Calcio Polacco

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 338
do AMBRA sorry wybacz moja wina troche mnie ponioslo ale chyba rozumiesz - mundialowa goraczka udziela sie wszystkim
No pytań miałabym parę :) jak możesz to napisz mi na [email] to wtedy mając Twój adres napiszę Ci
oki
bravi azzurri:-)
azzurri lalalalal azzurri lalallala....
FORZA ITALIA :-D !!!!!!!!!!!!!!
grali jak cioty, ale na szczescie udalo sie :) z Ukraina zapewne wygraja ale jak sie nie ,,poprawia" cienko ich potem widze, vediamo
dokladnie ...grali - to az za duzo powiedziane ihihih..najpierw chodzili po boisku a od kad zaczeli grac w 10 to juz sie tylko bronili...z Ukraina nie bedzie tak latwo o ile mozna powiedziec ze z Australia poszlo im latwo:):):) ...nie jestem przekonana czy uda im sie wygrac z ukraina ...pewnie doprowadza do karnych hihiihihi...a potem beda znowunarzekac, ze odpadli...ale jak sie umie grac to 90min. czsu naprawde jest wystarczajace by strzelic chociaz 1 gola.
nawet jak wygraja to ja tez ich dalej nie widze ...gdyz trafia na Argentyne albo na Niemcy--a bardzo prawdopodobne jest ze na Niemcy, bo druzyny niemieckiej w tak rewelacyjnej ondycji to nie widzialam juz dawno(jak oni biegaja , graja, atakuja z jakim zaangazowaniem w gre ..naprawde podziwiam..choc na poczatku bylam nastawiona do nich negatywnie ale teraz juz nie).
Zobaczymy co pokaza nasi AZZURRI ...albo potem biedny "BUFFONEK"
...igrali
;-P
ja mam nadzieje, ze Niemcy w koncu odpadna!!! Trzymym kciuki za Argentyne!! a dzisiaj? Ghana:Brazylia, nie bedzie latwo, ale mam nadzieje, ze Ghanie uda sie wygrac:-)
bocco...ja wiem , ze cuda sie zdarzaja ale badzmy realistami to jest Mundial i za duze pieniazki za tym ida zeby Ghana mogla wygrac:):) Choc ja rowniez calym serdusiem jestem z nimi...niech chociaz uda im sie cos szczelic Brazylii to juz beda wielcy!!!
A co do Niemiec to zycze im dalszej gry bo naprawde zasługuja na to ...i to wcale nie dlatego ze sa gospodarzem oni poprostu podniesli niesamowicie swoj poziom gry!!
Desmina nie do konca sie z toba zgadzam odnosnie twojej drugiej wypowiedzi! Ja niestety nie mam innaj mozliwosci jak ogladac transmisje meczow na programach niemieckich (bo niestety wloskie sa natychmiast blokowane:-() i zebys uslyszala komentatorow niemieckich, to odechcialoby ci sie kibicowac Niemcom! Wiem, ze teraz moze i dobrze graja, ale badzmy szczerzy przeciw jakim druzynom grali do tej pory?! slabszym od siebie! taka jest prawda. juz mam dosyc sluchania ciagle, jakze "zalosne", "slabe", "nie majace taktyki" sa dokladnie wszystkie druzyny, poza Niemcami. No przepraszam, o czym oni wlasciwie mowia! mogliby sobie oszczedzic takich komentarzy!
wiesz ja tylko widzialm ich gre i polskie opinie i na tej podstawie tak napisalam ...niemieckich opini niestety nie rozumiem :(:((: ..no wiesz zszokowal mnie tylko mecz ich(Niemcow) ze Szwecja ze strzelili im 2 gole a Szwecja zadnego -- bo na poczatku myslalm ze szwedzi wygraja. Szwecja to nie jest slaba druzyna !!!!!! wiec Niemcy nie mieli samych latwych przeciwnokow.tylko nie wiem dlaczego nie grali, czemu nie umieli sobie poradzic z niemcami, zeby chociaz jakies akcje wyprowadzic???
ja im nie kibicuje Ty to zle odebralas, jasne ze bym chciala zeby wygrala argentyna ...no ale czas pokaze :):):)
GRANDE TOTTIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
no chyba jedynie ON ...i jeszcze CANNAVARO :):):) jakos gral a reszta :(:(:(
Zambro robił za dwóch , Somone Perrotta też nieźle sobie poczynał , zacytuje coś co powiedział pewien wielki trener
"tak jak włosi grają wielkie drużyny , bo jest właśnie droga do sukcesu , nie pięknie i nie efektownie ,ale inteligentnie "...

zgadzam się :P :-D

Niemcy są słabi , oni nie grali ostatnio z żadną wieklą drużyną , no .. mecz towarzyski z Italią ... przegrali 4:1 heheheheheheheehehheeheheheheheh !!!!

a dziś kibicuje Ghanie , FORZA GHANA !
Ghana, Ghana. Szkoda, ze przegrywaja:-( Doslownie dzisiaj maja strasznego pecha:-(
hmmmm brazylia znowu wygrala mam nadzieje ze hiszpania ja zatrzyma!!!!
niemniej jednak zasluzyli na wygrana.....

forza argentina!!!!!!!!!!
Zgadza sie z ostatnim zdaniem, forza Argentina:-)
Szkoda Ghany, no ale coz i tak pokazala bardzo wiele:-)
Parlate anche in italiano...altrimenti noi siamo esclusi,ciao a tutte
spagna spagna spagna - speriamo bene e io spero che andra avanti per poter cacciare via brasile!!!!!!!!!!!!!!!!:)
una cosa molto strana, avete fatto caso che oggi un' arbitro italiano sta conducendo la partita e già ha dato pure un rigore allo spagnolo;-) La storia si ripete:-)
i zeby nikt mi odtad (wczorajszy mecz) nie wymyslal zartow o Totti (kto czytal ten wie) hi hi hi
żarty o Tottim są fajne :P
Forza Germania! Spero che Germania vinca.
Germania ha gia' pagato per la coppa... :-/
Germany's winning just 'cause they're playing at home & 'cause Beckenbauer's paying referees.What a s***!Hope to meet ya in the final & to give ya ' good lessons inside & outside the stadium.*COME ON ENGLAND*-BLACK+BURN-
FORZA ITALIA !! gli azzurri saranno campioni del mondo !!!
[CraigBellers] im talking with my english friends and they are a bit afraid about next match with portugal but dont worry brasil will stopo you sooner or later hehhehe

peccato per la spagna e io ci speravo cosi tanto ma va bene fra 4 anni andra meglio!!!

totti intoccabile per vari motivi ma unico perch e di AS roma ed e la mia squadra!:)

saluti e a domani
"England" è molto debole , poi..brutto gioco , brutte reti ... noia !!! i portoghesi vi manderanno a casa ! :P

secondo me l'azzurro più azzuro è Fabio Cannavaro :-)
moze i Italia gra inteligentnie...ale zobaczymy na jak długo im tej inteligencji wystarczy...bo jak narazie to chyba maja wiecej szczescie niz intel. ...a co do naszego PICCOLO CANNAVARO to nie ma zastrzezen jest SUPER:):):)...i oczywiscie gra swietnie :P:P
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 338

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne