Proszę o radę

Temat przeniesiony do archwium.
181-200 z 200
| następna
Witam!!!
Dzisiaj po 12 dostałam kolejnego smsa,napisał:"Buongiorno puci se ti chiamo alle 5:30 sei libera?"
Napisz mu, ze będziesz w kinie (niech sie domysla z kim hehe) i, jeżeli jeszcze będą reklamy , to być może uda ci sie odebrac telefon ;-)
P.S.
Tez mnie zęby bolą jak widze te wielokropki... Ze niby takie zadumane, czy co?Pretensjonalne cholernie. No i źle sie czyta :P
to w takim razie nalezy generalizowac ze kazda polka ktora przyjezdza do wloch ma w glowie tylko jedno, w koncu stwierdzenie ze donne dell est sono facili nie jest bezpodstawne. podoba sie? nie sadze.
Witam wszystkich!!!
To będzie już mój ostatni wpis w założonym przeze mnie temacie.Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za radę:)Za posrednictwem tej strony poznałam bardzo bliską mi teraz osobę.Bardzo mi pomogła w tych trudnych dla mnie momentach i za to jestem jej bardzo wdzięczna:)Wracając do tematu nadal twierdzę,że w takich sytuacjach należy przede wszystkim słuchać tego co podpowiada nam serce i intuicja, to one są najlepszymi doradcami.Moje serce i intuicja wciąż podpowiadały mi, że mam się nie poddawać i wciąż wierzyć że wszystko się ułoży.Wydaje mi się,że jest jeszcze za wcześnie by cokolwiek mówić,poza tym nie chcę niczego pośpieszać,ale wszystko zaczyna iść w końcu w dobrym kierunku.Nie poleciałam wczoraj do Włoch, ale jak to powiedziała moja przyjaciółka "nie jeden jeszcze samolot odleci z Tobą na pokładzie:)" i tego sie trzymam.Bardzo była nam potrzebna ta wczorajsza rozmowa,wiele wyjaśniła,ale przede wszystkim utwierdziła mnie w przekonaniu,że warto zawsze walczyć o uczucie,nawet jeśli wszystko i wszyscy mówią nam,że już nie warto.
genio-eugenio 20 Lip 2006, 08:23 odpowiedz rnpuci!! dzięki za myśl, którą miałaś (tłumaczenie dosłowne), jesteś bardzo słodka i uprzejma, ogromnie mi przykro, że byłem powodem twojego cierpienia w tym okresie, ale miejmy nadzieję, że w przyszłości będzie lepiej...ja o tobie myslę kazdego dnia, zostawiłaś we mnie trwały ślad...czas przyniesie radę!! Jesteś mi bardzo droga puci!!(pisałem w formie męskiej, po włosku to nie jest określone)rnrnMoja uwaga To voglio bene - znaczy Kocham Cię,a nie jestes mi bardzo droga
Zależy w jakim kontekście - Na pewno nie zawsze znaczy Kocham
Martha 22 przez 2 lata nie potrafiłam dojrzeć że koło mnie jest prawdziwy anioł. Od 6 lat jestem z nim w związku i ciągle mnie zaskakuje. Teraz nie dawno poznałam drugiego anioła z którym powoli się zaprzyjaźniam. Życzę ci więcej optymizmu i aby Ci się ułożyło z tym Włochem.
"Miłość jest jak bańka mydlana: gdy pęknie, drugi raz taka sama już nie powstanie - lecz nowa może być jeszcze piękniejsza."
Dziękuję i cieszę się, że Ci się tak fajnie układa, to ważne by kochać i być kochanym.Pozdrawiam
Martha 22 ja wiem ze zycie ma swoje zle strony ale sa tez i te dobre.
wierze ze nic sie nie dzieje bez przyczyny!!!!!!
pozdrwaiam:)
Martha 22 rozpoznaje czyjeś działanie. Cieszę się z tego ze uporał się z problemem swojego pochodzenia i wybrał to ze jest Polakiem. Pozdrawiam
Martha 22 to ci powiem to ci powiem ale najlepsi sa niewzrokowcy rozrabiacy. A wzrokwcy faceci to nudziarze .))))
"Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie." Oczywiście nie tyczy się to wszystkich męskich egzemplarzy, istnieją wyjątki.
Martha22...jesteś lubiana przez większość mężczyzn? :)
Czuje w tym wszystkim inna kobiete,on znalazl sobie inna,ktora jest pod reka,dlatego nie odbiera telefonu,nie oszukuj sie prosze.Bo w jakiej innej sytuacji facet nie odbiera tel. od kobiety,tylko w takiej jak jest z inna kobieta!!!!!!Poza tym on jest wlochem,a oni bez przerwy lubia "gonic kroliczka"...Zwiazki na odleglosc nie istnieja ,nie przypadku goracej krwi wloskiej...a zima tu jest bardzo ciepla ok 17 stop,sloneczko przygrzewa tej zimy..i on rozgzewa juz inna.Przykre to ale pogodz sie.. albo pojedz i zbadaj sprawe na miejcu .Pamietaj ze nieobecni nie maja racji!Trzymam kciuki za odkrycie prawdy.Jest sporo promocji lotni do 21 stycz wukup biletu do Wenecji doleciz za 400 zl,sprawdz na onet .pl.Pozdrawiam z Trento
Zapomniałam dodać,Stanisław Jerzy Lec jest autorem tych słów.
genio/eugenio...jak można mnie nie lubić;)
Hahaha, wybroniłaś się tym Lecem :))
Zorientowałaś się, że pytanie było typu: "czy wnet przestanie pan bić swoją żonę"? :))
Ja Ciebie też lubię;)...a Gosię8 odsyłam do mojego wpisu z 20 grudnia.Pozdrawiam
gosia8 Marta to ma inny problem. musi sie codzienie uśmiechac bo jest kilka razy dziennie kontrolowana. Pozdrawiam)
Martha 22 dziekuje za sobotę i spotkanie w Pozaniu. Jednak dobrze mnie rozgyzłaś:
Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. Carl Orff.
Bądź urocza dla dzieciucha pleciucha inf. -nic go bardziej nie zeszłości
Temat przeniesiony do archwium.
181-200 z 200
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia