Zapraszam na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 253
A to ze chce zobaczyc jak ktos wyglada to chyba normalne ja sie pokazuje cala z ogromna iloscia fotek nie tylko moich,zanim napiszecie cos zastanowcie sie .........
birichina28 nie przejmuj się tak tym co ludzie wypisują. Ja również uważam, że zawiść ludzka nie zna granic i chodź jeszcze nie widziałam zdjęć (ponawiam prośbę o link do bloga:) na [email] nie widzę nic zdrożnego w Twoim zaproszeniu, choć byś niewiem jak wyglądała masz prawo do zabawy, miłego spędzania czasu, a jeśli przytym zrobisz komuś frajdę to, to zasługuje na pochwałę anie na reprymendę.
Miłego dnia dla Ciebie.
Z góry przepraszam za błędy, dopiero teraz je wychwyciłam.
birichina to bardzo atrakcyjna dziewczyna...i roberto chyba ma troche problemow ze wzrokiem...jesli chodzi o ciuchy to kazdy ma swoj styl ..i niech tak pozostanie
naprawde nie rozumiem calej tej dyskusji i w czym tkwi problem...przeciez nikt was do wloch na sile nie ciagnie
biri..mysle ze najlepiej zrobisz jesli nie bedziesz odpowiadac na glupie zaczepki a jedynie na konkretne pytania ewentualnych zainteresowanych wyjazdem......zycze milych wakacji :-))
witam biri jak znam zycie to ty bedziesz, co roku potrzebowac bratniej duszy na wakacje bo twoje amore bedzie ciogle w pracy,wlosi juz tak maja
Jaka szkoda, ze niestety nie mieszczę się w limicie wieku (mam parę latek ponad górną granicę:-) bo pewnie chetnie bym skorzystała z zaproszenia. Ja np. poznałam (teraz już zaprzyjaźnioną :-) rodzinę z Włoch przez Internet i oczywiście przed wizytą u nich spotkałam się z różnego rodzaju opiniami "pseudodoradców" typu "przecież ich nie znasz", "pewnie to jacyś szaleńcy", "zwariowałaś, przecież na pewno gdzieś Cię wywiozą, zabiorą dokumenty, trafisz do domu publicznego" itp. rewelacje. Cieszę się, że tych wszystkich rad nie posłuchałam bo dzieki temu poznałam naprawdę fantastycznych ludzi i przeżyłam świetne wakacje. Oczywiście trzeba weryfikować różnego rodzaju oferty ale nie można potępiać w czambuł wszystkiego (jednoczesnie obrażając Bogu ducha winna dziewczynę) tym bardziej, że nie jest osobą zupełnie nieznaną bo chetni mogą ją poznać (przynajmniej trochę) poprzez jej wpisy na tym forum.rnBirichina28 - trzymaj się a przy okazji podeślij mi adres bloga na [email] rnB.
za rok wychodze za maz to sie postaram o malenstwo i wtedy zaprosze sobie opiekunke z polski dla pomocy i towarzystwa ktorej oczywiscie bede placic juz mam kogos z rodziny mojej kolezanki na oku a jak nie to sobie znajde przez internet ....widzisz tylko dziwi mnie to zachowanie postronnych osob ktorych moje zaproszenie nie dotyczy ktorzy na sile staraja sie mnie tu oczernic,tyle ze ja mam swoje zdanie o takich malych ludzikach i nie brak mi trafnych rispost.... na poczatku ze chce kogos tu sciagnac i postawic na ulicy teraz ze znowu gruba i brzydka smiechu warte hahhaha
a u mnie juz 30 stopni upalu w kuchni krzata sie tesciowka i robil lasagne
za tydzien juz jada do domu to pewnie bede musiala sie pozbyc paru kili ale jak sobie odmowic takich smakolykow ....ide pomoc troche
hey kochana widze ze rozpetałas burze na tym forum , ja z checia mogłabym przyjechać do ciebie tak siedze w domu i nie pracuje przeslij mi link jak możesz [email]
Z punktu widzenia kobiety muszę przyznać, że dziewczyna jest super. Ma urok i potrafi to pokazać, więc nie rozumiem dlaczego niektórzy uważają inaczej. Ja wiem, że każdy ma swój gust, ale na pewno nie można powiedzieć, że dziewczyna jest brzydka czy nieatrakcyjna. Jej ubiór wcale nie wskazuje na to, aby była, że tak powiem lekkich oby czai, wręcz przeciwnie ma dziewczyna klasę, a że ma co pokazać i robi to, to o niczym jeszcze nie świadczy. Jak dla mnie jest 100 % kobietą i wie o tym. Trzymaj tak dalej.
Pozdrawiam.
ja tez widzialam pare zdjec i nie wiem o co chodziło ty osobom
hej kto mi wysle zdjęcia birichina28 jestem ciekawa jaka ona jest widze ze jej nie ma teraz na forum moj adres [email]
Ja również ponawiam prośbę o blog. Pisałam wczesniej, ale bez odzewu. Szkoda, ze w wakacje będę tak daleko ( pod Rzymem), bo chętnie poznałabym Cię. Pozdrawiam, mój e-mail [email]
Ania ja Ci przesle poznej fotke ,mam przygotowania do obiadu i szukam hotelu w Riccione na weekend teraz w piatek jest swieto wiec beda trzy dni odpoczynku.....
Nalepiej jak mi zostawicie wiadomosc na meilu ja odpowiem linkiem....
ales zarozumiala dziewczyno,czy tylko ja to widze??rnopiekunka z polski,riccione,cavalli,akrylowe paznokcie,tesciowa i jej lasagna,venecja...nie byloby nic zlego w tym gdyby nie twoj ton wielkiej bogaczki,tylko ze to co niby masz to nie twoje tylko twojego wlocha a to 2 rozne rzeczy.
JEZELI NAWET TO WSZYSTKO MA TO CO Z TEGO NIECH SIE CIESZY ZE SIE JEJ POSZCZESCIŁO. SUPER KIEDY INNYM JEST DOBRZE TO JA SIE CIESZE A NIE WYMAWIAM I ZAZDROSZCZE. CAŁUSKI
A JAKI JEST TEN TWOJ MAIL
wow... rzeczywiscie jesli biri ma akrylowe paznokcie to musi byc bogata.. he he he tak swoja droga Biri to fajny ten temat sie zrobil, mozna sie posmiac, mam tylko nadzieje, ze humorku nikt ci nie popsuje, pozdrawiam cie serdecznie pa
tak mnie natchnelo... moja tesiowa tez umie gotowac lasagne! hmmm czyzby to oznaczalo ze jestem bogata? he he he he he he he
ej przestancie sie czepiac, normalna dziewczyna a robicie afere i tylko czekaja zeby wbic szpilke, czuje ze ten caly roberto to jakas zakompleksiona panienka, pozdrawiam
No widzisz, niby wszystko normalne, a ludzie sie czepiaja, takze takie apele jak twoj raczej nie pomaga, bo widac ze jest duuuuuuuuzo zazdrosnikow na tym forum i nic na to nie poradzisz.
Hej! Biri dzięki za linka! Ej dziewczyny weźcie sięodczepcie od niej, wgg mnie te zdjęcia są normalne i w ogóle ładne, o co wy sięczepiacie? że pokazuje zdjęcia na blogu i chce zaprosić koleżankę? To jej sprawa, nie chcecie jechać, to nie gadajcie tu jaka ona jest głupia!
Biri na jednym zdjęciu miałaśtaki sweitny sweterek taki biały z dziurami narzucony na białą bluzkę do białej spódnicy! ślicny był :) I te spodnie wuycierane na jednym z pierwszych gdzieś w pokoju na zdjęciu były faaajne :) Hehe ja to zawsze zwracam uwagę na takie pierdoł :P. A Biri współczujęci teraz, musisz wszystkim wysyłać adres swojego bloga, żeby nikt nie miał jakiś wątów, że niby coś ukrywasz :) Oj biada temu, co sypnął, że masz bloga :) Hehe :) Pozdrawiam!
hej ja , nie chce sprawdzac kolezanki tylko jestem ciekawa jak wyglada , tym bardziej ze atmosfera jest fajnie podkreconma na tym forum:)))
roberto lub roberta zanim cos napiszesz to sie zastanow..co ma pasta lub akrylowe paznokcie do statusu spolecznego i pewnie nie moge podrozowac bo tobie jest przykro z tego powodu ze siedzisz w itali w czterech scianach ...na to zebym mogla prowadzic takie zycie moje Amore ciezko pracuje moze nie w fabryce dlatego ze prowadzi wlasna dzialalnosc ale tez zeby wszystko gralo pochlania wiele energi i nerw tak wiec dosyc czesto jezdzimy odpoczac a ty z zazdrosci juz tam puchniesz ....moze ty pokazesz jak wygladasz z pewnosci nie tylko ja jestem ciekawa skoro jestes na tyle odwazny zeby wypisywac zlosliwe komentarze ....
nie byloby nic zlego w
>tym gdyby nie twoj ton wielkiej bogaczki..

Rozumiecie ludzi--TON-sposob w jaki ktos mowi swiadczy o czlowieku nie zawsze to co mowi.
Juz widze ta bidulke ktora przyjedzie,bedzie prawa reka birichiny-podaj,przynies,pozamiataj.
...kazdy uslyszy taki ton jakiego oczekuje
...jak ktos ma kompleksy to zazwyczaj wszystkie wypowiedzi odbiera w wlasnie w ten sposob..."w takim tonie"
Uważam, że to niby "amore" potrzebuje świeżego mięska. Mieszkam w Italii kilka lat i jeszcze nie widzialam bezinteresownego Wlocha. Wiem również, że Polka sprzeda koleżankę za kilka euro. Dziewczyny nie bądźcie naiwne.
Biedulka wybacz ale skoro ja gotuje to chyba normalne ze po obiedzie czy przy nakryciu do stolu mi ktos pomoze ....jaka ograniczona jestes dziewczyno ja pewnie szukam sluzacej ...jeszcze sparzatac to potrafie i zadbac o siebie tym bardziej wiec nie musze sie poslugiwac innymi skoncz te swoje chore wywody ...jaki ton zarozumiala nie jestem a tobie kompleksow nie brakuje ....
>>Mieszkam w
>Italii kilka lat i jeszcze nie widzialam bezinteresownego Wlocha.

No to masz pecha, wspolczuje srodowiska, w ktorym sie obracasz.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 253

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia