Zapraszam na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 253
.............. gosc
Tego typu panienki jak to zostalo przez ciebie opisane sa na pewno w lepsze sytuacji niz Ty.
Nie mam kompleksow z tego powodu i nie wywodze sie nad czys nad czym nie mam pojecia.Wiec jesli mozesz drogi gosciu to zabieraj glos tylko wtedy gdy masz cos interesujacego do powiedzenia.
Tak jak wspominalam poziom pisania swiadczy o tobie!
Punto!
ciekawisz mnie birichina,niezla z ciebie aparatka hahahhaha,moglabym zobaczyc twoj blog?
wyslij namiary jesli chcesz na [email] paaaa
Hej mogę też prosić link do tego bloga? [email] A przy okazji pozdrawiam. Faktycznie jesteś ciekawą osóbką. Odezwę się któregoś dnia na e-maila
Nie przejmuj sie dziewczyno! Pomysl masz fantastyczny i gdyby nie nawal pracy, sama bym do ciebie skoczyla. Boze do Wielkiej Brytanii sie wybierasz? Tez mieszkam za granica i czuje sie czasami samotnie. Czlowiek sklada ludziom propozycje i ludzie od razu doszukuja sie czegos makbrycznego i podstepnego. Nie znam Cie, ale kiedys bylam na wolontariacie w Grecji i mieszkalam z Francuzami i zartowalismy sobie na polskiej czaterii i mój kumpel poznal dziewczyne..studentke romanistyki i ..2 tygodnie pozniej spedzala z nami sylwestra;-) miala fantastyczne wakacje i nic zlego jej sie nie stalo;-) a ja mialam upragnione polskie towarzystwo. nie sprzedalismy jej do burdelu, jak wiekszosc osób niezyczliwych sobie na tym forum mysli.
tkwiacym w blogiej nieswiadomosci rozentuzjazmowanym "stolikowym" kolezankom i innym dajacym dogmatyczna wiare w digitalne slowo chce przypomniec o obowiazujacej w wirtulandii - tak jak wszedzie, a moze i bardziej - zasadzie ograniczonego zaufania. osoba piszaca na forum pod pseudonimem birichina28 nolens volens j e s t z (okolic?) domniemanej branzy.

ah, alisa25... nie sadze, by o wiarygodnosci intencji zaswiadczac mial ktos, kto pozdrawia forumowiczow z emiratow, wysylajac posta z chello.pl.
ja tez bym prosiła o link do Twojego bloga, [email]
Ale afera się zrobiła.Ciekawosc mnie zrzera żeby zobaczyc twojego bolga,jesli masz ochotę Birichina wyslij [email]
A moze to o to chodzi ze dziewczyna jest po prostu ładna(co wywnioskowalam z wczesniejszych wypowiedzi),inteligentna i sypią się na nią gromy z jasnego nieba z zazdrosci????
Ok jestem juz po obiadku wiec biore sie za odpisywanie od konca wypowiedzi ...
.Ania78 po opuszczeniu fioletowych stron dodam moje wczorajsze piekne fotki z Venezji i Verony(mam na placu swietego Marka jak karmie golebie cos super ),przesle Ci link do bloga ..stwierdzenie "aparatka" w pewnym sensie roznie sie od innych dziewczyn jestem osoba smiala,szczera,szalona z tysiace pomyslow w glowie i cala masa zainteresowan...wylamuje sie troszeczke ze zyciowego schematu i albo sie mnie bardzo lubi albo nie rozumie ...wcale nie mam zamiaru sie tlumaczyc po co i dlaczego to moje zycie i jak chce kogos nieznajomego zaproscic na dwa tygodnie to tak zrobie ,to moj dom i czas wiec tak sie zastanawiam co maja z tego osoby ktore tak goraco mnie krytykuja .....

Monika ten gosc juz wiele razy popisal sie w roznych tematach zlosliwymi uwagami ,moje zaproszenie spedza mu sen z powiek
to go nie dotyczy a szpileczke trzeba wsadzic ...Pozdrawiam przelij mi meila dam Ci link do mojego bloga zobaczysz sobie nowe fotki z warszawy i teraz z weekendu

Ota co do basenu to bede sie lepiej czula w towarzystwie kolezanki niz sama,fajnie pogadac,poczwiczyc Aqua Gym , sama obecnosc drugiej osoby jest dla mnie wazna ale co je bede Ci tlumaczyc wiesz lepiej ...a ze znajomosci internetowej moze sie zrodzic przyjazn dlaczego nie ..bedziemy mialy czas aby sie poznac jestem nowoczesna kobieta i nie stronie od czegos czego nie znam i nie mowie ze to jest zle lub,ze ktos kto praktykuje taka metode zawierania znajomosci jest glupi ....ocenie pod koniec lipca
"
A pod innym nickiem" to jest Kobieta gratulacje za sposob w jaki wyrazasz swoje opinie "rozwalilas mnie " skad wzielas te zdanie ,wiesz nie znam cie ale potrafie sobie ciebie wyobrazic brrra co do podania mojego linka do bloga to podalam go dla kolezanek a ty do nich sie nie zaliczasz
zawistne bezosobowe postacie przechodza obok mnie ciao ciao

Madyy pewnie szykujesz sie do ceremoni jak dobrze pamietam 15 powiesz si jeszcze Cie zlapie przed ...na wielkie Auguri....

Alisa25
sama sie zaprzyjaznilas z Cucciola i powiedz mi czy gdyby Cie zaprosila na dwa tygodnie czy uwazalabys ze chce Ci cos zrobic tylko dlatego ze poznalyscie sie przez internet ..wiele osob jest zamknietych w ograniczeniach i nie sa w stanie sobie wyobrazic pewnych spraw ktore dla innych sa normalne ...w ktorym wieku zyjemy,teraz przez internet zalatwia sie wszystko robi zakupy,poznaje ludzi,szuka roznych rzeczy,Ja mam ochote zaprosic kogos zapraszam stac mnie na to mam wole lozko dla gosci ,gwarantuje ze osoba ktora do mnie przyjedzie bedzie wypoczeta,wyspana,najdzona i oczywiscie opalona oraz ze nic jej sie tu nie przytrafi ....polubilam kogos nabralam zaufania dlaczego nie sprobowac
nawet jesli pare osob uwaza ze to dziwne ...

GraziaIt
dla Ciebie to takie normalne i smieszne ze popierasz slowo "Santa"
sama ciezko pracujesz przy staruszkach ten tytul Tobie sie bardziej nalezy ....

AgniesePl
polska slynie z braku tolerancji z widlami na to czego nie zanaja ...jam moze byc
komus na tyle dobrze zeby pokazac swoje zycie innym ...na stos z nia czarownica hahahhahah

teraz jak bylam w Warszawie doslownie dwa tygodnie temu dawalam wywiad do programu "na celowniku"TV1 wypowiadalam sie na jeden temat , mialam odwage zeby powiedziec co mysle i tym bardziej pokazac twarzy ...wiec wiele osob ktore mnie tu oczerania i obraza w rzeczywistosci za ekranem komputera to zachwijane osobowosci ...normalna osoba ktora mysli inaczej lub sama by sie nie odwazyla na taka znajomosc przechodzi obojetnie,"mysli mnie to nie dotyczy jej zycie niech robi co chec albo bedzie zalowac lub bedzie zadowolona nie ma zanczenia jak sie ubiera i wypowida...

Dio ...wiekszosc krytycznych wypowiedzi jest napisana przez ta sama
chora osobe
nie wie jak zwrocic na siebie uwage i stac ja na bezsensowne wolgarne wypowiedzi pewnie slowo "ODP........" uzywa sie w jej towarzystwie ..era kamienia lupanego sie klania.W nowoczesnym swiecie gdzie przez siec mozna wyrazic swoja opinie bez koniecznosci pokaznia twarzy ....szkoda slow
Pozdrawiam Dio przeslij mi swojego meila wysle Ci link do mojego bloga i sama bedziesz mogla ocenic jakie robie wrazenie ....

Moni PG
ja bede teraz w weekend w okolicach Bologni z tesciami pewnie Rimini lub Cattolica ..jak chcesz mozesz mi zostawic na meilu jakis kontakt lub komunikator do siebie....ja czesto podrozuje a Bolognia nie jest daleko lub zapraszam do mnie na kawke jak tylko zachaczysz piemonte ...przesle Ci tez link do bloga a w nim z 100 fotek i pare mysli pozdrawiam

Ania Genova
wiesz Aniu mialam jedna kolezanke mieszkala w alessandri z ktora znalam sie od lat ale powiem szczerze widzialam sie z nia jak bylo jej cos potrzeba lub miala milosne zmartwienia,teraz wrocila do polski i jak na razie sie nie odzywa ...ja jestem szczesliwa osoba,zyje mi sie dobrze i jak mam miec przy sobie osobe ktora bedzie mnie dolowac to wole byc sama... i tak caly rok jestem sama poza tym ze czesto podrozuje,mam wiele zainteresowan ktorych nie bede teraz juz wymieniac ,odwiedzaja nas tesciowie oraz moja siostra ktora obecnie wykancza swoj piekny domek w warszawie i nie ma czasu zeby do mnie wpasc z siostrzenicami za to ja bylam u niej pol maja ...co do pracy to po wakacjach mam juz cos na oku .Wiem ze sama sobie wybralam ten tryb zycia i nie marudze absolutnie tak sobie wpadlam na pomysl zeby kogos zaprosic i jak pewnie zauwazylas nie kazdy jest taki tolerancyjny i wyrozumialy jak Ty ...pozdrawiam i jesli chcesz to zostaw mi swojego meila lub jakis komunikator ..a co do Genui to w lato w niedziele jezdzimy do Savony lub w okolice na plaze znam taka fajna restauracje z tarasem w ktorej pracuje Polka... cara ma si mangia bene Ciao
virtual reminder phantom to ten sam smierdzacy gosc ktory obraza mnie a teraz inne dziewczyny ....kurcze czlowieku co cie boli juz masz stalego nicka i nie widac madrych wypowiedzi co Cie obchodzi co robi Alisa to moj Watek wiec spadaj stad nikt nie ma checi sluchac twoich nedznych oszczerst ...idiota lub idiotka zacofany/a wynos sie ten temat nie dotyczy ciebie ...
nie chce cie tu widziec
ide prasowac za dlugo tu juz siedzialam i sie rozloscilam a nie ma co zwracac na niedowartosciowanego pustaka...
wieczorem przesle link do bloga
Ok jestem juz po obiadku wiec biore sie za odpisywanie od konca wypowiedzi ...
.Ania78 po opuszczeniu fioletowych stron dodam moje wczorajsze piekne fotki z Venezji i Verony(mam na placu swietego Marka jak karmie golebie cos super ),przesle Ci link do bloga ..stwierdzenie "aparatka" w pewnym sensie roznie sie od innych dziewczyn jestem osoba smiala,szczera,szalona z tysiace pomyslow w glowie i cala masa zainteresowan...wylamuje sie troszeczke ze zyciowego schematu i albo sie mnie bardzo lubi albo nie rozumie ...wcale nie mam zamiaru sie tlumaczyc po co i dlaczego to moje zycie i jak chce kogos nieznajomego zaproscic na dwa tygodnie to tak zrobie ,to moj dom i czas wiec tak sie zastanawiam co maja z tego osoby ktore tak goraco mnie krytykuja .....

Monika ten gosc juz wiele razy popisal sie w roznych tematach zlosliwymi uwagami ,moje zaproszenie spedza mu sen z powiek
to go nie dotyczy a szpileczke trzeba wsadzic ...Pozdrawiam przelij mi meila dam Ci link do mojego bloga zobaczysz sobie nowe fotki z warszawy i teraz z weekendu

Ota co do basenu to bede sie lepiej czula w towarzystwie kolezanki niz sama,fajnie pogadac,poczwiczyc Aqua Gym , sama obecnosc drugiej osoby jest dla mnie wazna ale co je bede Ci tlumaczyc wiesz lepiej ...a ze znajomosci internetowej moze sie zrodzic przyjazn dlaczego nie ..bedziemy mialy czas aby sie poznac jestem nowoczesna kobieta i nie stronie od czegos czego nie znam i nie mowie ze to jest zle lub,ze ktos kto praktykuje taka metode zawierania znajomosci jest glupi ....ocenie pod koniec lipca
"
A pod innym nickiem" to jest Kobieta gratulacje za sposob w jaki wyrazasz swoje opinie "rozwalilas mnie " skad wzielas te zdanie ,wiesz nie znam cie ale potrafie sobie ciebie wyobrazic brrra co do podania mojego linka do bloga to podalam go dla kolezanek a ty do nich sie nie zaliczasz
zawistne bezosobowe postacie przechodza obok mnie ciao ciao

Madyy pewnie szykujesz sie do ceremoni jak dobrze pamietam 15 powiesz si jeszcze Cie zlapie przed ...na wielkie Auguri....

Alisa25
sama sie zaprzyjaznilas z Cucciola i powiedz mi czy gdyby Cie zaprosila na dwa tygodnie czy uwazalabys ze chce Ci cos zrobic tylko dlatego ze poznalyscie sie przez internet ..wiele osob jest zamknietych w ograniczeniach i nie sa w stanie sobie wyobrazic pewnych spraw ktore dla innych sa normalne ...w ktorym wieku zyjemy,teraz przez internet zalatwia sie wszystko robi zakupy,poznaje ludzi,szuka roznych rzeczy,Ja mam ochote zaprosic kogos zapraszam stac mnie na to mam wole lozko dla gosci ,gwarantuje ze osoba ktora do mnie przyjedzie bedzie wypoczeta,wyspana,najdzona i oczywiscie opalona oraz ze nic jej sie tu nie przytrafi ....polubilam kogos nabralam zaufania dlaczego nie sprobowac
nawet jesli pare osob uwaza ze to dziwne ...

GraziaIt
dla Ciebie to takie normalne i smieszne ze popierasz slowo "Santa"
sama ciezko pracujesz przy staruszkach ten tytul Tobie sie bardziej nalezy ....

AgniesePl
polska slynie z braku tolerancji z widlami na to czego nie zanaja ...jam moze byc
komus na tyle dobrze zeby pokazac swoje zycie innym ...na stos z nia czarownica hahahhahah

teraz jak bylam w Warszawie doslownie dwa tygodnie temu dawalam wywiad do programu "na celowniku"TV1 wypowiadalam sie na jeden temat , mialam odwage zeby powiedziec co mysle i tym bardziej pokazac twarzy ...wiec wiele osob ktore mnie tu oczerania i obraza w rzeczywistosci za ekranem komputera to zachwijane osobowosci ...normalna osoba ktora mysli inaczej lub sama by sie nie odwazyla na taka znajomosc przechodzi obojetnie,"mysli mnie to nie dotyczy jej zycie niech robi co chec albo bedzie zalowac lub bedzie zadowolona nie ma zanczenia jak sie ubiera i wypowida...

Dio ...wiekszosc krytycznych wypowiedzi jest napisana przez ta sama
chora osobe
nie wie jak zwrocic na siebie uwage i stac ja na bezsensowne wolgarne wypowiedzi pewnie slowo "ODP........" uzywa sie w jej towarzystwie ..era kamienia lupanego sie klania.W nowoczesnym swiecie gdzie przez siec mozna wyrazic swoja opinie bez koniecznosci pokaznia twarzy ....szkoda slow
Pozdrawiam Dio przeslij mi swojego meila wysle Ci link do mojego bloga i sama bedziesz mogla ocenic jakie robie wrazenie ....

Moni PG
ja bede teraz w weekend w okolicach Bologni z tesciami pewnie Rimini lub Cattolica ..jak chcesz mozesz mi zostawic na meilu jakis kontakt lub komunikator do siebie....ja czesto podrozuje a Bolognia nie jest daleko lub zapraszam do mnie na kawke jak tylko zachaczysz piemonte ...przesle Ci tez link do bloga a w nim z 100 fotek i pare mysli pozdrawiam

Ania Genova
wiesz Aniu mialam jedna kolezanke mieszkala w alessandri z ktora znalam sie od lat ale powiem szczerze widzialam sie z nia jak bylo jej cos potrzeba lub miala milosne zmartwienia,teraz wrocila do polski i jak na razie sie nie odzywa ...ja jestem szczesliwa osoba,zyje mi sie dobrze i jak mam miec przy sobie osobe ktora bedzie mnie dolowac to wole byc sama... i tak caly rok jestem sama poza tym ze czesto podrozuje,mam wiele zainteresowan ktorych nie bede teraz juz wymieniac ,odwiedzaja nas tesciowie oraz moja siostra ktora obecnie wykancza swoj piekny domek w warszawie i nie ma czasu zeby do mnie wpasc z siostrzenicami za to ja bylam u niej pol maja ...co do pracy to po wakacjach mam juz cos na oku .Wiem ze sama sobie wybralam ten tryb zycia i nie marudze absolutnie tak sobie wpadlam na pomysl zeby kogos zaprosic i jak pewnie zauwazylas nie kazdy jest taki tolerancyjny i wyrozumialy jak Ty ...pozdrawiam i jesli chcesz to zostaw mi swojego meila lub jakis komunikator ..a co do Genui to w lato w niedziele jezdzimy do Savony lub w okolice na plaze znam taka fajna restauracje z tarasem w ktorej pracuje Polka... cara ma si mangia bene Ciao

Catti;Marzenka;Kasia
Kasiu sama mieszkasz w Milano i wiesz ze brak przyjazni ty czasami sie spotykasz z dziewczynami ktore tam mieszkaja na pizze a poza tym masz sliczne malenstwo ...ja pewnie po slubie tez sie postaram i zawsze bede miec zajecie teraz biore sie za prasownie jesli komus nie odpisalam zrobie to poznej pozdrawiam
masz racje biri.....ludzie to potrafia napsuc ...ehh potrafia...co do tego co napisalas, to z cala swiadomoscia moge powiedziec ze na pewno zdecydowalabym sie wyjechac do osoby poznanje na necie !!wyjechalam tak pare razy i nigdy mi sie nic zlego nie stalo!!wiec teraz gdyby cuccila mnie zaprosila lub ja ja to sadze ze to zaden klopot i niczego bym sie nie bala...do chlopakow tez tak jezdzilam poznanych na necie i tez mi wlos z glowki nie spadl...a wiec glowka do gory i kompletuj kogos do siebie na wakacje a na pewno beda to niezapomniane wakacje dla tej osoby:)
"znam taka fajna restauracje z tarasem w ktorej pracuje Polka"

Jeśli ta restauracyjka, a raczej bar jest w Noli przy plaży, to ta Polka jest współwłaścicielką, a nie kelnerką :)

Co udowadnia, że jak się chce, to można :)
A do mnie ani słowa????
Abuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

P.S.
Virtual reminder phantom!! moge przyjechac do Ciebie na wakacje????.......:PPP
ej ludzie opanujcie sie, kurcze ile mozna drazyc jeden temat i to na zasadzie wzajemnych zlosliwosci
Marzenko Tobie juz na meila
Kasiu kto jest zlosliwy to jest zlosliwy ja rozwinelam temat w uzasadnionym celu a o co chodzi osoba a raczej osobie ktora tak tu miesza ...sama sobie odpowiedz
ja jestem przyjazna osoba lecz ta zaleta jest niektorym osoba obca ...
ludzie dajcie już spokój z tymi docinkami! Nie szkoda wam czasu na takie wyspisywanie kąśliwych uwag? Masz tu babo placek...nie dosyć, że zapraszasz kogoś na super wakacje, prawie że za friko, gwarantujesz nocleg, wyżywienie , zwiedzanie itp itd, to jeszcze na ciebie" z widlami" wyskakują, co za paranoja!!! Juz mi rece opadaja jak czytam niektóre perfidne komentarze. I oczywiscie wiekszosc z ip z polski, ale to juz normalka na tym forum.
Nie wiem może mnie ktoś uważać za naiwną , ale ja nie zastanawialabym sie dlugo nad taką propozycją jaką napisala birichina i gdybym miala w tym okresie czasu, możliwosc to od razu bym sie zwrócila do Biri z moją kandydaturą na wspólne wakacje:) I proszę mi nie pisać i negatywnie komentować blog'a i zdjęć biri, ponieważ są one super, nie rozumiem jakie możecie mieć "ALE"...Są TO NARNOLMAJNIEJSZE ZDJECIA w swiecie , z przyjaclmi, z podrózy, co w tym zlego????
I mamy z Alsą sie zamiar spotkać i gdyby ona zaproponowala 2 tygodnie wakacji to też bym sie zgodzila:)
Birichina zapros Meg z drugiego stolika, albo Marzenke jak ktos ci sugerowal...ich tez znasz tylko wirtualnie , wiec mozesz je poznac w rzeczywistosci.
Nie masz ochoty?
Towarzystwo to przeciez towarzystwo.....dziewczyna nie musi byc ladna, prawda?Byleby miala cos do powiedzenia...sory Meg i Marzenka...ale nie wiem jak wygladacie.....
Czy aby przyjechac do ciebie trzeba ci wyslac zdjecie?
NO LUDZIE POMYSLCIE TROCHE!!!!
Wlasnie probowalam wejsc na twoj blog i niestety okazuje sie, ze on wcale nie istnieje!!!
Biri mogłabyś mi wysłać linka na bloga? [email] chciałabym zobaczyć o co tak wszyscy sięplują, nawet nie wiadomo czy jest o co...
Dzieki Biri za auguroni.. jeszcze sie zgadamy przed moim swietem, pozdrawiam cie serdecznie pa pa
AAA!!!! Napomkne ze i ja spotkalam sie z Cattiborkiem.... a znalysmy sie tylko z netu.. rany boskie Catti na jakie ryzyko sie wystawilysmy!!!!!!!!!!!!!!.............. no comment
hej Maddy...i ja spotkalam sie z wieloma osobami z forum....np z Trishya nocowalsmy u siebie po niecalym miesiacu internetowej znajomosci i jakos nic sie nie stalo(sorry Trish ,ze Cie wciagam w dyskusje)...z Szopcia to juz prawie jak "siostry"....Mcera,Zuzia,Daga,Tata Misia itd-spotkalam mnostwo tutejszych osob zyjacych w Mediolanie(i nie tylko) i zawsze trafilam na wspaniale osoby....dlaczego trzeba zaraz byc tak podejrzliwym w stosunku do drugiej osoby...troszke zaufania....teraz przyjedzie Cattibor do milano i juz nie moge sie doczekac na spotkanie....nie docinajcie juz bo sytuacja wymknela sie spod kontroli....wystarczy przeczytac wpis pewnej kulturalnej osoby"co ty dziewczyno odpie....alasz"i odechciewa sie czegokolwiek-kultury i szacunku ZERO....
ps.Biri nie wiem skad sie tobie wzielo ze mam dziecko....najwidoczniej pomylilas mnie z kims innym...
pa
ale ona po prostu nie chce zeby przyjechala ladniejsza od niej zeby nie miec kompleksow!!!rnwidzialem blog...uroda birichina nie grzeszy...pare kilo trzeba tez zrzucic...
hej!mogłabyś mi przesłać link do Twojego bloga?bardzo chętnie go obejrzę po tych wszystkich kontrowersyjnych wypowiedziach:)
z wrażenia zapomniałam podać adres: [email] dzięki
ja tez bym chciala poczytac Twoj blog, [email]
Witam. Niezłe zamieszanie się zrobiło, czy i ja bym mogła prosić o link do bloga.....chciałabym zobaczyć fotki z włoch. Interesuję się troszkę włoskimi klimatami... [email]
roberto to juz cios ponizej pasa, ocenianie urody kogos na forum, kto udostepnil swoje foto, to podle! czy Ty wygladasz jak Robert Redford???? przewaznie ci krytykujacy wyglad innych, sami powinni najpierw spojrzec w lustro.... polecam
Detaglio daruj sobie swoje wypowiedzi i pozwol ze to ja zadecyduje z jaka osoba bede sie dobrze czula ....Boconccino blog istnieje nie wpadlas na to ze moglam zmienic nazwe .....roberto hhahahha a ty rozumem nie grzeszysz co ma uroda to tego wszystkiego ludzie jacy jestescie beznadziejni...
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 253

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia