Nie latajcie Volareweb!!!

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 263
najwazniejsze, ze nasz forumowy osiolek ma dobre samopoczucie, tak trzymac!
:) no popatrz :)
Ale ta forca, to nie był sposób na mulino...słowo gienia/eugenia...taaaaaaa.
wpieniam? :D kolezko znowu sobie pochlebiasz :D wiesz w sumie wzrusza mnie twoja glupota ;)wiadomo kazdy byl kieys dzieckiem...chocoaz jak pamietam nigdy chyba tak nie plotlam 3 po 3 jak ty, ale coz... jest mi tez ciebie troche zal, ale zlosc ? hhehehehee prosze.. ;)
No wiesz nie jestem z drewna :)
dobre samopoczucie to podstawa :) Szkoda że ty go nie masz, ludzie uśmiechnięci lepiej wychodzą na zdjęciach.
ge..tzn -prawie robi roznice ;) chyba juz nikt nie oczekuje od niego, ze cokolwiek zalapie ;) przeciez sam wiesz to nie ten typ.. ;)
Ja teraz idę wziąść prysznic, a potem lecę do kościoła :) Mulino będę się modlić za ciebie. :)hahaha
No trudno, sam się przecież nie powieszę z tego powodu.:)))
O_o
ma nadzieje, ze wreszcie zagrzmi i sprowadzi cie na twarda ziemie
;D phehehe
Nie, niebo jest przejrzyste ani jednej chmurki.
co za beznadziejny przypadek ten koles :D
NO :)
ja bynajmniej ironizuje w tym temacie:D:P?
ze nie ironizuje ;) No fakt mozna bylo napisac prosciej ;) Pozna pora, odbija mi juz troche i chcialam to za ęteligentnie napisac i cos mi nie wyszlo ;) ahahahahahahahahaah ;)
sienia? chyba sianie chcialas powiedziec
do twojej wiadomosci, za kazdym razem jak bede miala cos waznego moim zdaniem do napisania to napewno to tutaj napisze, gdyby temat nie byl wazny i interesujacy to nie bylo by takiego zainteresowania nim, a jednak znalazly sie osoby, ktore mialy podobne przygody...zegnam
diddlina1 nie przejmuj sie !!! - chcialabym zobaczyc tych naszch odwazniakow w momencie jak sie dowiaduja, ze sinik sie pali ....
Diddlina dobrze, ze o tym napisalas. 3 awarie silnika tej samej linii w ciagu jednego tygodnia to juz nie nieszczesliwy przypadek. Na razie sa to tylko awarie, az w koncu samolot zleci. Rozumiem, ze wtedy takze pisanie o tym bedzie wzbudzaniem zbiorowej histerii...
ojeju,ale nikt nie powiedzial,ze nie posikalby sie w majtki widzac palacy sie silnik...mi wystarcza silne turbolencje i uczucie spadania i zaczynam myslec o najgorszym,wiec co dopiero palacy sie silnik...
tutaj problem byl inny.Ludzie po prostu starali sie przekonac Didline,ze cos takiego moze miec miejsce w kazdym samolocie jakiejkolwiek linii.
Brava Kasia :)

Greentea, doprawdy dziwnie rozumujesz
A to dlaczego? Bo niepokoja mnie 3 awarie silnika jednej linii, w ciagu 7 dni?
Ja na przyklad jestem wdzieczna za info i nie bede latac Volareweb, nawet jesli nigdy wczesniej ta linia nie latalam. Ale jak przyjdzie co do czego, to wybiore autobus, pociag, hulajnoge nawet, wszystko oprócz statku bo panicznie boje sie morskich podrózy.
Nie, bo napisałaś to zdanie:
Rozumiem, ze wtedy takze pisanie o tym bedzie wzbudzaniem zbiorowej histerii...
bo najwidoczniej nie slyszalas o wypadkach smiertelnych podczas podrozy autobusem ...i pociagiem tez.
Vide zeszłoroczna pielgrzymka w okolicach Grenoble
Nie widze w tym zdaniu nic dziwnego. Skoro niepokoju nie wzbudzaja liczne awarie, tragiczny stan techniczny starych samolotow, to dlaczego wypadek jednego samolotu mialby wzbudzic histerie? Napiszecie, ze takie rzeczy sie zdarzaja i tyle.
Oczywiscie kazdy ma prawo reagowac na pewnie doniesienia jak chce, ale nie rozumiem jak mozna zarzucac autorce sianie histerii. Gdybym przezyla cos takie, takze pewnie weszlabym na forum i o tym poinformowala.
Chocbym slyszala o 100 smiertelnych wypadkach autobusowych to nic mnie nie odstraszy, bo takie strachy tkwia glebiej.
Skoro niepokoju nie wzbudzaja
>liczne awarie, tragiczny stan techniczny starych samolotow, to
>dlaczego wypadek jednego samolotu mialby wzbudzic histerie?

Bo to o wiele poważniejsza sprawa. Dziwię się, że nie widzisz różnicy.
tak, loty do np. Wa-wy są.
ZE CO? JAKIE STRACHY?
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 263

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka