Calcio Polacco

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 338
oj agatkaf nie zbyt optymistyczny ten twoj wpis...ale niestety prawdziwy i to bardzo...to ze nie umieja grac to wiem...chociaz znam takie osoby, ktore twierdza ze POLSKA SWIETNIE GRA ...bo gdyby bylo inaczej to przeciez nie dostala by sie na mundial(tak mi to ktos tłumaczyl:):):)
A jak chodzi o wczorajszy mecz to mozna powiedziec ,ze starali sie chociaz troche zeby to wygladalo jakby grali...a co do tego, ze JANAS ciezko mysli to nie jesem przekonana ...bo on wogole NIE MYSLI !!!!:):):):) (wiec ciezko tu oceniac czy mysli ciezko czy nie hihiih:)
A jesli znowu jakims cudem dostaniemy sie na mundial za 4 lata to bedzie dokladnie to samo ...chyba za duza kase dostaja za to nic nierobienie!!!...
...moze kiedys w tym 40mln narodzie znajdzie sie jakas 11 ktorej BEDZIE SIE CHCIALO GRAC ...a nie tylko szpanowac na boisku!!!!!!!!!!!!
prawdziwy kibic zawsze jest ze swoją drużyna na dobre i na złe :-)
Polska w meczu z Niemcami grała całkiem nieźle , ale cóż , to była gra praktycznie o pietruszkę .... , a Niemieccy piłkarze i tak niedługo będą oglądać te mistrzostwa przed telewizorami , daleko z taką grą nie zajdą , Polska łudzi się jeszcze ,że może .... (jakimś cudem) , choć szanse czysto matematyczne ....
Tu chodzilo o sprawe honoru po tym jak niemcy nas osmieszyli w reklamie media markt pokazujac jako zlodzieji i pijakow zreszta nie raz nas upokorzyli...mysle ze to od wielu lat jest ta rywalizacja z ich strony i to ze uwazaja sie za lepszych,polacy sie nie dali dzilnie bronili i za to im jest cala polska wdzieczna ....czytalam wypowiedzi i krytyke zreszta sluszna po pierwszym meczu tam wogole nic nie zrobili i byla roznica widoczna wczoraj ...co lepsi zawodnicy emigruja gdzie im lepiej placa a my zamiast stadionow budujemy koscioly,niestety Polskie wychowanie fizyczne daje duzo do zyczenia ...co zrobic...ja bylam wczoraj smutna ale nie zla na nich,widzialam ze sie starali ale nie sa na najwyzszym poziomie i mysle ze do 2010 sie poprawia...
>prawdziwy kibic zawsze jest ze swoją drużyna na dobre i na złe :-)<

za swoja druzyna to i owszem...ale nie moge sie jakos przekonac do tego by byc "za głupota" Janasa...moge kibicowac druzynie ale szczerze wspolczuje im a tym samym nam (jako Polsce) ze reprezentacja ma za trenera takiego "G....":(:(:(
Janas nie należy do drużyny ;-) i chyba chłopaki z reprtezentacji też tak myślą , biorąc pod uwagę wydarzenia sprze meczu z niemcami ... ;P
Non disperatevi così tanto,da oggi guardate Zlotopolscy in TV al posto del mondiale;-)Con il sangue inglese nelle vene,grido forte !COME ON ENGLAND MAKE US DREAM!
L'ingliterra è troppo debole per vincere i mondiali :P
Io dico Argentina oppure Brasile in finale
no no no ... Italia ! e .... vediamo :P

;-)
przynajmniej jeden odnosi sukcesy.... http://www.sportnews.it/articoli/2006/06/15/magazine_formula_1_intervista_a_robert_kubica.909366.php
jak powiedziec :dumni po wygranej wierni po porazce?????? czy we wloszech znaja ten cytat?
>orgoliosi dopo la vittoria ,fedeli dopo la sconfitta <
---> dumni po zwycięstwie , wierni po porażce

ma che bruttissima partita Ingliterra - Trinidad e Tobago , gli inglesi sono molto deboli non hanno nessun'opportunità di vincere i mondiali ...
Forza ITALIA sempre e comunque....però mi dispiace molto per la Polonia...ha dato il cuore ma gli attacanti dov'erano???? E allora adesso tifate anche voi per l'Italia....un saluto a tutti
gus .. io amo Italia , gli Azzurri saranno Campioni del Mondo !

FORZA ITALIA !
gus .. io amo Italia , gli Azzurri saranno Campioni del Mondo !

FORZA ITALIA !
Ciao Ambra,lo spero tanto anch'io....e poi dobbiamo dimostrare a tedeschi,francesi e inglesi che sappiamo giocare al calcio e non imbrogliare(Moggi è solo uno!!!!)...allora FORZA AZZURRI. Peccato davvero per voi...avevo anche la vostra maglietta e speravo davvero andaste meglio...pazienza FORZA POLONIA
hai la nostra maglietta ? :-)
mi dispiace anche a me per i polacchi , ma il mio cuore appartiente all'italia e
agli azzurri :-)
Ma tu sei italiana o polacca?
sono Polacca :-)
E allora perchè il tuo cuore è per l'Italia? riguardo alla maglietta della Polonia...l'ho presa a Cracovia e ieri avrei dovuto metterla però ho lavorato quindi niente. Ma tu stai in Italia o in Polonia?
adesso sono in Polonia , perchè il mio cuore è per L'italia ?
sai , è molto difficile a dire ... "al cuor non si commanda" ;-) forse sia il destino ( vuol dire io e Italia ;-) ) poi è molto lunga storia :-)
Ho capito...fatti personali,sicuramente sei(o sei stata) innamorata di un'italiano. E adesso dove stai? Ambra premetto che non sei obbligata a dire ciò che non vuoi,voglio solo parlare un pò e non farmi i cavoli tuoi.Tra l'altro ho ancora poco tempo perchè devo uscire,cmq mi ha fatto piacere dialogare con te :-)
scusa-ho visto il tuo nick-ti chiami forse Augusto?????
piacere mio :-) adesso ci sono a Wrocław
Per Birbanera....no non mi chiamo Augusto,è solo un nick che uso spesso.
Per Ambra...sicuramente ci sarà occasione di incontrarci nuovamente...mi fa piacere il tuo "amore" per l'Italia, un saluto e un bacio....a presto ;-)
pensavo-era una curiosita..........un indovinello :-)
un bacio Gus , Ciao !
L'England ha vinto e come ha vinto non è importante.La cosa certa è che la nostra avventura in Germania continua e che non guarderemo serial in prima serata;-)La British Airways augura buon ritorno a casa a tutti i tifosi polacchi;-)
beh ... tra poco tornerete a casa , England è decisamente troppo debole ....
...a mi zal Paragwaju bo naprawde dobrze wczoraj grali...i mieli nawet wiecej strzalow na bramke...no ale wystarczyl jeden ale celny strzal Szecji i juz "pozamiatane ":(:(:(
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 338

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne