Mowi, ze nie ma wysokiego poziomu, ze studia na UJ sa troche przereklamowane
Oliva
22 lip 2011
Też to słyszałam... Jak i rónież to, że jest straszny wyścig szczurów i nikt nie chce zbytnio sobie pomagać... Mowa tu już nie tylko o italianistyce.
gosiaBG
02 sie 2011
Dziewczyny! Znalazlyscie juz mieszkanie? :)
jolka5-15
04 sie 2011
ja jeszcze nie... kiedy jest wiadomo czy ktoś dostał mieszkanie w akademiku?
gosiaBG
04 sie 2011
A skladalas juz jakis wniosek? Z tego co wiem to zeby sie starac o przyjecie do akademika to trzeba miec numer albumu, a takiego nie mamy jeszcze, przynajmniej ja nie mam...
jolka5-15
05 sie 2011
tak składałam wniosek i tak jak Ty także nie mam jeszcze numeru albumu... Ktoś z Was wpłacił już te 21 zł? Nie wiem czy w ogóle na stronce jest ich numer konta....
gosiaBG
05 sie 2011
Jakie 21 zł??? Nic nie wiem o tym...
jolka5-15
05 sie 2011
w sekretariacie powiedzieli mi że te 21 zł to legitymacja+indeks.... i że wyślą mi na pocztę e-mail numer konta na który mam wpłacić. Ale chyba coś za długo czekam, w końcu są wakacje. Pewnie te wszystkie formalności trzeba dokonać najprawdopodobniej we wrześniu...
gosiaBG
05 sie 2011
Coś mi się nie podoba organizacja na tej uczelni... Mnie o tym nie poinformowali... Muszę się tam przejść jak będę następnym razem w Gliwicach...
jolka5-15
05 sie 2011
Ja sama się przez przypadek o tym dowiedziałam ponieważ ze mną w sekretariacie był mój ojciec i zapytał się o indeks a reszta to znasz.