nkjo gliwice 2011/2012

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 268
Ach no tak, masz racje, kurcze ups.... a wiec moze byc 2 razy trudniej :P
a już miałam nadzieję... zwariuje do tej 18 ;/
Nie, pomylilo mi sie z kierunkiem, na ktorym jest kolezanka, na fil angielskiej z niemieckim, tam jest 70... :(
Tak, ale tam też jest masa kandydatów... http://krakow.dlastudenta.pl/studia/artykul/UJ_Rekrutacyjne_statystyki,70574.html
Wiec na UJ bedzie mniej niz 11 kandydatow na jedno miejsce
wydaje mi się, że będzie mniej niż 10 os. bo nie ma w tym roku aż takiego zainteresowania na italianistyke.
Uaktualnienia co do specjalizacji: dzis pani z dziekanatu powiedziala, ze pierwszy rok jest bez specjalizacji, a po pierwszym roku mozna samemu wybrac specjalizacje. Ktos wie kiedy bedzie juz lista przyjetych?
Nie moge się tam w ogóle zalogować... :/
Ja sie zalogowalam, ale pare dni temu tez sie nie logowalo, musisz poczekac troche, a sa juz wyniki na UJ! :P Dostalyscie sie? Ja jestem 88 na liscie rankingowej, wiec chyba nie ma szans :P
edytowany przez gosiaBG: 11 lip 2011
Sorry, mialo byc "88 na liscie rezerwowej"... a dostaly sie 64 osoby wiec chyba lipa ;)
to ja pewnie też się nie dostałam. A więc Gliwice ;)
Sprawdz i daj mi znac, moze jestesmy obok siebie na liscie ;) chociaz ja czekalam godzine az mi sie wczyta, bo serwer jest przeciazony
mnie w ogóle nie chce strony załadować moje Safari... ;/ może koło północy... ;) hehe ;D
Chociaz jak patrze na Twoje 88% z polskiego rozsz to sadze ze chyba bedziesz wyzej ode mnie w rankingu ;)
ale mam 58% z ang. ;/
a ja z polskiego rozszerzonego 58% :P
Co Ty w takie cuda to ja na serio nie wierze... Moge już szukac lokum w Gliwicach ;)
Ja tez ;) Myslalas o akademiku?
Nie bardzo, nie przysługuje mi. Myślałam raczej o pokoju gdzieś ;D
Hmmm dlaczego uwazasz, ze nie przysluguje? Ja tez nie jestem z Gliwic i wielogodzinnych dojazdow nie wytrzymam. Wiesz gdzie zaczac szukanie stancji?
Bo mam za duży dochód w rodzinie na jedną osobę ;) Myślałam właśnie o stancji, albo o kawalerce żeby ją z kimś dzielić ale nikt z moich znajomych nie studiuje w Gliwicach ;/
Witam przyszłe studentki italianistyki na KJO!

Jest jedno wolne miejsce (drugie zajmuję ja - studentka II roku f. włoskiej) w dwuosobowym pokoju w dwupokojowym mieszkaniu studenckim, 15 min. od uczelni (ul. Perkoza), 400 zł/mies plus rachunki dzielone na 3 osoby. Wprowadzenie możliwe już od połowy września. Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na maila: [email]
Gosia, myślałam że Ty jestes z Gliwic. Jeśli znajdziesz jeszcze 2 chętne do wynajmowania pokoju to prawdopodobnie będę mogła Wam pomóc. W Gliwicach mam do wynajęcia połowę domu, tzn piętro.
Są tam trzy pokoje , kuchnia, łazienka.
hahah......no i przyszedł moment że jest okazja pochwalić się tym co się posiada :)))))
ale futra nie mam ani jednego ....
Margo a ile na osobe wychodzi ;D Fajnie brzmi ;D
Nie Margo, nie jestem z Gliwic, mieszkam ok 100 km od Gliwic :(

Hehe futrami tez nie wypada sie chwalic, w koncu nie sa ekologiczne :P
Co do mieszkania to ja jeszcze nie wiem, bo chcialabym mieszkac w akademiku, ale dam Ci znac ;)

Fajnie brzmi, a poza tym to gdzie jest to mieszkanie i jak drogo? :)
edytowany przez gosiaBG: 11 lip 2011
Oliva, jak będziecie 3 chętne to dam Wam namiary na osobę która tym mi się zajmuje.Zawsze było to wynajmowane przez małżeństwo ale można i studentki "przygarnąć" pod swoje skrzydła, czemu nie.
Dom jest na osiedlu Literatów w Gliwicach Łabędach. Myślę że 5 stów od osoby plus opłaty oczywiście, to jest rozsądna cena. No i pod warunkiem że nikt się nie zglosił do tej pory bo mieszkanie ostatni lokatorzy zwolinili miesiąc temu.

GosiaBG ma namiary na mnie jakby co
pzdr
podoba mi się ta propozycja Margo... Zawsze we trzy raźniej no i rachunki mniejsze ;D
Tak, nawet niezla :) Zobaczymy jak bedzie, z tego co wiem, to jutro ma byc kompletna lista przyjetych... Tylko gdzie ona bedzie? Mam nadzieje, ze bedzie w internecie, a nie tylko na drzwiach KJO...
Nie mam pojęcia... Ehhh ... To wszystko takie pogmatwane.
I pytanko czy można się teraz zalogować jeszcze na KJO bo moja koleżanka chciała, czy już nie ma szans??
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 268

« 

Życie, praca, nauka