nkjo gliwice 2011/2012

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 268
od początku lipca
Dziewczyny po co się stresować. Do października sporo czasu. Wszystkie ważne informacje dostaniecie na początku bądź w połowie września. Tak to działa na większości uczelni. A na nasz dziekanat nie mogę narzekać bo jest najlepszym który miałam a studiowałam już na dwóch innych uczelniach więc mam porównanie. Odpoczywajcie ;)
Dzięki za pocieszenie :P Miłego dnia!
Mieszkanie znalazłam - 200m od uczelni za 500zł z mediami. Nie jest aż tak źle. Lokacja mi odpowiada bo jestem strasznym śpiochem i nie umiem wcześnie wstawać ;D Z tego co wiem jest jeszcze 1 miejsce wolne w moim pokoju, o ile ktoś już się nie znalazł.
Hej, ja też znalazłam, ale jednoobowy pokój 200m obok dworca, do uczelni jakieś 15 minut pieszo :) Tylko że troszkę droższe... :) Hmm czekam i czekam na tej numer albumu...
Oliva, ja oglądałam takie mieszkanie, dokładnie takie o którym Ty mówisz. Czy ono jest może na ul. Piastowskiej? :P
Taak ;D Czyżbyś była moją nową lokatorką??;D
Nie ale oglądałam ten pokój :P Jest duży :) i ładnie, ale ja w końcu wybrałam pokój jednoosobowy... :)
Słuchaj wyślij mi maila albo gg na priv to pogadamy :P
Właściciel mówił, że jeśli będę chciała to on jest w stanie ten pokój podzielić na 2 mniejsze budując tam ścianę, więc zobaczymy tez na kogo trafię. Trochę szkoda, bo już miałam nadzieję, że ktoś 'po fachu' ;D
Poważnie? U mnie nic takiego nie mówił, ale mnie zależy na 1-osobowym ze względów prywatności... ;) Bo jednak może chłopak czasami by u mnie nocował a w dwuosobowym to raczej odpada :P Ja będę tam http://gliwice.olx.pl/pokoj-do-wynajecia-centrum-miasta-iid-219996491#pics tylko że cena podskoczyła do 600 zl
I mają jeszcze wolne miejsca z tego co wiem bo to mają być 4 pokoje :)
wiesz co, ja dzwoniłam tam, ale powiedziano mi, że już wszystkie miejsca są zajęte...
A kiedy dzwoniłaś?
łooo już dawno, jakiś dobry miesiąc temu!
tez bym chciala dom blisko uczelni...
a znacie jakies jeszcze dobre miejscowki?
Oliva bo ta kobieta mówiła wszystkim, że nie ma miejsc ponieważ nie była pewna czy naprawdę wynająć, ale teraz właśnie szukała 4 osób, akurat trafiłam kiedy zbierała zapisy na oglądanie mieszkania... i po 2 dniach już miałam zarezerwowane :P Można jeszcze do niej zadzwonić, może jeszcze ma miejsca jeśli ktoś zainteresowany :)
Dobra, piepsze to. Mam już kwaterę, to nie będę kręcić ;D co do tych 21 zł to da się to jakoś zapłacić nie jeżdżąc tam?? ;)
Każda z was dostanie swój numer konta, na który będzie wpłacać wszystkie opłaty związane z uczelnią. Numer konta jak i numer indeksu i legitymację dostaniecie na maila i konta na sotsie. Cierpliwości trochę ;]
:) przydałaby się cierpliwość :P :)
Dostałam numer albumu, sprawdźcie pocztę dziewczyny :)
nareszcie!
no właśnie się dowiedziałam, że dostałam miejsce w akademiku DS Solaris...
To super :) A ile będziesz mieć osób w pokoju i ile będziesz płacić?

A dziewczyny, jak już zapłacimy tę opłatę za indeks i legitymację to oni to przyślą pocztą czy jak??
jeszcze jedną więc kto wie może ktoś z Was.... za miesiąc będę płacić 315 zł
Mhm a jak daleko masz do Gliwic?
ponad 300 km, mieszkam na Podkarpaciu
Indeks dostajemy 1 października na inauguracji roku ;)
Witam! Ciężko znaleźć jakiekolwiek forum rkjo w Gliwicach,aż trafiłam tutaj:) Od października będę tam studiować filologie angielską. Mam nadzieję,że to dobry wybór:) Ja też dostałam akademik też mam spory kawałek do Gliwic z podkarpacia. A Wy jak zadowoleni z wyboru uczelni? Właściwie to jeszcze tylko miesiąc wakacji:)
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 268

« 

Życie, praca, nauka