam do 8 klasy(był to poczatek lat 70-ych)to byłam zakochana w Ksieciu Karolu i Janku Kosie,tez pisałam do nich listy.
Czy możesz przybliżyć jaką firmę miałaś na myśli, pisząc poszukaj w firmie Jet ?? Chodziło Ci o Jet Air, czy też czegoś nie wiem o przewoźnikach obsługujących Balice..????
jakby Prof..poszedl do wloskiej telewizji z tym..od razu by mu ja znalezli..mowie wam! i jeszcze by byla seria programow 1 x w tyg na ten temat...ogladalnosc ok 8 milionowa :D
haloooo...
Jesteś ciekawa co w moich poszukiwaniach, czy masz jakiś pomysł ?? Jeśli masz dla mnie jakąś wiadomość, możesz napisać e-maila prawda ??
prawda:D..ale pomyslalam ze moze cos drgnie pozytywnie jak ci temacik podciagne,sentymentalna jestem
Wyczuwam "w głosie" lekką ironię ale Bóg Ci zapłać dobra kobieto...
moze i ironia....bo coż tu radzic takiemu czlowiekowi.....
niby szuka ale nie szuka,niby szukał ale nie znalazl,niby kazdy spsob byl spr ale nie znaleziono itd......
Możesz sprecyzować... ?? Co znaczy - "niby szuka ale nie szuka,niby szukał ale nie znalazl,niby kazdy spsob
>byl spr ale nie znaleziono itd......" ???
juz pisałam o tym duzo razy....iz kazdy pomysł jest przez Ciebie negowany,nieskuteczny itd....
dla mnie jest to "fikcja" lub "urojenie".
zglos to do programu "ktokolwiek widzial ktokolwiek wie" albo wloskie "chi l'ha visto"
raczej do programu dla zakochanych,nie jestem dobra w tym bo nie ogladam wloskiej badziewiastej TV i nie podam tytuly tego programu ,ale mignelo mi cos..jest program o parach..co jedna strona prosi druga o ponowna szanse...moze to by byl wlasciwy punkt wyjscia..Prof tez szuka szansy bo jedna juz raz zmarnowal
Ja też już pisałem o tym wiele razy... i każda odpowiedź jest przez Ciebie negowana, nieskuteczna. Wczoraj zarzuciłaś Hardakowi zakompleksienie, złośliwość, dziś mnie zarzucasz mitomanię, urojenia, mam wrażenie, że wiesz więcej niż inni. A może podzielisz się ze mną jakimś REALNYM sposobem znalezienia kogoś, o kim wiem tak niewiele... ?????
Pomysł dobry, tylko co im zgłoszę, że szukam wysokiej brunetki, pół włoszki, pół polki, bez zdjęcia ??? I sądzisz, ze potraktują mnie poważniej niż uczestnicy forum... ???
jak dochodzę do jakiś wniosków to oznacza to ze mam ku temu podstawy oraz oceniam mając przykłady! Zanim palniesz głupote poczytaj forum !
A moze Hardak to TY??? nie wpadłam na to!
byłes w Balicach ? wysłałes pismo do lini lotniczych z zapytaniem....
szukałes przy pomocy radia?wykupiles bilbord w centrum Boloni i Krakowa aby umiescic swoją informację?,zamiesciles reklame intereaktywną w necie na najpopularniejszych stronach,kupiles adresy @ w najpopularniejszych domenach? Byles w Bolonii,rozm z taxowkarzami? itd................
Jest milion pomysłów tylko TY nie masz checi!
"dajcie ludzi i narzedzia a robota bedzie zrobiona-Profesor"
wszytskie sposoby sa REALNE to TY jestes NIEREALNY!!!!
Jak nie posiadasz REALNYCH danych o poszukiwanej osobie to ciezko ci cokolwiek realnego radzic. To troche szukanie igly w stogu siana i tym samym staje sie to wszystko malo wiarygodnie. Przejrzyj moze portale spolecznosciowe typu facebook. jesli ta Sara ma kontakty z Polska to moze bedzie tez na fotce i slynnej Naszej Klasie.
eeeej chlopcze o milosc trzeba walczyc!..poswiecic cos nie cos..nic nie ukradles,masz odwage pokazaac twarz i mowic o swym szczerym uczuci..tylko tv wloska moze i pomoc oni uwielbiaja historie o milosciOsobiscie jako kobieta nie widze mozliwosci pomocy ci..robiesz wszytko tak malo gramotnie ..jak facet..poluchaj sie bab i zrob jak ci radza.Bedziesz takim 'rodzynkiem' w tym programie tylko sie spręz bo ja nie wiem czyjego edycja sie zakonczyla.Malo ofldam wloska tv.praktycznie wcale,dziala mi na nerwy,wiec nie ogladam poza filmami,ozywiscie tez nie wloskimi,bo sa badziewiaste.Aktorzy dukaj glosem wyuczonego na pamiec tekstu co brzmi sztucznie i nienaturalnie.Prof sympatyczny jestes..chcialabym ci pomoc ale twoja sytucaj ..tzn historia jest bez szans ,bez punktu zaczepienia..dlatego trzeba zrobic 'wielkie halo'telewizja wloska pasuje jak ulal...Sprobuj sie przebic do Paola Cozzy do jakiegos Wlocha powizanego z mediami w kraju /nawiaz kontakty,chyba tu Inf nie wlezie ględzic, ze ma kontakty?.. he he/.i gadaj jak najety o milosci,ze nie jesz ,ze nie spisz..itp itd..czlowieku uzyj troche kolorow by naciąganc twa historie ,wypij kielicha dla kurazu /..no nie Mulino?..to dziala!/i nawijaj nawijaj..jak nakrecony..Inaczej nie odnajdziesz swej Izoldy, Juli..Sary.Opowiedz o WIELKIM UCZUCIU...wyluzuj sie i do przodu,trzymam kciuki!Wygrasz!
umbryjka----zaraz dostanie odp typu jak powzej juz pisal: ze wie ze ma brata w Krakowie skad pochodzi i jest pilotem itd......jak dla mnie to juz po samej tej inf mozna wiele zdzialac! ale ponizej pisze ze nie jest pewien czy to prawda wiec masło maslane...
kurcze moze ty napisz do tej Ani z Naszej Klasy..z postu http://www.wloski.ang.pl/Nieslusznie_oskarzona_ufff_34073.html moze sie minely...moze rozmawialy...uzyj tego forum, przetrzep je niczym stary dywan i odpalaj motor ..bo czas leci.. :D/jednak jestem sentymentalna :D /
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 255

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa