Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
871-900 z 1688
a bo ja nie jestem taka cyfrowa jak Wy kolezanki ze stolyyycy u mnie tu na wschodzie to jakos tak tradycją wiecej się zyje:))
serio niezawiele mam zdjec w komputerze poszukac musze to coś Wamz Rzymu moze no i....jedno zaraz takie małe na okoliczność Brata i akcji Ś:)) bo mój Brat to już po akcji..i szczęsiwy nawet chyba:)
ale mam dzis reflks. no wiec wlasnie zobaczylam, ze agatkaf o cos pytala hahahaaa- taaaa ktos mowil, ze ja slepa- moze ma i racje??

tak, od rozi tylko 2- malo!! rozi do roboty!
magia będzie gemelli!! magia będzie miałą gemelli!! magia bedzie miała gemelli!!:)))
ahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahahahaaaaaaaaaaahahaahhahaaha
no bedzie , bedzie miala! wtedy to dopiero bedzie akcja, przez duze A
hihihi
to niezle...a pamietacie ze ja tez mam gemelli??
rozi a dostalas linka do italjanskich zdjec?widzialas je??

zaraz wysle emmosa do ciebie co by makawesz nie byl uprzywilejowany!
a tak...jak to było...mateusz i maciek?:) albo jakoś tak:)
a mamuśka wyrodna zamiast się dziećmi zając to kupki psiaka liczy:))
nie odstałam.....zaraz się amarantowa vel rozbawiona popłącze że o niej zapominacie!
już mnie widziałyście? wersja pokręcona amarantowa:))
rozi jaka ty ladna w tym ro...tzn amarancie! powaznie!

emmosa to ja tez chce!
ja tez mam blizniaki. julie i zosie.
sfatamy?
no juz do swatania?:)a święta wolność wyboru to gdzie, koleżanko?:)
ale to sfatanie nie swatanie by bylo :)
no na poczatek moze choc wspolne przedszkole?:) np ta sama grupa starszakow?:)
kochane, bo nam sie kompy przegrzeja i bedzie placz....

wydaje rozporzadzenie z moca ustawy- idziemy spac moje care!!
absolutnie powinnas zawsze tak jak na tym sylwestrze byc!!
nie z wąsami.......ale........jej co za usta!! uwagę zwracam bo coż, nie rózno nas Matka natura i o rozi w kwestii ust to trochę zapomniała..takie życie, jakiśby sobie może silikon czy inny kolagen sprezentowac na 18 urodziny?:)
rozi ja ci troche mojego silikonu ustowego moge oddac hahahaha
do lozek belle! < despotyczny ton >

Notte! < czuly ton >
a to z wrazenia Swatanie że się tak wolność wyboru chce naruszac:))

ja jeszce do łazienki..sie zasiedzialam z Wami!
znikam już
śpijcie
i o gemelli nie snijcie
(rymy rozbawione:)

pa!
rozi przypomne ci dosc brutalnie ze juz sobie prezentu na 18 ur.nie sprawisz....bo juz za pozno....teraz ewentualnie jakis lifting na 30!albo kurze lapki czy cuś!
u mnie usta rzeczywiscie sa na miejscu...ale czerwien to zdecydowanie nie ja!
ok to ciesze sie ze juz mamy wyrownane rachunki i WSZYSCY MAJA PO ROWNO tak jak w socjalizmie byc powinno!
ja mam problem bo tych zdjec ci u mnie dostatek ale przeciez wam ich wszystkich nie wysle! ale jak tu cos wybrac (jak ja na wszystkich taka ladna hihi)
moze jeszcze zimowa mrozna nocka wysle wam odrobine hiszpanskiego urolpu z wrzesnia!
baciiiiiiiii alle mie belle amiche (amarantowe!)
NIE!!!!!
takiej hiszpanii w zimę zapomnianą przez lato oglądac nie można, bo serce moje stare (na okoliczność tego, że już mi koleżanka 30 letni lifting wypomina:)) może z żalu pęknąc, a takie fajne serce - pęknięte - to chyba szkoda by było..?:)
też u salvadora w odwiedzinach byłam, i w ogóle kiedyś we włóczędze bo costa brava serce słońcem cieszyłam a tu zima taka...okropność
no to emmos dostanie bonusa od salvadora...niech otwiera drzwi..mam to na pulpicie i uwielbiam to zdjecie!
bo=po
poprosze!!
2 pazzi rozumieją się dobrze i salvadora baaaaaardzo lubie a to jego muzeum z jajkami i bułeczkami śliczności
dzięki piękne bo piękne:))
oj rozczulilam sie przy tych zdjeciach...no to jeszcze wrzucam ci inne od salvadora..a niech mi tam!
a ta butelka na koncu to przez niego projektowana..w jakiejs tam bodedze gdzie sie spilysmy degustujac wina prosto z beczek
no nic, moje serce musi to wytrzymac:)
bardzo mi sie tam podobalo, tez pewnego wrzesnia ale już dawno...a ja własnie byłam na chwile na dworze..może to przez to zimno białe serce mi się zamroziło***************
serce wytrzyma...trzeba tylko lampke wina codziennie wypic
a na mrozie to wszystko swietnie sie konserwuje...!
właśnie wychodze zakonserwować sie troszke na mrozie i na tę lampke (może dwie?:) wina na serce i nie tylko

vedo che Tu sei grande aiutante in questo forum! sono orgoliosa di Te!
ja tez spadam...moze sie troche rozbudze bo ho troppo sonno
Temat przeniesiony do archwium.
871-900 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka