Calcio Polacco

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 338
Italiani: buoni a nulla, ma capaci di tutto.
-------Leo Longanesi in "La sua signora"

ehehehehehe...come abbiamo letto sopra
brava Agatka:-)
torniamo a parlare delle cose serie eccolo partita gia si e iniziata e dura 5 min!!!
gundam sei sicuro di non essere famoso John di Genova?percepisco la stessa voglia di fare la polemica...ma per quale motivo?noi tutte sappiamo che siete bravi a giocare ...sappiamo anche che non abbiamo fatto una bella figura ai mondiali...come sappiamo che il nostro presidente non è il massimo della vita...nessuno vuole negare queste cose...e allora perchè questo tono cosi sgarbato ??
kasia non penso che e famoso genovese perche conosce troppo bene la realta polacca e poi pure capisce polacco allora impossibile che fosse john...
sluti a tutti e concentratevi a partita
Ma dimmi te che individuo interessante: scemo (in vero senso della parola), buffone, provabilmente con le preferenze sessuali "via schermo", di sinistra, non mi stupirei se fosse "verde". Ma che rifiuto umano. Guarda che ci rubi l'ossigeno. Magari prova con un autoriciclagio. Non so, qualche chilo di cibo per gatti dovrebbe uscire fuori, visto che li mangiavate con la pasione all'epoca.
bravissimi azzurri! ma quanto è strano non sento più i tedeschi dalla finestra, hihihi
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FORZA ITALIA
>>>>>>>>>>>>>>>>>AZZURRI NELLA FINALE
complimenti! anche se i tedeschi erano lo stesso bravi..ma gli italiani come sempre piu' spettacolari:)))
Ja rowniez slyszalam o pobiciu i probie upozorowania samobojstwa ( tak mowi sie w Torino , tutaj mieszkam ) i zgadzam sie ,z tym ,ze wypadl z 2 pietra ( z balkonu ) to mozna przeczytac w prasie ,wiec nie ma o co sie klocic :-)

Forza Italia ! jestesmy w finale !
Dee chyba wyobraźnia Cię poniosła jaka agresja ? nie powtarzaj po naszej jakże miłej koleżance ,która ukrywa się pod różnymi pseudonimami .... pozatym na stronie Juve jest wyraźnie napisane ,że wypadł z balkonu 2 piętra....(zresztą nie tylko na stronie Juve ) pozatym Ja również nie mam zamiaru się z Tobą kłócić ( z kim jak z kim ,ale z Tobą nie , bo sznuje Cię za to ,że przechodzisz obok wszelkich "dyskusji" i nie dajesz się sprowokować , Ja jestem niestety ,a może stety trochę zadziorna ;-) ) nie napisałam również ,że z twojej wypowiedzi wynikało ,że powodem rzekomego samobójstwa Pessottino był brak miejsca w składzie ,ale ...... tak można to poukładać w całość z tego co piszesz .... pozatym moje informacje pochodzą od Ultras ( na pewno wiesz kim są ) :-)
ah no co ze mnie za gapa !!! rany ..

Italia .... Italia .... !!!! FORZA ITALIA ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

:-**********
ah widze tu ciagle wojny ;-) spokojnie dziewczyny , moze ja pecha przynosze ,zawsze jak tu zagladam jakas bitwa ;-) , w Turynie autentycznie mowi sie o probie zabojstwa ,a nie samobojstwa , tutaj ostatnio jest wogole straszne zamieszanie :(

Forza Juve ! Forza Italia !

:-)
ma che bel ritratto, sembra il dottor Frankenstein. Cosa avrebbe di interessante un rifiuto umano? Complimenti per gli insulti pesanti, davvero molto chic. Invece qualcuno mi riconosce di conoscere la realtà polacca... evidentemente così tante cazzate non ne ho dette. Forse sono stato un po' brusco.
complimenti dai miei amici inglesi per squadra italiana!!!! grande GROSSO!!!
buona giornata a tutti

ps. E OGGI CHI VINCERA? VENDETTA PER EURO2000? ;)
obawiam się, że Francja, szkoda.
genio hmmm ja chce portugalie poza tym jakis akcent brazylijski w finale musi byc wiec scolari? hehheh wazne ze wlosi utarli nosa niemcom za tych 4 tys samochodow ktore ukradlismy i kartofla heh co za tupet!!!
kartofla hahahah!

wlosi utarli nosa niemcom...to ja teraz czekam az ktos utrze nosa wlochom hihi ;))
agatka prowokatorka hehehe:P
to co prawda niezbyt ładnie mieszać swoje sympatie, czy antypatie ze sportem, ale Niemców nie lubię i już, Francuzów zresztą jeszcze bardziej...haha, wczoraj na swój sposób było mi szkoda tego dziwoląga Prodiego. Jak on mógł się cieszyć, żeby nie narudzyć zasad protokołu dyplomatycznego ?
Powiem tak: nigdy nie interesowaly mnie przypuszczenia, zawsze wolalam fakty. :-) Jak na razie policja jest przekonana, ze byla to proba samobojcza (dochodzenie jest w toku, Pessotto w koncu dojdzie do siebie, wiec predzej czy pozniej prawda wyjdzie na jaw), zostalo tez potwierdzone podczas wizji lokalnej, ze Gianluca nie rzucil sie z balkonu swojego biura na 2. pietrze (jak podejrzewano na poczatku), lecz wszedl na dach. Przejrzalam chyba z 20 stron wyswietlonych mi przez google po wpisaniu "pessotto+omicidio" i nie znalazlam zadnych OFICJALNYCH informacji o podejrzeniach pobicia czy probie zabojstwa, najwidoczniej sa to wiec jedynie przypuszczenia, ktore do mnie nie przemawiaja.:) Wole poczekac na koncowe wyniki dochodzenia i nie emocjonowac sie czyms, co nie zostalo udowodnione. Gdybym miala sie przejmowac pogloskami, to np. bylabym swiecie przekonana, ze papiez nie umarl 2 kwietnia o 21:37 (dzien wczesniej zadzwonil do mnie znajomy, pracownik Watykanu, i powiedzial, ze wlasnie poinformowano personel o zgonie JPII, a dzieci z watykanskiej szkoly przerwaly zajecia i modla sie za dusze zmarlego) i mialabym pretensje do Watykanu o ukrywanie prawdy.;)
WITAM DLA WSZYSTKIM!
Co slychac?
W ten momencie wrocilem w ten forum.
Co porabiacie?
Wczoraj mialem super impreze i FORZA ITALIA!
Jestesmy w finaluuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wlasnie za mesiac przyjezdzam do POLSKI a moimi znajomemi poczekaja mnie.
AGASIU!
A ty bedziesz do WARSZAWY?
MILEGO DNIA OD ZAPIEKANKO!! @;-))))))))))))))))))))hihihihihihihihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Che bello, la Germania è stata eliminata. Erano così boriosi e convinti di vincere :)
Povero Ballack, ci ha preso in giro prima della partita e ieri sera ha preso una bella suonata!

Abbiamo vendicato un pochino la Polonia che aveva subito il goal al 91°.
grazie:-)
brava włosi nr uno w finale muszą dokopać francji
http://ms2006.interia.pl/news?inf=768004

ja stawiam na Messiego badz Ronaldo (oczywiscie tego z Portugalii) a wy?
Cristiano Ronaldo!
a o Lahmie zapomnieli:-(
L'Italia vorra` vendicarsi di europei e mondiali passati...
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 338

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne