Ok jestem juz po obiadku wiec biore sie za odpisywanie od konca wypowiedzi ...
.Ania78 po opuszczeniu fioletowych stron dodam moje wczorajsze piekne fotki z Venezji i Verony(mam na placu swietego Marka jak karmie golebie cos super ),przesle Ci link do bloga ..stwierdzenie "aparatka" w pewnym sensie roznie sie od innych dziewczyn jestem osoba smiala,szczera,szalona z tysiace pomyslow w glowie i cala masa zainteresowan...wylamuje sie troszeczke ze zyciowego schematu i albo sie mnie bardzo lubi albo nie rozumie ...wcale nie mam zamiaru sie tlumaczyc po co i dlaczego to moje zycie i jak chce kogos nieznajomego zaproscic na dwa tygodnie to tak zrobie ,to moj dom i czas wiec tak sie zastanawiam co maja z tego osoby ktore tak goraco mnie krytykuja .....
Monika ten gosc juz wiele razy popisal sie w roznych tematach zlosliwymi uwagami ,moje zaproszenie spedza mu sen z powiek
to go nie dotyczy a szpileczke trzeba wsadzic ...Pozdrawiam przelij mi meila dam Ci link do mojego bloga zobaczysz sobie nowe fotki z warszawy i teraz z weekendu
Ota co do basenu to bede sie lepiej czula w towarzystwie kolezanki niz sama,fajnie pogadac,poczwiczyc Aqua Gym , sama obecnosc drugiej osoby jest dla mnie wazna ale co je bede Ci tlumaczyc wiesz lepiej ...a ze znajomosci internetowej moze sie zrodzic przyjazn dlaczego nie ..bedziemy mialy czas aby sie poznac jestem nowoczesna kobieta i nie stronie od czegos czego nie znam i nie mowie ze to jest zle lub,ze ktos kto praktykuje taka metode zawierania znajomosci jest glupi ....ocenie pod koniec lipca
"
A pod innym nickiem" to jest Kobieta gratulacje za sposob w jaki wyrazasz swoje opinie "rozwalilas mnie " skad wzielas te zdanie ,wiesz nie znam cie ale potrafie sobie ciebie wyobrazic brrra co do podania mojego linka do bloga to podalam go dla kolezanek a ty do nich sie nie zaliczasz
zawistne bezosobowe postacie przechodza obok mnie ciao ciao
Madyy pewnie szykujesz sie do ceremoni jak dobrze pamietam 15 powiesz si jeszcze Cie zlapie przed ...na wielkie Auguri....
Alisa25
sama sie zaprzyjaznilas z Cucciola i powiedz mi czy gdyby Cie zaprosila na dwa tygodnie czy uwazalabys ze chce Ci cos zrobic tylko dlatego ze poznalyscie sie przez internet ..wiele osob jest zamknietych w ograniczeniach i nie sa w stanie sobie wyobrazic pewnych spraw ktore dla innych sa normalne ...w ktorym wieku zyjemy,teraz przez internet zalatwia sie wszystko robi zakupy,poznaje ludzi,szuka roznych rzeczy,Ja mam ochote zaprosic kogos zapraszam stac mnie na to mam wole lozko dla gosci ,gwarantuje ze osoba ktora do mnie przyjedzie bedzie wypoczeta,wyspana,najdzona i oczywiscie opalona oraz ze nic jej sie tu nie przytrafi ....polubilam kogos nabralam zaufania dlaczego nie sprobowac
nawet jesli pare osob uwaza ze to dziwne ...
GraziaIt
dla Ciebie to takie normalne i smieszne ze popierasz slowo "Santa"
sama ciezko pracujesz przy staruszkach ten tytul Tobie sie bardziej nalezy ....
AgniesePl
polska slynie z braku tolerancji z widlami na to czego nie zanaja ...jam moze byc
komus na tyle dobrze zeby pokazac swoje zycie innym ...na stos z nia czarownica hahahhahah
teraz jak bylam w Warszawie doslownie dwa tygodnie temu dawalam wywiad do programu "na celowniku"TV1 wypowiadalam sie na jeden temat , mialam odwage zeby powiedziec co mysle i tym bardziej pokazac twarzy ...wiec wiele osob ktore mnie tu oczerania i obraza w rzeczywistosci za ekranem komputera to zachwijane osobowosci ...normalna osoba ktora mysli inaczej lub sama by sie nie odwazyla na taka znajomosc przechodzi obojetnie,"mysli mnie to nie dotyczy jej zycie niech robi co chec albo bedzie zalowac lub bedzie zadowolona nie ma zanczenia jak sie ubiera i wypowida...
Dio ...wiekszosc krytycznych wypowiedzi jest napisana przez ta sama
chora osobe
nie wie jak zwrocic na siebie uwage i stac ja na bezsensowne wolgarne wypowiedzi pewnie slowo "ODP........" uzywa sie w jej towarzystwie ..era kamienia lupanego sie klania.W nowoczesnym swiecie gdzie przez siec mozna wyrazic swoja opinie bez koniecznosci pokaznia twarzy ....szkoda slow
Pozdrawiam Dio przeslij mi swojego meila wysle Ci link do mojego bloga i sama bedziesz mogla ocenic jakie robie wrazenie ....
Moni PG
ja bede teraz w weekend w okolicach Bologni z tesciami pewnie Rimini lub Cattolica ..jak chcesz mozesz mi zostawic na meilu jakis kontakt lub komunikator do siebie....ja czesto podrozuje a Bolognia nie jest daleko lub zapraszam do mnie na kawke jak tylko zachaczysz piemonte ...przesle Ci tez link do bloga a w nim z 100 fotek i pare mysli pozdrawiam
Ania Genova
wiesz Aniu mialam jedna kolezanke mieszkala w alessandri z ktora znalam sie od lat ale powiem szczerze widzialam sie z nia jak bylo jej cos potrzeba lub miala milosne zmartwienia,teraz wrocila do polski i jak na razie sie nie odzywa ...ja jestem szczesliwa osoba,zyje mi sie dobrze i jak mam miec przy sobie osobe ktora bedzie mnie dolowac to wole byc sama... i tak caly rok jestem sama poza tym ze czesto podrozuje,mam wiele zainteresowan ktorych nie bede teraz juz wymieniac ,odwiedzaja nas tesciowie oraz moja siostra ktora obecnie wykancza swoj piekny domek w warszawie i nie ma czasu zeby do mnie wpasc z siostrzenicami za to ja bylam u niej pol maja ...co do pracy to po wakacjach mam juz cos na oku .Wiem ze sama sobie wybralam ten tryb zycia i nie marudze absolutnie tak sobie wpadlam na pomysl zeby kogos zaprosic i jak pewnie zauwazylas nie kazdy jest taki tolerancyjny i wyrozumialy jak Ty ...pozdrawiam i jesli chcesz to zostaw mi swojego meila lub jakis komunikator ..a co do Genui to w lato w niedziele jezdzimy do Savony lub w okolice na plaze znam taka fajna restauracje z tarasem w ktorej pracuje Polka... cara ma si mangia bene Ciao
Catti;Marzenka;Kasia
Kasiu sama mieszkasz w Milano i wiesz ze brak przyjazni ty czasami sie spotykasz z dziewczynami ktore tam mieszkaja na pizze a poza tym masz sliczne malenstwo ...ja pewnie po slubie tez sie postaram i zawsze bede miec zajecie teraz biore sie za prasownie jesli komus nie odpisalam zrobie to poznej pozdrawiam