nkjo gliwice 2011/2012

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 268
Nie mam pojecia... A czy ktoras z was ma juz na koncie numer albumu?
Ja jeszcze nie mam...
Dzieki, dobrze wiedziec, ze nie jestem sama ;)
zwisio - po 1 semestrze nie za bardzo chcą, po pierwszym roku już tak.
Też nie mam nr.
Ciekawe kiedy beda, bo czytalam tu http://rekrutacja.polsl.pl/przyjeci.aspx ze pozniej bedziemy miec dostep do jakiegos innego konta...
No, chyba z planem zajęć i innymi takimi ;D
Czy poszukuje może ktoś mieszkania/pokoju w Gliwicach? Bo szukam wspołlokatorow/lokatorek do wynajmu mieszkania ;) no chyba ze ktos ma wolny pokoj ;>
edytowany przez zwisio: 21 lip 2011
Ja poszukuje, czynsz + oplaty maksymalnie 500 euro... Masz jakies oferty? :P
gosiaGB szukasz pokoju w GLIWICACH za 500 EURO?
Ojej :P Nie, za PLN... :P Jeszcze sie nie przestawilam :P sorry ;)
no wlasnie sie tak zastanawialam.. hm widze ze w gliwicach cena za pokoj porownywalna jak w krk:)
http://gliwice.dlastudenta.pl/stancje/
Ja na razie szukam... Jak coś znajde w przystepnej cenie to dam znać :)
Prawda jest taka, że teraz między Krk a Gliwicami jest mała różnica...
Oliva w jakim sensie?
chyba chodzilo jej o cene za mieszkanie, bo myslalam,ze krakow jednak drozszy, a za 500zl pokoj mozna w krk znalezc spokojnie
Tak tak ;D O cenę mieszkania ;D Ale z nauczaniem przecież też nie jest źle ;D
Wlasnie wczoraj nasluchalam sie opinii dziewczyny, ktora studiuje fil. wloska na UJ i nie pochwala sobie...
jakto?? ;>
Mowi, ze nie ma wysokiego poziomu, ze studia na UJ sa troche przereklamowane
Też to słyszałam... Jak i rónież to, że jest straszny wyścig szczurów i nikt nie chce zbytnio sobie pomagać... Mowa tu już nie tylko o italianistyce.
Dziewczyny! Znalazlyscie juz mieszkanie? :)
ja jeszcze nie... kiedy jest wiadomo czy ktoś dostał mieszkanie w akademiku?
A skladalas juz jakis wniosek? Z tego co wiem to zeby sie starac o przyjecie do akademika to trzeba miec numer albumu, a takiego nie mamy jeszcze, przynajmniej ja nie mam...
tak składałam wniosek i tak jak Ty także nie mam jeszcze numeru albumu... Ktoś z Was wpłacił już te 21 zł? Nie wiem czy w ogóle na stronce jest ich numer konta....
Jakie 21 zł??? Nic nie wiem o tym...
w sekretariacie powiedzieli mi że te 21 zł to legitymacja+indeks.... i że wyślą mi na pocztę e-mail numer konta na który mam wpłacić. Ale chyba coś za długo czekam, w końcu są wakacje. Pewnie te wszystkie formalności trzeba dokonać najprawdopodobniej we wrześniu...
Coś mi się nie podoba organizacja na tej uczelni... Mnie o tym nie poinformowali... Muszę się tam przejść jak będę następnym razem w Gliwicach...
Ja sama się przez przypadek o tym dowiedziałam ponieważ ze mną w sekretariacie był mój ojciec i zapytał się o indeks a reszta to znasz.
A ile już czekasz na ten numer konta?
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 268

« 

Życie, praca, nauka