nkjo gliwice 2011/2012

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 268
A Ty Oliva składałaś papiery na włoski,czy angielski do gliwic?
włoski ;d ale na UJ liczą mi i ang i polski więc może jakiś cień cienia szansy mam.
Trzeba mieć nadzieje:) a kiedy wyniki?
w poniedziałek o 15 ;d Papiery mam już złozone w Gliwicach, więc jeśli mnie UJ zechce to będe miała niezły rajd autem z Częstochowy do Gliwic, z Gliwic do Krk. ;D Ale chciałabym!
No to koniecznie pochwal się od razu wynikiem:) mam nadzieje,że pozytywnym!w końcu kraków uj to nie gliwice politechnika:) i pamiętaj,że sekretariat w gliwicach jest czynny tylko do 15:)
Wiem wiem. Dlatego jeśli co to w poniedziałek rano wyruszam po papiery i do krk. ;D Tylko coś czuje, że raczej zostane w tych Gliwicach. Oczywiście płakać nie będe z tego powodu bo w końcu jakby nie było kierunek, jaki chce... Tyle że o UJ to ja marze od gimnazjum!
Ale jeśli masz wyniki dopiero o 15 to będziesz już rano zabierać papiery?:) Na razie mało teczek jest w Gliwicach,a został tylko poniedziałek na oddanie dokumentów.UŚ ma dopiero 15.07 wyniki,w sumie też to jest złe,bo wyniki wszystkich uczelni powinny być w jednym dniu,wtedy byłoby o wiele łatwiej:)
Nie nie... Teczkę będę zabierać we wtorek ;D Musiałabym mieć teleporter chyba ;D Jak na UŚ startujesz to musiałaś zdawać już włoski ;D Jak Ci poszło?? ;)
mój błąd z tym poniedziałkiem ;D Miało byc wtorek ;D
Zdawałam podstawy,po 90%.w Gliwicach jestem na rezerwie,więc nie wiadomo jak to się jeszcze potoczy z tym włoskim w tym roku,ale gdyby co to zdaje do Bielska na hiszpański.W sumie żałuje bardzo,że nie zdawałam rozszerzenia,ale wyszło jak wyszło... :) a Ty będziesz mieszkać w gliwicach w akademiku/mieszkaniu?
Mieszkanie. Na akademik jestem 'za bogata'... w sensie za duży dochód mam na osobe w rodzinie ;) Gdybym się dostała na UJ to bym Ci zwolniła miejsce gdyby co. :D Ale życze Ci oczywiście UŚ. Hiszpański też fajny, ale włoski jak dla mnie ładniejszy ;D
Oj dziękuję,ale jeszcze ktoś inny też by musiał wybrać inną uczelnie niestety:) ja wole gliwice niż sosnowiec :) zgadzam się,włoski ładniejszy i mam sentyment do niego,ale jeśli będzie mi dane studiować hiszpański to może też go pokocham:) tak czy siak,daj znać w poniedziałek co w Twoimi wynikami:)
A jakże ;D mam nadzieję, że napiszę, że zwalniam komuś miejsce ;D Skłądałam jeszcze na UP, ale tam to wątpie bo biora pod uwagę tylko ang!
Co ma być to będzie,a musi być dobrze:)) Do poniedziałku zatem:)
To ze specjalizacja jest zalosne. Na ich stronie jest napisane, ze mozna wybrac albo nauczycielska albo tlumaczeniowa. Jesli nie bede mogla to chyba pojde na UJ!!! (jesli sie dostane... :P)
Niestety,jeśli Pani z sekretariatu tak powiedziała,to raczej jest to pewne:( Ci,którzy się dostali,niech lepiej dzwonią i się teraz dowiadują,żeby potem nie było zaskoczenia:)
Witam przyszłe studentki italianistyki na KJO!

Jest jedno wolne miejsce (drugie zajmuję ja - studentka II roku f. włoskiej) w dwuosobowym pokoju w dwupokojowym mieszkaniu studenckim, 15 min. od uczelni (ul. Perkoza), 400 zł/mies plus rachunki dzielone na 3 osoby. Wprowadzenie możliwe już od połowy września. Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na maila: [email]
edytowany przez mrs_dickinson: 10 lip 2011
Czekanie mnie wykańcza... ;/
Wszystko okaze sie jutro o 15 :) Ja jutro rano jade do Gliwic zawiezc dokumenty...
Chciałabym, żebyśmy się spotkały na UJ... ;)
Poza tym dopiero o 18 są wyniki... ;(
o 18???? Myslalam, ze o 15.00... podaj zrodlo :)
http://www.rekrutacja.uj.edu.pl/start/-/blogs/ogloszenie-list-rankingowych-na-studia-jednolite-magisterskie-i-pierwszego-stopnia?_33_redirect=http%3A%2F%2Fwww.rekrutacja.uj.edu.pl%2Fstart%3Fp_p_id%3D33%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-3%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D2 ;(
Szkoda... :( no to musimy poczekac... a Ty zlozylas juz papiery na KJO?
Tak tak ;) W razie cudu je wyciągne we wtorek i złoże na UJ.
Wiesz no ciekawe czy sie dostaniemy.... Jakby cos to pisz :P
Oczywiście, że napiszę... Tyle że sama wątpie, że to, że się dostałam...;/
Ale wiesz. Na Gliwice miejsc bylo 30, na UJ jest 70, wiec moze mamy wieksze szanse
Jakto 70? Ja na stonie widziałam że 40....
Obym się myliła!
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 268

« 

Życie, praca, nauka