Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 1688
ale gadacie beze mnie az miło!!
przed chwilą wróciłam, jak Twój psiak z nogi na noge skakałam:) jej co za mróz..
gdzie byłam i z kim nie pytajcie
czy dobrze i czy warto i dokąd to zmierza też lepiej nie
bo nie wiem nic
bo czasem zateskniam i po prostu normalnie fajnie
a czasem co ja tutaj robie i w mysią dziure bym sie schowała tylko by mi moja J.Lo na to nie pozwoliła(a co tam, też się w ramach trioo solidarnego do J.Lo przyznam)

a jakies zdjęcia poza tym fajnym w czapach były wysyłane? moze makawesz i te do mnie podkradł?:)
dostalam wiersz od "wielbiciela" i zastanawiam sie czy to on napisal (tak twierdzi) czy zerznal od kogos...bo on taki cwaniaczek jest...

jak szukac info czy to nie "plagiacik"...w necie chyba jakos sie da?

a to wierszyk (te znaczki to najczesciej e' bo mi nie wyskakiwaly wloskie znaki)

Guardo che i giorni passano
Le ore che si allargano
Ed io sono qui

I mesi si consumano
Gli specchi non riflettono
La veritý

Parole che si inseguono
Su fogli che poi volano
Non so chi sei

I colori cambiano
Le stagioni volano
Dimmi perchý

Se questa attesa avrý poi fine
Se questa nota arriverý
Ed io suonerý

Il dolce ý amaro
La notte ý fredda
Ed io son qui
In questa attesa che
Consuma il mio pensiero
Aborto la mia anima
ja wam wyslalam tylko "otwarcie sezonu zimowego" w futrzanych czapach...tam tez jest maja sjestra!
ty nam zdj z sylw. wyslalas!!

co to z apoeta?? jest jakas taka stronka www.plagiat.pl albo jakos tak. wklej tam wierszyk
ale jak to jest pl to myslisz ze cos sie da???
to taki poeta co udaje superromantycznego bo mysli ze to kreci wszystkie babki (a szczegolnie takie slodkie jak ja!)..ale ja mu nie wierze bo slodzi do bolu...nie znamy sie jakos nadzywczaj dobrze a on mi ciagle taakie rzeczy sle..i cos mi sie zdaje ze kreci cwaniaczek....chociaz to mi sie akurat podoba
tak, mysle, ze cos moze dac. wklej- a co ci tam szkodzi. najwyzej nie wyjdzie. a jak slodka jestes hahaahah to sie nie dziw, ze serce probuje twoje zdobyc!
slij zdj z otwarcia sezonu. makawesza obudzilam
ale ja do odpowiedzi na zarzadzenie zalaczylam to foto z twarcia sezonu zimowego do was obu...i o nim rozbawiona mowila....a ty slepaku nawet nie zauwazylas!!!!
cha cha cha
to idz teraz i popros makawesza to moze ci pokaze jeszcze raz...zobacz w tym starym mailu bejbe
chyba z amocno dykcje cwiczylam, upssssssssss

ide sprawdzic. o jakim qrna zdjeciu rozi mowila?????????
kurna nioooooooooo hahaahah mam zdjecie! ja nie wiem, ale makawesz chyba je schowal wtedy przede mna!!! 2 chude glisdy w czaaapach:)) nart tylko brak:)
ja nie bede gorsza. czekaj nio i idz sprawdzic haha
magia się rozkojarzyłą przed egzaminem, oj niedobrze:)))
ja zdjęcie widzialam, slicznme jesteście takie "kłapouche"
a skąd magiaw ogóle o ślubie Twojej siostry wiedziałą? i ze w ogóle masz siostre? ...hmm...chyba się jakies tajne rozmowy toczą poza tym forum:) a na grzańcu jeszce nie byłyscie..to jak już do waszego niewzykłego spotkania dojdzie to ja w ogóle w temacie być przestane!!
makawesz pod drzwiami! otwierac
rozi oj ty tez rozkojarzona (chyba za duzo grzanca bylo dzisiaj z P...albo z B albo z F .....widzisz ja juz wszystkich pamietam!) tez nie przeczytalas ze przed chwila pisalam o slubie tutaj w NM i magia teraz sie dowiedziala....oj nieuwazna rozi! dwoja siadaj!
a pozaforumowe rozmowy byly dzisiaj ale to do ciebie tez wysylalam kochana...i stad pierwsza zdjecie zobaczylas...a magii to jak sie paluchem pokaze to i tak nie zauwazy wariatka roztrzepana cha cha
bylam z psem i dzisiaj to uciekala ze az sie kurzylo...zrobila tylko 1 nie probujac nawet 2...sorry ze zaczelam taki fekalny temat hihi

zimno jak cholera...u mnie na termometrze -20 a pewnie kilka stopni zawsze wiecej bo od murow cieplo!jaaaaaaa ale zima
a nie prawda!! piląm nie dużo:)) ze pisałas o akcji "Ś" czytalam, ale tak to magia spokojnie przyjela ze myslalam, z ejuz wczesniej wiedziala
bo ja to bym tak zareagowała: OO!! to masz siostre?:) fajny szwagier bedzie? albo cokowliek innego,a ona taka opanowana, - to pewnie po tych ćwiczeniach na dykcję taka spokojna:))

to kiedy dzięki akcji "Ś" jjakies parkiety zaliczycie?:)
czesc roz(i)enka.
gdzie po nocy sie podziewasz? randkowalas?
no ze slub to wiem stad a ze siostra to z tego co makawesz dostarczyl po sylwestrze.
a zdj z otwarcia sezonu wczesniej nie zauwazyam!!!!:) dopiero teraz, ups:)
rozi a dostalas zdjecia z sylwestra?
bo moze rzeczywiscie cos przeoczylam..jak wyslalam zdjecia to napisalam ze ta w cerwonej bluzce to my sister....i dlatego magia opanowana bo juz ja wczesniej widziala........mmhhhh ciekawe kto byl nieuwazny tym razem?
hmmmmmmmmmmmmmmm makawesz przechwycił moje sylwestrowe!!!!
nie dostałam nic!!! (od Agatki bo magię w kacji zabawa toi owszem:)
widzisz rozi? po dwoji zaliczylysmy i nawet karnetu na wyciag nie dostalysmy i tyle naszego.

rozi- spokojnie to ja hahaaha chcialabym umiec reagowac :))))
makawesz powiedzial O!
rzeczywiscie zdjecie w tym samym stylu...a sorella podobna!
makawesz powiedzial O!
makawesz powiedzial O!
hahaa znow serwer ang.pl wariuje !!!
sorella cioteczna.
rozi- to dawalas makaweszowi jakies swoje zdjecia sylwestrowe i mi ich nie dostarczyl ??? zdrajcaaaaa- mam go zwolnic??
a ja sylwestrowych agatki raz esze powtorze nie widzialam..a w ogóle cos ta strona źle chodzi i odpowiadac szybko nie moge
juz sie pogubilam i nie wiem co kto komu slal ale slijcie makaweszowi- slijcie.
rozi z kim dzis byl grzaniec? z P?:) daj jego zdj makaweszowi!
ale zamieszanie!!
makaweszowi nic nie dawalam
myslalam, ze makawesz moze moje co aatka przesylala - jesli przesylala - z sylwestra - podwędził

a ja nie mam siostry ani mojej ani ciotecznej ot co tylko Brata mam ale wole Brata niz 2 siostry:)
to dawaj Brata i P !!!
makawesz powiedzial az 3 razy O!
a ja powiem oooooo...rozi przepraszam...zaraz zajrze do sent items i przesle to samo co dostal makawesz swego czasu!

magia juz wyjasniam....czpki dostalyscie obie tylko ty slepa jestes a sylwestra dostalas tylko ty wiec juz rzucam cos rozi z przeprosinami
a ty nam juz duzo wyslalas i z sylwka tez
a rozi jakos malutko...chyba tylko 2 mam..a ty magia?
z P. ..ale ja jego zdjecia nie mam, takie male tylko w komorce ale nic nie widac zrezsta cichoooo o tym miało byc:)
naprawde bardzo ejstescie z ta cioteczna podobne
naprawde podobne??? hm... moja mama i jej tata to blizniacy:) az tak to widac?:)
Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka