Napsuje Ci krwi, durny adminie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
121-150 z 1265
ty wierzysz we wszystko co ludzi na forach wypisuja?..hehe http://www.metro.co.uk/news/806954-facebook-causes-divorce i jak ty to zobaczylas ze owa blondynka zera jak miala ciemne okulary?????
Ooo!! Znowu jakas "jednorazowka"? Miejmy nadzieje, ze trendy-ekologiczna i szybko sie rozłozy;)
taaaa ekologiczna....i tak rozłoży się stanowczo za późno:D
zerka mialo byc zerka ..skoro miala ciemne okulary...a moze perskie oczko puszczala?....
juz sie 'rozlozyla'..widac zelubi sie rozkladac..przed chlopem skoro skaza jest dla niej pisac' singiel' w profilu..zreszta mimoza to krótkożyjący, wieczniezielony krzew..a zielony zawsze kojarzymy zglupota..jak ktos mowi jestesm zielony to co usiluje zasygnalizowac?..no co?..ze nic nie wie tak, ze nick trafiony..i rozlozony heheh na czynniki pierwsze../moge tu robic za 'profajlera' na forum hehehe/..ale to super pisac w profilu 'single'..kurcze jakie potem zajefajne zaproszenia ci przychodza hehehe..wiem cos na ten temat ..sama tak robie ..heheh,pierwszorzedna wirtualna zabawa..i jak sie mimoza zamimoziła znienacka ..jakby kilka miesiecy czyhala na okazje by sie wbic/zamimozić po forowiczce i zrobic sobie sfogo swych mimozowych kompleksow..co? mimoza boisz sie o swego chlopa ze serfujac w sieci wyszukuje singielki??..hehehe i ci sie zwiazek 'rozlozy'..'zmimozi' ci..buhahahahaaaa..Bycie singielką to życiowy wybór a nie brak perspektyw droga mimozo taki wybor swiadczy ze osoba liczy się przede wszystkim z swa praca, kariera, finansami a nie liczy tylko na doznania emocjonalne...slowo singiel to jak flaga informujaca wlasnie o tym, nie 'zamimoziłas'?
watek jest bardzo dobry,prawie taki sam jak Tysiaca innych i co wazne dzeiki uprzejmosci admina rozwojowy..tylko z przykroscia myslę, ze istnieje durnota ktorych przyjemnosc i zabawa innych kluje w oczy i drazni, och jak drazni! i chetnie by wprowadzili system nakazowo rozdzielczy plus ostra cenzura plus pozwy sadowe na za odmienne zdanie ..o kim pisze dobrze wiecie o zlym duchu..nawiedzajacym nasze forum..ale podobno kazdy slawny zamek ma swe straszydlo, wiec Inf sie przejal swa rola i 'straszy' w dwuznacznym tego slowa pojeciu..a straszy ten co sie boi..stwierdzma to zupelnie filozoficznie ..nie czekajc na komentarze
...żeby zacząć pisać od nowego roku i od nowej linijki:

Immanuel Kant : Sprawiedliwe jest wszelkie działanie, które pozwala na wolnę wolę każdego, aby współistnieć z wolną wolą każdej innej osoby.

...jakże trudne w świecie, w którym każdy uważa się za 'pępek świata'... chodzi mi o to, żeby zaistnieć w jego obecności, a nie być tylko adresatką jego poglądów...
..czy wielka miłość to jest ten, kogo kochasz, czy ten, kogo chciałabyś kochać?
:)
Nie do końca.
>>Sprawiedliwe jest wszelkie działanie, które pozwala na wolną wolę każdego, aby współistnieć z wolną wolą każdej innej osoby.
...właśnie skończył się (na TVN) :Cztery wesela i pogrzeb...

"Niech staną zegary, zamilkną telefony
....
Nie potrzeba już gwiazd - zgaście wszystkie - do końca
Zdejmijcie z nieba Księżyc i rozmontujcie słońce
Wylejcie wodę z morza, odbierzcie drzewom cień
Teraz już nigdy na nic nie przydadzą się..."

...tu znalazłam ten wiersz: http://www.wloski.ang.pl/Szukam_wloskiej_wersji_10630.html
Ze stoickim spokojem czytam jak ta kretynka Loccite bierze za mnie. Wielka nagroda ja nie ominie:)
...kto decyduje o tym, co jest złe, a co dobre?... czasem trudno odróżnić jedno od drugiego..
...mnie to jeszcze bezpośrednio nie dotknęło, widzę na filmach, czytam w książkach, więc trudno mi dyskutować ...póki co, widzę chaos, a tam gdzie jest chaos wiele może się zdarzyć, cwaniaki potrafią korzystać z tego zamieszania i twierdzą, że to dobre...od dziecka słyszę: demokracja!!!... im ktoś głośniej krzyczy, tym wydaje mi się groźniejszy...widziałam na filmie przyspieszony obraz 'z lotu ptaka' z ulicy jakiegoś miasta... aż mnie ciarki obleciały...to my tak żyjemy? Jak w mrowisku? Panie Genio, strasznie to trudne, pozdrawiam Cię :)
Przeczytawszy uważnie każdy Twój powyższy wpis...podzielam wściekłość i rozżalenie:)

Co się kur** stało z wątkiem "Tysiąca i jednego postu"??? Wróć, źle zadałam pytanie....

....dlaczego więc znikł??? 3 konkretne powody poproszę???

Madziu pozdrawiam ciepło:)
Agus glupie pytanie. Za zniknieciem stoi pewna schisofreniczka. Zgodnie z przewidywaniami znikly posty ktore mowily prawde:)Agus do nastepnego razu
ze co?? :D ale o co kaman? jakie community? o myspace w prawdzie słyszałam ale po co niby mialabym zakladac tam profil mamma mia rzeczywiscie chcialoby mi sie bardzo? nigdy nie mialam blond wlosow hehe..a to ci dopiero jaja, mieszkam od zawsze w zupelnie innnej czesci Wloch hehe jak pisalam tu ze w mediolanie to tak dla niepoznaki, no i singielka to chyba nigdy nie bylam odkad skonczylam lat 15-scie, teraz mam meza,pozdrawia cie bardzo serdczecznie zreszta :) to tak w kwestii wyjasnienia po raz ostatni, chociaz w sumie nie wiem po co to robie. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w nowym roku zycze wam wszystkim :)
Nawzajem.:)
no wlasie dla niektórych pan bycie singielka to chyba jakas tragedia zyciowa jest, ja tam zawsze chcialam singielka byc chociaz na dluzsza mete mi to niestety nie wychodzilo, nie martw sie jak mawia moja babcia- kazda potwora znajdzie swojego amatora. A skoro juz przesledzilas\les moj profil na facebooku to chyba zauwazylas, ze tam od zarania dziejow mam mojego meza z imienia i nazwiska nawet wpisanego, bo nie widze powodu zeby to ukrywac, wiec o co ci biega kolezanko czy tez kolego ? Usmiechnij sie czasem, bo zycie takie krotkie jest, naprawde dobrze ci zycze i tego faceta w nowym roku upragnionego znajdziesz! buziaki :)
bycie singileka to luksus moi kochani..Bo kogo stac na te czasy na zycie w pojedynke? to kosztuje krocie ! A tak to sie dzieli przez dwa i jest taniej!Logiczne!
to juz tak na koniec, bo z flustrujacym i zakwaszonym fioletem nie mam ochoty miec nic wspolnego- zabawne,ze zawsze atakuje mnie tu ten sam trol i zawsze gada o tych facetach :D to chyba jakas obsesja tej osobki, nerwica natręctw,lek przed byciem samotnym?chyba przypisujesz innym swoje przeżycia i problemy. w psychologii to sie jakos nazywa, nie pamietam teraz jak... mozesz sobie pisac i fantazjowac o mnie do woli, nie obchodzi i nie interesuje mnie to kompletnie wiec smialo skoro nie masz nic ciekawszego do roboty.
HOwgh
trolu moj ukochany..przyszlo mi wlasnie do glowy, ze chetnie zaprosze cie do mnie na kawe, masz odwage?
eh dzień z serii...PONIEDZIAŁEK!

Człowiek jak musi po tak długiej przerwie wrócić do pracy to wymyśli 1000-ce rozwiązań by tam nie pójść. Ja też miałam nawet kilka no ale...a wiec siedzę i czekam godziny zero, a takie czekanie gorsze jest niż jakakolwiek praca. Trzecią kawę wypiłam w nadziei, że rozświetli mi umysł a to raczej w przeciwną stronę ciągnie...
zobaczcieto nasz Quasi buty zaprojektowal? sa super!http://www.snobka.pl/artykul/7806/botki_quaz Nie wiedzialam Quasi ze z Anja Rubik wspolpracujesz i wlasne salony obuwnicze masz..czyli podasz do stopek kazdej pani i pomagasz przymierzyc? :D..prosze jaki Quasi jest slawny..
Co sie stalo Aagnese.
Popatrz jakie sa panie na lini dzisiaj.
To wyglada na prawdziwa wymiane kulturalna pomiedzy PGR a bratnim KOLCHOZEM.
Wiesz chcialbym sobie ktoras z tych pan puknac tak dla zabawy.Bez upicia sie przed.Pelna kontrala.By nie zapomniec wrazen z taka dupa do wydymania :)).
No to mi sie zalonczyl film o milosci :)
Jak ktoras bedzie chetna to jestem w Polsce 14.01.10.
O tel. mozna mnie indywidualnie poprosic ,tylko na bzykanie od pan z PGR.
Dziwak i Ty się pytasz co sie stało?:)

Widzę, że Ty jak turysta do Polski na...
Ale ja Cię proszę poczytaj sobie o różnych takich konsekwencjach:)
a i aby nie było ja z troski o Twoje zdrowie:)
No jakie konsekwencje.No pukasz sobie niewiaste z PGR,nie tylko ambitna literatura i sztuka czlowieka cieszy.
...Italo, w moim PGR-e, ani w bratnim Kołchozie nikt nie wie co Ci się stało z tym filmem o miłości..zalonczyl się?...:)))
...a pukasz się czasem w czółko?
Tak pukam sobie,ale nie w czolo lub czolko.Gdzie indziej :)))
wiecie co,od dziś to będzie moje ulubione forum :D
pisząc konsekwencjie miałam na myśli wyłącznie zdrowotne

a tak swoja drogą jakie Ty filmy o miłości oglądasz, ciekawi mnie co wyrobiło Ci takie zdanie:)
Italo Dziwaku...bo jak ja Cię pierdyknę w ten Twój rozumek!
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 1265

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia