Napsuje Ci krwi, durny adminie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
1201-1230 z 1265
Cytat: SettediNove
..potem zima zmiekniei wiosna ruszy

....a potem będzie ta burza...wiesz Sette?
Chociaż, może jedynie krótkie gwałtowne wyładowanie, jak to w realu.
Tylko przed burzą, musi być trochę ciszy, prawda Sette?
no jasne ..wiosnne burze sa cholernie gwaltowne..zaleja piwnice..droge dojazdowa...w butach bedzie chlupac...trza sie bedzie suszyc pol roku...:D
No tak w butach bedzie chlupac....
Chyli burza jest chu...a:))
Ale jeszcze chujowiej jest depnac w gowno, wiec uwazaj:))
Nie dosc, ze masz cos pod spilka, co przy kazdym kroku wbija sie bardziej, to jeszcze wszyscy inni zaczynaja Cie kojarzyc wylacznie z tym g... i odsuwac od Ciebie...
Wiec lepiej zachwycac sie powietrzem po burzy:)))
A tak w ogole to o czym my sobie tak tu gadamy??
Ano, przekonamy się, o czym.
moze zaczniemy juz spiewac?:Deszcze niespokojne,potargały sad,a my na tej wojnie ładnych pare lat...

ja proponuje pospiewac...my to na Legi zawsze spiewamy....:D
Ja spiewm, ale do 1,5 promila w gore:))
Zaczynam wtedy hity interpretowac, pozniej disko polo a tuz przed urwaniem filmu spiewam piesni partyzanckie. Nie dam usmieszku bo to nie zart:))
Ale kochana Sette! Ten watek to ja raczej zarezerwowalam by odbywac tertulie:))
Czyli pelna kultura i picie z porcelanowych filizanek herbatki z odgietym malym palcem:)
Czasami tylko nie wytrzymuje, po prostu nerwy mi puszczaja i wtedy wstaje od stolika, wywracam filizanki i zaczynam......SPIEWAC piosenke z repertuaru Elektrycznych Gitar " Wszystko Chuj":)))))
Dodam tylko, ze jak cpam to nie spiewam:))))
edytowany przez Magdalena-Malpa: 22 sty 2011
Czym się różni wloski mężczyzna od Boga? Bóg jest nieograniczenie miłosierny, a wloski mężczyzna jest niemiłosiernie ograniczony...
...7di9 nie mów głośno, zdajesz sobie sprawę z tego że jak zaczną kierować się logiką to przestaną wyjeżdżać , a co z naszą rolą pocieszycieli ? ...
achhhhhhhh..no wlasnie..Polak utuli ,obetrze lzy wlasna chusteczka ..i zrozumie wszystko..zrozumie kobiete..lepeij niz Wloch!
...7di9 ...skoro tak sadzisz , wierze Ci:)
przynajmniej we dwoje porozumiewaja sie w jednym zrozumialym dla siebie jezyku ...bez dodatkow typu: amore.. tesoro czy vaffanculo stronzo bastardo :D
L’amore con un italiano è un diavolo… inganna e poi fà piangere…...............
sluchajcie ide o 23.40 na RAI3 ogladac Amore criminale..dobry program..co sobote
...:)...
A propos ..ze pewna dama kloci sie tu z pewnym zonatym inteligentnym gentelmenem pragne oswiadczyc , zonaci sa milsi w obejsciu http://www.rp.pl/artykul/9141,575442-Zonaci-sa-milsi-w-obyciu.html
...im się już nie chce uczyc tej/go obok ...maja konkretny cel...malo interesujace sa takie kontakty...z mojego punktu widzenia ...

...
..jak to malo interesujace ..a adrenalina to co?..pies?:D..buona notte x tutti
heheheh ...no jak się zakłada walczyć, to pewnie tak....
...sleep tight...a tutti :P
edytowany przez emendamentos: 23 sty 2011
...facet dla adrenaliny...wow...Ty 7di9 masz chyba A.D.H.D....
...i nie mow nic , nikomu , w ciszy czekam na Ciebie .... moze mi opowiesz jak beze mnie jest....:)

gdzie mężczyźni z tamtych lat hehehehehehehe
nie mam ADHD i nigdy nie mialam..
...hej 7di9 ....milo Cie czytac...:)
Oj Sette kto wie, kto wie :P
Mam na to ostatnio sluchanie. Brzmi dobrze konkretnie nie jak ta dziewica meska Justin Timberlake :).

Dzien Dobry Dziewczynki
...żeby temat nie ugrzązł w 'niebycie', jak zwykle cytat z fascynującej książki, którą czytam:

"...zapominamy, że tak zwane prawa natury to jedynie nasz uproszczony pogląd na rzeczywistość, która jest zbyt skomlikowana, byśmy mogli ją w pełni zrozumieć. Choćby to, że żyjemy w obłoku cząstek pozbawionych masy - fotonów i neutrin - i że wszelka materia, z naszym ciałem włącznie, w większości składa się z próżni. Odległości między cząstkami atomów są równie duże jak odległości między gwiazdą a planetami. Powierzchni i gęstości nie tworzą cząstki jako takie, ale łączące je pola elektromagnetyczne. Fizyka kwantowa uczy , że nie tylko cząstki stanowią najmniejszy element materii. Są nim również fale. Niektóre mogą znajdować się w kilku różnych miejscach równocześnie. W ciągu jednej mikrosekundy elektron sprawdza swoje możliwe pozycje i w tym momencie wszystkie są równie rzeczywiste. " ... więc jak twierdzi Heraklit z Efezu: 'panta rhei'...

Magda, co Ty na to?...gdzie jesteś?
:)
...no to dopiszę coś jeszcze..:

"Inteligencja racjonalna - mają ją ludzie małostkowi, pełni pychy intelektualiści, którzy posiadają ogromną wiedzę, a mimo to można odnieść wrażenie, że dopadła ich jakaś wtórna forma głupoty.
Inteligencja racjonalna pozostaje zawsze na usługach określonych przekonań..." :))

...to nie ja wymyśliłam, ale zgadzam się z tym, że 'in quest paese' są ludzie bardzo inteligetni i o różnych rodzajach inteligencji...
pozdrawiam (....walnęłam w stół...odezwą się nożyce?? :)))
:)
Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1265

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia