Zapraszam na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 253
poprzednia |
Z checia zaprosze na dwa tygodnie w lipcu jaksa fajna dziewczyne ,oferuje mieszkanie,wyzywienie,pomoc w nuce jezyka oraz zwiedzenie wielu pieknych miejsc...mam 28 lat i wolalabym zeby byla to osoba w wieku 23 -28 lat ta propozycja nie ma nic dziwnego w sobie i ukrytych intencji.Jestem tu na forum juz sporo i mieszkam w Itali juz trzy lata w przyszle wakacje wychodze za maz,mam super faceta ktory sie zgodzil zebym zaprosila kolezanke.On pracuje prawie caly dzien i nie chce zebym sama chodzila na basen zeby mnie nikt nie zaczepila oraz ze to dziwnie wyglada i bede sie tam sama nudzila i ma racje a mi sie nie chce siedziec w te piekne sloneczne dni w domu... sam nie moze mi towarzyszyc ze wzgledu na prace oraz wie ze bardzo lubie chodzic na zakupy,polatac po mercato e buona compagna mi fara bene ...ja jestem osoba otwarta na nowe znajomosci bylo juz u mnie sporo kolezanek lecz wiekszosc juz ma dzieci i rodziny ..dwie ktore byly w ostatnie wakacje poznalam przez internet i wszystko bylo ok ...tak wiec zapraszam do kontaktu ze mna birichina28libero.it
czesc , wiem rozumiem to , ja też zazwyczaj spedzam sama wakacje we Włoszech, z jakiego miasta jestes? ja częsc wakacji spędzam w Rzymie, a częsc w Medilanie, swoje wakacje wiążę takze z pracą, ale całe popołudnia mam wplne, pozdrawiam
A ktora czesc swoich wakacji spedzisz w Rzymie? Ja tu mieszkam (Ty moze tez?), przez wiekszosc lipca bede na urlopie w Polsce, w sierpniu - nie wiem, jeszcze ile - ale czesciowo na pewno bede w Rzymie.
Mieszkam w Krakowie i uwielbiam wszystko co włoskie, jezyk znam słabo - kiedys rozpoczełam nauke wloskiego, ale z braku czasu nie udalo mi sie jej kontynuowac. Jesli chcialabys napisac podaje moj adres: [email]
ota_!!! mieszkasz w Rzymie? a w lipcu bedziesz w Polsce? JA potrzebuje pokoju na miesiac (lipiec) w Rzymie! Moze bylaby mozliwosc wynajecia go od Ciebie na czas gdy bedziesz w Polsce. ?Zostawiam maila [email]
ota_!!! mieszkasz w Rzymie? a w lipcu bedziesz w Polsce? JA potrzebuje pokoju na miesiac (lipiec) w Rzymie! Moze bylaby mozliwosc wynajecia go od Ciebie na czas gdy bedziesz w Polsce. ?Zostawiam maila [email]
Karolina wiem ze Mammina ktora mozesz zastac w temacie mlode mamy jednoczmy sie pisala kiedys o wynajeciu pokoju ...mozesz sie jej zapytac oczywiscie po odpowiedzi "Ota"
Lundi masz jakies Gadu lub skypa ..chetnie Cie poznam pozdrawiam
Ewelina ja mieszkam w regionie pimonte 40 km od Turynu
cos za gesto sie tlumaczysz biricchina...... owszem wpisywalas sie na forum ale zdjecia do linka, ktory podalas mowia same za siebie.......jedzcie dzieczyny, jedzcie...a zajedziecie!!!!!!!!! Ze tez wy takie naiwne jestescie baby..........
Birichina ... mieszkasz w Piemonte ? , Ja jestem z Torino :-)
brichina28, tak z ciekawosci pytam, dlaczego szukasz towarzyszki na wakacje na forum?
birichina28, ups, sorry;)
jaki link?
jakie zdjecia??
a dlaczego mialabym nie szukac widzisz w tym cos dziwnego juz wyjasnilam wczesniej ..moje kolezanki z warszawy maja dzieci i zalozone rodziny .... przez internet ludzie tez sie poznaja
Valentine a masz jakis komunikator ...ja czesto jezdze do Torino polatac po centrum po sklepach
Link byl do mojego bloga i nie ma tam dziwnych fotek ...sa z podrizy ze swiata z Cuby Monte Carlo Paryza i innych pieknych miejsc mojej rodziny,mojego amore i kolezanek a pozatym Vip ciebie nie zapraszalam na mojego bloga i twoje podejrzenia sa dla mnie smieszne
niestety nie mam żadnego komunikatora... :-(
birichina28 masz jakis komunikator?Ja tez sie troszke nudze w tych wloszech:)
Ja mam skype lub tel com ale to juz przez priva zeby mi nikt nie wydzwanial....dodam do Vipa ze pewnie jak bym byla brzydka i garbata to w moim zaproszeniu nie bylo by nic dziwnego ...ale tak nie jest jestem fajan i ladna dziewczyna oraz stac mnie na to zebym mogla sobie zaprosic kogos na wakacje ...dla zainteresowanych bez problemu podam link do mojego bloga bedziecie mogly same ocenic jakie robie wrazenie...
:)to mozesz mi przeslac adres na [email] grazie
Giustine juz leci link zobacz i sama ocen
Valentine qanto anni hai piu meno mia eta..possiamo prendere un caffe insiema quando saro a Torino prossima volta ..mozesz zostawic mi meila
Teraz ide zaprojektowac szablon na spodnice dla mojej tesciowki bede wieczorem ....
dzieki birichina , a tak przy okazji moge prosic o link Twojego bloga? [email]
Witam

Fajna propozycja tak jak by spadla z nieba dla tych osób co pragna spedzic wakacje w slonecznej Itali
Wiec i ja postanowilam napisac do ciebie i zapisac sie na liste chętnych
Jeżeli jeszcze nie jest zapóźno.
Gdy bedziesz miala czas to napisz [email]
Pozdrawiam
Ja dopiero teraz dalam ta propozycje i jest aktualna ..juz zagladam na meila
Dziewczyny juz przeslalam link do mojego bloga Wam na meile ....nazwe ktora mialam wczesniej zmienialm przed nieproszonymi podgladaczami...ja z rana juz latalam po meracto mam tutaj w srody i soboty ten fajny bazarek,odwiedzam go obowiazkowo,zawsze cos fajnego znajde.Dzis kupilam niewiele ale to dlatego ze jest tu juz bardzo goraco a ja wychodzac z rana myslalam ze jest mniej stopni tak wiec wrocilam szybko do domu i ide jeszcze raz po obiedzie ...ten tydzien sa u mnie tesciowie wlasnie zaraz moje amore przychdzi na pauze obiadowa i siadamy do stolu...
Ja tez mam watpliwosci co do propozycji Birichiny.....ta propozycja wydaje mi sie dwuznaczna jakby chciala sciagnac mlode dziewczyny do burdelu,ten przedzial wiekowy 23-28 ...dziwne.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 253
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia