Napsuje Ci krwi, durny adminie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
31-60 z 1265
Mowia ze im czlowiek starszy ten madrzejszy,a ja czasamimysle ze im starszy ten glupszy
Yamadawa...im mniej dziecka zatracisz w swoim procesie dojrzewania tym bardziej będziesz sieszyć się życiem...
..."Ale choćbyś przekroczył trzydziestkę
Gdy pewnego dnia kiepski masz nastrój
To rób wszystko, co tylko na świecie
Dozwolone do lat 18"
Sette, zacznij od Nova...miej litość nad sobą... MISERICORDIA...nie jest ważne co ktoś ma, jaki jest, ważne jaka jesteś TY...
pozdrawiam :)
no prosze i nasza Favola się znalazła:)

skąd ten cytat?
Owszem znalazłam się ale znikam za chwilę bo już na pysk przy kompie padam.Marny mam dziś sygnał :D
Ten cytat to z piosenki Czerwonych Gitar "Dozwolone do lat 18"
no tak teraz dopiero skojarzyłam...

cóż ja też znikam...poduszka przyciąga niemiłosiernie

DOBRANOC
nie bedzie nedzny trol manipulowal ludzmi i żenił im kit kto dal post do usuniecia!..ja tego nie zrobilam,nawet do glowy mi to nie przyszlo...bo i po co?..jak byla super zabawa..ja sie umiem bawic..post zglosil ten kto nie umie sie bawic..a kto to jest to wszyscy wiedza..ten kto odstaje od reszty..alien...ALIEN..taki nick trolu powienienes przybrac a nie ..jakis tam 'sikajacy' czy 'premedytacja' czy stale numery nick+29...29...29...od czterech lat 29..jak nawiedzony...hehehe..Jak wszyscy wiedza admin robi to co chce..widocznie sam Inf coskolwiek zglaszal do usuniecia i admin usuwal ..skoro on 'trolInf' tak twierdzi ,ze taka jest procedura i wykazuje znajomosc rzeczy,sam sie zdradzil a pomawia kogos innego..tepactwo tego palanta wprost poraża buuuu.
Dzieki Bogu, duch w narodzie nie zinol i piszecie posty protestujace.
Ale jest problem ze "fuhrer" czyli ja, schlalam sie jak bela i jutro op.....le admina, bo dzis mi na to "dobrego ducha" NIS!
E starcza:))
Ale kocham WAS wsstkich:))A sczeg(chba jest zbendne wasze imi wspominac:)))olnie sojuszniczki:)))))
I ten Oskar mi sie nalezal:))
Wiec sumujac, kocham was i NIE ZAWIODLAM sie !!
A to jest skarb skarbow!
NAPRAWDE.Jutro jak wytrzezwieje to potwierdze:))))
np prosze jest post?..JEEEST!..krakanie Infantylusa Premedatycjusza zgerdowatego fanfarona,ze skrzywiona mina wiecznie kwekajcego i narzekajacego na swa ukochana gaio../syndrom sztokholmski czy co?wiecie ,ze syndrom ten jest skutkiem psychologicznych reakcji na silny stres u troli oraz rezultatem podejmowanych przez osoby czujace sie falszywie ofiarami,choc wrzeczywistosci sa trolami, prób zwracania sie w sieci i wywołania u nich współczuciai u innych..bylo nie bylo glowna sprawczyni jakby to nie nazwal' internetowej smierci' trola Infa bylam ja..admin tylko go dobil i dobija dalej ucinajac trol'owej hydrze odrastajce szczekajco- piszczace glowy,heheh lepiej tego juz nigdy nie opisze hehhee// sie nie spelnilo :D..admin nie jest taki zly,ma serce!
Muszę się napić:)...naszczęście już po 17...wolno mi:)
...co się dzieje? wszyscy są w oparach C2H5OH?...jest jakaś szczególna okazją?
:)
mam pytanie.
Dlaczego w Polsce ludzie sie upieraja przy gg zamiast korzystac z skype,ktory jest niewspolmiernie bardziej praktyczny i operatywny na wszelkie sposoby niz gg.
Sette jak to dobrze że nie zmieniłam nicka na biancaneve29 :))) az strach pomyslec co bys pisała o mnie, zmienie dopiero za rok, wtedy nie będziesz mnie podejrzewała :))) pozdrawiam
a co pijesz?..ja mam szampanika rozcienczonego sokiem pomaranczowym ..heheh bo witaminka..przeciw swinskiej grypie..krazy tu jedna swinia i zaraża..raczej knur ktory poraża glupota..heheh..szampanik z sokiem pomarancz lepszy niz goraca herbatka z kiszona kapusta..hehe..pil ktos goraca herbate z kiszona kapusta?????che schifo!:D Szampan obniża ryzyko chorób układu krążenia,wszyscy dookola truja o raku piersi,raku piersi raku piersi a nikt! nikt, zupelnie nikt! nie informuje ze kobiety umieraja GLOWNIE na choroby krazenia..zaskoczenie ?..nie powinno..juz was poinformowalam..Wiec czerwone winko..czy szampan powinno byc w codziennym menu hehehehee..na zdrowie, wlasnie na zdrowie.. http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/nauka/szampan-dobrze-dziala-na-serce,50836,1
Moze dlatego ze nie wszyscy maja sluchawki?
Np;ja jak wchodze na skype,to malo moich znajomych+rodzinka jest dostepnych.Szybciej ktos na gg.I nie kazdy ma zainstalowany skype
szampan..szampanskie zycie..hehe..cieplejsze stopy Włoski Sąd Najwyższy ogłosił, iż zmuszenie dostawców internetu do zablokowania dostępu do serwisów promujących i ułatwiających piractwo jest legalne.. Co ważna, blokada może zostać nałożona nie tylko na serwisy hostowane we Włoszech, ale także na witryny działające w innych krajach - informuje TorrentFreak.com.http://www.sfora.pl/We-Wloszech-zablokuja-serwisy-torrentowe-wp12313
...znam kogoś ze zoperowanym rakiem piersi...wszyscy jej trują o tym, nie dadzą biednej kobiecie zapomnieć...wmawiają, że jest nieuleczlna...dobrze, że nie czyta tego forum... byłoby jej strasznie przykro, że znowu ktoś o tym przypomina... a jeśli któraś z nas ma chory układ krążenia, to co? ma już umierać? Sette, rozbrykałaś się za bardzo...:(((
pozdrawiam :)
oto moj przepis na dobry napitek..dzisiaj ja ..bo Magdalen@ wczoraj 'swoje wypiła' :D Do shakera wrzucilam kilka kostek lodu. Wlałam sok pomarańczowy i dobrze wstrząsnęłam. Przecedziłam przez siteczko do kieliszka koktajlowego i dopełniłam dobrze oziębionym szampanikiem... skórkę pomarańczową skroiłam w spiralę i przybralam moj koktajl...cudny zapach :D
nie nie chodzi tylko o to ze lecza nas na to co jest MODNE..Medialne..w sensie kazdy sobie przypnie rozowa wstazeczke, jak ex prezydentowa i siadzie przed kamerka TV ..choroby krazenia nie sa medialne..jakos malo 'seksowne'..bo rak piersi to grozba, ze mozesz stracic piers..a w chorobie krazenia co wizualnie stracisz???..no nic...amazonka nie zostaniesz w tym przypadku..a wiesz to pokrecone jest co ci bede tlumaczyc po szamapanie.. musialbyc ze dwa koktajle wypic zebysmy mialy wspolna plaszczyzne odniesienia..hehehemam horoskop dla Itali na nowy 2010 rok ..chcecie ?
...sama uważasz, że jesteśmy tu dla relaksu, żeby się wyluzować, pękać wręcz ze śmiechu, robiąc sobie żarty z innych... a poruszasz temat, który nie powinien być na żadnym takim forum...jeśli czytają to ludzie chorzy,którym każesz umierać, to jest to dla nich jak walnięcie młotem...i nie usprawiedliwia Cię ilość wypitego szampana.
:)
nikomu nie kaze umierac!..gdzie ty to widzisz!..co ci sie stalo?..nie rozumiem..ale zeby nie wiem jak kto sie staral to i tak dla wszystkich jest tylko jedno jedyne wyjscie ..innego nie ma!..Wiec gdzie jest problem..ja go nie widze ..skojarzenie.... szampana plus krazenie ..zaczelam wiec mowic na temat szampana, o krazeniu bylo na marginesie
dobra, ide spac..horoskop dla Wloch bedzie innym razem..slodkich snow
no to jak już wszystcy poszli spać to teraz ja:)
Co piłam? A herbatkę:)...kolorowe było więc jak najbardziej się nadawało:) jak już ktoś bardzo chce to udostępnie procedurę powstawania tego cuda:)

co do śmierci ...śmierć jest wówczas przerażajaca gdy dotyczy naszych bliskich..."inna" śmierć zawsze jakoś blednie na tle NASZYCH tragedii...:(

mój stosunek do śmierci? kiedyś i tak przecież do mnie przyjdzie, niech omija jak najdłużej tych których kocham

a teraz by rozluźnić atmosfere i nabrać dystansu....
"Zdrowie tych drzew z których zrobią nam trumny by rosły jak najdłużej"

coś czuje że mi się za to oberwie
Do Basienka 82
Teraz wszyscy maja sluchawki,a do pisania niepotrzeba sluchawek.A gg trzeba zainstalowac tak jak skype to lenistwo i strach.Albo gg robi automatyczna korekte dyslektyczna ?:).A dostepnym jest sie w jednakowym stopniu czy to gg lub skype,poprostu trzeba byc dostepnym lub nie w danej chwili :).
Pisze wyjatkowo wczesnie bo mam cos wczesnie do zalatwienia.I pisze to bez sluchawek
Dzien dobry wszystkim
Biancaneve strzel sobie od razu setkę w nicku tak jak to zrobiłam ja i spokój mam na długie lata :D
no prosze bardzo! ku chwale ojczyzny post istnieje..i tak trzymac panie Admin,dobrze ześ Pan jest z nami przeciwko Infowi ..co to zmienil znowu nicka na LOGOS8..zapewne od LOGIKI..ale u niego' logos nie tegos'..ciezko u nie z 'logo's wiec nigdy sie za nim nie traifsz..ale za to on trafi tam gdzie ja..podaza za mna niczym Szpieg z Krainy Deszczowcow na sto procent ma czarna peleryne i ..czerwony kapelusz!/tylko go ze Swietym Mikolajem nie pomylcie/ ..'bo czerwony kapelusz jest zawsze podejrzany'...... "Czerwony kapelusz jest właściwie zawsze podejrzany, proszę pana. Niech pan pamięta!" ... heheh cytat z'Brunet wieczorową porą'/jeden z moich topowych filmow/Aha aha aha ..dziennikarzy brukowca super expresiaka zaciekawila pewnie fatalna na wpolalfabetyczna pisownia Infa..pieniacz.. pieniacz fioletowy pieniacz za 1 grosik, grozacy szmatlawcami i prokuratorami typowy przedtawiciel minionej epoki socjalizmu taki ormowiec..fioletowy szczujacy ormowiec..."ORMOcenzor" wlasciwie to by pasowalo do jego zgredowego marudzenia i stekania na forum zamiast na klopie heheh to takie malo sensowne tracenie energi..pewnie na forach dla matek z dziecmi,rodzicielki sie wystraszyly jego czerwonego kapelusza :D
hej Favola! e tam nie będę zmieniała nicka. będe miała 28 póki fiolet będzie istniał, co może sie niedługo stac sądzać po pogróżkach co poniektórych:)))
Nie pogrozki tylko wskazanie jednego wielkiego oszustwa:
cartone11 28 Kwi 2008, 12:30 odpowiedz
Drogi docia55, infw ma doskonale racja, są osoby , że spędzają ich czas ze zmianą ciągłą nik. Ja nie piszę dużo na tym forum, ale czytam wiele ogłoszenia i tobie mogę zapewnić , że równanie stylowy i\': stokrotkaverde=gemmagioiello=k
lejnot==osson=brzeg=......Us
prawiedliw
mi dla mojego bardzo złego napisać w twojej lingua.Ciao

delicato 5 Maj 2008, 16:24 odpowiedz
reaktywacja czy reanimacja truposza...???jednak trzeba aktywowac ten dzial....Inf. przestn obrabiac ludziom dupe za ich plcami bo to sie zle dla ciebie skonczy.Pamietaj, ze mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale jak KONCZY.. a ty cigniesz to jak histeryk i baba.Taka infantylnosc w twom wieku,wstyd i konfidenctwo/ twe kapusiostwo wali po oczach niczym wszystkie cztery jupitery na stadionie Kolejorza ...Niedojda jestes!/jak nie wiesz co to niedojda to odsylam do \'Krzyzakow\'.../mam nosa ,ze bede sie tu czesto wpisywac//obnaze cie!...trafila kosa na kamien... nie ze mna te numery Brunner..Niech swiat sie wreszcie dowie o twej obludzie i zaklamaniu
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 1265

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia