Zapraszam na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
241-253 z 253
| następna
hihi Biri... musze przyznac, ze "rozgrzalas" forum, teraz zacznie sie dyskusja do czego prowadzi utrzymywanie przez faceta rodziny? czekam na rewelacje!!!! (pozdrawiam cie i nie daj sie)
Flame skoro Cie nie obchodzi to przeciez nie jedymy watek na tym forum wiec po co krytykowac ....idz tez sobie kobieto spokojnie

Ciao Madyy ...
buona giornata
Tak Maddy teraz to juz zrobilo sie nawet zabawnie kazdy powiedzial co mysli,wiele osob przeczytalo i przeszlo obojetnie,tak szczerze mowiac to sie zrobilo zamieszanie i powoli ucichnie ..dziekuje osoba ktore wyzrazily pozytywna lub neutralna opinie tym co byli przeciw nic juz nie powiem macie prawo wyrazic swoje zdanie zaprezentowac sie za pomoca slow i ja wam tego nie moge zabronic ....
anche a te, ciao:)
Dobrze ze tesciowka zostawila mi pare gotowych obiadkow przez te pisanie jestem do tylu z czasem ..pogoda sie dzis poprawila wczoraj bylo calkiem zimno,samopoczucie dobre wiec wszystko ok .... troche cicho w domu bez gosci ale ja tez lubie spokoj ..
No wlasnie,kazdy ma prawo wypowiedziec wlasne zdanie,i jak sama napisalas nie mozesz tego nikomu zabronic,wiec nie mów zebym sobie poszla.Ja tylko wyrazilam wlasną opinnię,przeciez nie wszyscy muszą sie odnosic do tego pozytwnie,ile osób tyle opinni.Myślę że jakos specjalnie Cię nie obraziłam,napisalam tylko ze są kobiety dla których taka sytuacja jest nie do przyjęcia.Nie napisalam ze siedzisz calymi dniami w domu,wydajesz kase swojego faceta i nic nie robisz,bo pewnie tak nie jest,jak sama piszesz masz jakies zajecia.Mój post nie byl napisany z zamiarem obrazenia kogos,wiec nie rozumiem twojego oburzenia,zebym sie nie wypowiadala i najlepiej sobie poszla.
Jak dla mnie Maddy to mozesz nawet po poludniu wstawac:)
Szczęscia życzę
Flame tez nie chcialam Cie obrazic faktycznie nie powinnam pisac idz sobie dobrze ze napisalas co myslisz ....ja nie pracuje zawodowo ale zajec mi nie brak,Madyy tez jest dzielna ...jak znajdziemy odpowiednia prace to chetnie
widzisz tu z moich paru zdan zrobilo sie zamieszanie i przyznam sie ze jak ktos juz to napisal sama dolalam olivy do ognia ...milego dnia
Ja nie napisalam swojego posta po to żeby z kogoś drwic czy obrażac,albo się klócic,na tym mi wcale nie zależalo,szkoda czasu i energii,.Ale same podkręcacie sytuację.Jak juz wczesniej napisalam,ile osób tyle opinni.
Allora pace.Buona giornata a tutti
Biri przedstaw program pobytu, to zachecisz kandydatki. Myslisz, ze takie zajęcia jak stirare, pulire, cucinare sa zachęcajace? Chcesz uczyć wloskiego? Jakim slownictwem dysponujesz w tym jezyku? Mutandi, camicia, fare amore.... Jestes w stanie pokryc koszty podrozy w obydwie strony z Polski? Jesli tak, to va bene. Dla wiekzsosci bezrobotnych w Polsce, to bedzie atrakcyjna propozycja, bo pomniejsza sie im dlugi. Zaoszczedza na jedzeniu i zmieni im sie jadlospis z zalewajki na paste. Jesli nie, to nie sadz, ze ktos wyda na podroz po to aby Cię poznac i sluchac jaka to Ty jestes swietna i dobroduszna. Czy Twoje "amore" jest w stanie pokrywac koszty basenow, wejsc na plaze, wynajmu lezakow i parasoli? Czy wieczorami kandytatka bedzie musiala ogladac mecze w TV? a jesli nie, to kto pokryje koszy dyskotek czy ewentualnych kolacji fuori casa. Podsumuj Sobie to wszystko. A moze Twoje "amore" znajdzie dla Twojej kolezanki amore? Nie bedzie to trudne, bo kazdy chetnie wezmie sluzaca za darmo. W przeciwnym wypadku, to za niewiele wieksza kwote niz podroz do Italii mozna wykupic sobie wczasy lacznie z podrozą i pobytem nad czystymi akwenami poza granicami Polski. Zanim dasz taka niedorzeczna propozycje, to sie dlugo zastanow. Zacznij wreszcie byc odpowiedzialna. Ciao bimba.
Dobrze ze tesciowka zostawila mi pare gotowych obiadkow przez te pisanie jestem do tylu z czasem ..pogoda sie dzis poprawila wczoraj bylo calkiem zimno,samopoczucie dobre wiec wszystko ok .... troche cicho w domu bez gosci ale ja tez lubie spokoj ..

Co to kogo obchodzi. To jest temat propozycji na wakacje a nie "tesciowka"
hej, z tego co wiem to izka mieszka w gdyni z inna kumpela, nie mam pojecia czy pracuje, wiem ze szukala czegos w IPN-ie, ostatnio ja widzialam na sylwestra i musze przyznac, ze powoli przezywa przemiane... hihi, ale w pozytywnym sensie. Na poczatku nie przypadlysmy sibie do gustu, ale teraz jest pace...
Ale wątek się rozwinął! Wystarczt zaprosić kogos na wakacje do Włoch a już wszyscy się rwą! Pazurami oczy byście sobie nawzajem powydrapywali! Ale żenada! Ale ten wątek pokazuje jacy są ludzie, szkoda.
Czesc Biri!
Wiesz co przeczytalam poczatek i koniec tej dyskusji , jesli pozwolisz , wtrace slòwko - czasem nie oplaca sie byc dobrym! bo i tak dostaniesz po glowie!ludzie (jedni z zazdrosci inni perfidni) dopieka ci jeszcze nie raz!
Oczywiscie ze ten watek pokazuje jacy sa ludzie i takich jak my (szczerych i dobrych) teraz to juz nawet w Polsce zaczyna brakowac!!!
Ostatnio slyszalam opinie jak to Polki zatracaja swoja polskosc na rzecz wloskich przyzwyczajen - to dobiero smiechu warte , czasem jestesmy jak zwiezeta.
Zakoncz wiec te walke i tak bedziesz wygrana , bo chcialas dobrze.
Powodzenie i do uslyszenia.
Temat przeniesiony do archwium.
241-253 z 253
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia